- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
tabikideeee bak adaylar çoğaldııı![]()
hayır o değilde içimden bir ses kontesin daha güzel olduğunu söylüyor....ki öyle bişey çıkarsa sanaldan kontesim kafasına ne atabiliriz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikideeee bak adaylar çoğaldııı![]()
hayır o değilde içimden bir ses kontesin daha güzel olduğunu söylüyor....ki öyle bişey çıkarsa sanaldan kontesim kafasına ne atabiliriz?![]()
kesin öyle birşey varrr kabul ediyosa kızın güzelliğini bu kadar kendisi çok daha güzel bencedehayır o değilde içimden bir ses kontesin daha güzel olduğunu söylüyor....ki öyle bişey çıkarsa sanaldan kontesim kafasına ne atabiliriz?![]()
Bebeklerinizin oyuncaklarını fırlatırızzz![]()
bir çerkes olarak birşeyler yazmak istedim.sakın dert etme.bırak görüşsünler ve evde de misafir edin.çerkesleri biraz tanıdıysan bunu dert etmemen gerektiğini biliyorsundur.benim eşim de evlenmeden önce anlamıyordu(kıskanç biridir normalde kendisi)şimdi diyorki sizlerin ilişkilerini anladım artık.çok çok uzak akraba olsan bile kardeş görürsün başka birşey düşünülmez.
şimdi burda tam anlatamasam da sen anlıyorsun zaten.eşin şimdi onu misafir edecek olmanın heyecanı içindedir.hiç bozma heyecanını ve güzel bir şekilde misafir edin
bak bu iyi
sende benim bandaşımsın bu arada hatırlıyorum![]()
kesin öyle birşey varrr kabul ediyosa kızın güzelliğini bu kadar kendisi çok daha güzel bencedeyalandanda olsa o kız senden güzelmiş deriz
![]()
İyi tabii fikir bana ait olucaksa kötü mü olur
Nasıl yani :)
eee yaniiii o kadar merak ediyoruzzzçatlamışken iyice çatlatıp özgüvenini yerle yekzan edelim di mi?![]()
çatlamışken iyice çatlatıp özgüvenini yerle yekzan edelim di mi?![]()
hani iki gün önceki sahte konu sandığımız konudan toplu kıyıma uğramıştık ya onu diyor
ban-daş
kontes kıskançlık azaldı mı biraz sanki :)
hani iki gün önceki sahte konu sandığımız konudan toplu kıyıma uğramıştık ya onu diyor
ban-daş
kontes kıskançlık azaldı mı biraz sanki :)