• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Çerkesim..Çerkesler cidden güzel olur :52: :52: :52:

Şaka bi yanada kardeşi gibi görüyorsa sorun yapacak bişey yok bence.

Zaten tavırlarından kıskançlık yapıp yapmamanız gerektiğini anlarsınız ..

Ha bak bunu ona sordum..

Dedi ki ; eğer sen benim gibi olsaydın ve gerçekten oradan biriyle böyle tanışmış ve benim gözetimim bak buraya dikkat GÖZETİMİM :)) eşliğinde olsaydı inan bana gelmesine asla karışmazdım..(biliyorum bu konuda karışmazdı,o konularda anlayış gösteriyor)

Ama memleketlim olsaydı dedim ? O zaman olmazdı dedi elini sallasan ortalık memleketlin kaynıyor kızım dedi :)) :52::52:
Aslında onu gerçekten anlıyorum daha doğrusu anlayabiliyorum,aşırı merakı var.Tarihiyle alakalı herşeyi resmen yaladu yuttu diyebilirim..Kız genetik okudu..Şimdi doktorasını yapacak..Planlarının arasında genlerinin nereye dayandığına dair bir araştırma varmış,kız anlatmıştı bunu şimdi onu yaptıracak o kızın tanıdıkları sayesinde teeee allam :))

Hem korkma dedi benim gibi mühendis parçasını n'apsın dedi :)) deli yahu !

Hülasa..

Yarın ola hayrola bakalım.

allah iyiliğinizi versin:1::1::1::1:

eşinle sempatik anlayış dolu bir ilişkiniz var anladığım kadarıyla müsterih ol canım:16:
kendine güvendiğini hissettirdikten sonrada hayırlısı...

önceki sayfaları okumadım ama gerilme sakin ol bence
zaten o da eşiyle filan gelecek anladığım kadarıyla
kendini onunla kıyaslama

ben arkadaşı anlıyorum hamile bi kadın olarak belki kızın fotosunu aşerdi olamaz mı :9:

kontes atsaydın iyiydi be ya :21:
hahahahahah evet evet işte buuu bende niye bu kadar canım görmek istiyor diyorum tabi ya hamişiz biz aşeriyoruzz çok sevaptır hamileyi sevindirmek:1::1::1:

hahahahahah evet evet işte buuu bende niye bu kadar canım görmek istiyor diyorum tabi ya hamişiz biz aşeriyoruzz çok sevaptır hamileyi sevindirmek:1::1::1:

Genç kız sevindirmekte sevapmışşş
Hamile değilim ona uyarlayamadım bi türlü :52::52:
Merak ettikkk foto istiyoruzzzz :47::47:

ahahaha bebeğin kızsa ona bakıp güzel doğuracan demi çaakaaal :))))

:52::52::52:

Akrabası olması onu çok duygulandırıyor hatta konuşurlarken ağladığını gördüm birgün :((

İçinde aşırı bir Kafkasya özlemi var...Topraklarını çok seviyor oranın insanını çok önemsiyor..

Eşime güveniyorum ama işte korkuyorum da ..

Bize gelmesin diye söz aldım eşimden ama şimdi de yarın daha net olabileceğimi düşünüyorum..

Gözlemleyecegim bakalım..Belki de kız da bizi oradan gördüğü kadar sıcak ve içten bulmayabilir..Onun cephesinden bize bakış açısı da çok mühim..

Eşimi de üzmek istemiyorum aslında..

Gün gelirse bir araya gelebilirsek bana oralarda dair bir sürü şey anlat fotoğraf getir hatta oraya ait bir hediye de al demişti ona :)

Ailesiyle de ufak çaplı bir görüşmesi oldu ama 1-2 seferlik sanırım..Erkek kardeşiyle de konuşuyor arada bir..Ama bayan bize daha yakın..2-3 haftada bir vakit bulduğunda sohbet ediyordu..Bazen beraberdik cam açıyorduk karşılıklı..Türkçe öğretiyorduk ona :))

O da bize rusça..

Ya işte, bu "hey ben geldim" durumu değil. Başka...
Eşinizi anlamaya çalışın. Kadın-erkek ilişkisi değil bu..

Ayrıca, hergün dışarıya çıkıyor ve bir çok güzel kadınla karşılaşıyor.
Şimdiye kadar güven sorununuz da olmamış...
Yani kendinizi hırpalamayın...
Küçük kıskançlıklar güzeldir eşinizin de hoşuna gitmiş ama büyütmeyin ve soydaşı karşısında rencide olmasın bence :)

Elbette karşılaştığınızda farklı bir elektrik alırsanız duruma göre davranırsınız. Ama önyargı ile gitmeyin.

Gözü dışarda olan erkek, sapık düşünceli bir erkek sizin gözünüzün önünde 5 yıl iletişim kurmazdı.
Ve 8 yıllık evliliğinizde illa ki güveninizi zedeleyecek hareketlerine rastlardınız.

:31:

of zor bir durum olmuş...

hem kıskanmıyorsunuz hem kıskanıyorsunuz :40:

böyle durumlarda eşler empati yapmalı, ona göre hareket etmeli.

Ben açıkçası evinize gelmesi ve sizinle ailece görüşmesinden ziyade,

mesajlaşmalarına daha çok sinir olurdum.

çünkü ailece görüşürseniz sizin kontrolünüzde ve daha seyrek olur.

Ya tamam içinde hasret kalmış. Memleket milli duygularda,

kaflkasya'da hiç mi başka insan kalmamış.

O dayanışma chatinde hiç mi erkek yok?

konuşsun erkekle, dayanışsınlar istedikleri kadar...

yok ben gerçekten sinir olurdum:37:

ve ne yapar eder engellerdim :1:

Kontes ablaa şak şak şak
Kontes ablaa şak şak şak
Kontes ablaa şak şak şak :8::8::21::21::21:

Back
X