- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
bişey sormak istiyorum çerkeziz diyosunuz ya nerelisiniz siz köken nere
konyanın bir çerkes köyünden canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sormak istiyorum çerkeziz diyosunuz ya nerelisiniz siz köken nere
konyanın bir çerkes köyünden canım.
bana da bi kaç kişi demişti çerkezlere benziyosun diye bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum dedim bende gürcülük lazlık boşnaklık var azıcıkta ermenilik ayy ne olduğum belli değiltamam benziyosun işte diyolar çerkezliğin ne alakası var orasını çözemedim :26:
ne güzelhadi bizde akraba çıkalım
![]()
![]()
bana da bi kaç kişi demişti çerkezlere benziyosun diye bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum dedim bende gürcülük lazlık boşnaklık var azıcıkta ermenilik ayy ne olduğum belli değiltamam benziyosun işte diyolar çerkezliğin ne alakası var orasını çözemedim :26:
Akrabası olması onu çok duygulandırıyor hatta konuşurlarken ağladığını gördüm birgün(
İçinde aşırı bir Kafkasya özlemi var...Topraklarını çok seviyor oranın insanını çok önemsiyor..
Eşime güveniyorum ama işte korkuyorum da ..
Bize gelmesin diye söz aldım eşimden ama şimdi de yarın daha net olabileceğimi düşünüyorum..
Gözlemleyecegim bakalım..Belki de kız da bizi oradan gördüğü kadar sıcak ve içten bulmayabilir..Onun cephesinden bize bakış açısı da çok mühim..
Eşimi de üzmek istemiyorum aslında..
Gün gelirse bir araya gelebilirsek bana oralarda dair bir sürü şey anlat fotoğraf getir hatta oraya ait bir hediye de al demişti ona :)
Ailesiyle de ufak çaplı bir görüşmesi oldu ama 1-2 seferlik sanırım..Erkek kardeşiyle de konuşuyor arada bir..Ama bayan bize daha yakın..2-3 haftada bir vakit bulduğunda sohbet ediyordu..Bazen beraberdik cam açıyorduk karşılıklı..Türkçe öğretiyorduk ona :))
O da bize rusça..
bu ne ya. benim kocam elin kızıyla konuşurken ağlayacak. kafkasyamı özledim diyecek. yolarım:)Ha bak bunu ona sordum..
Dedi ki ; eğer sen benim gibi olsaydın ve gerçekten oradan biriyle böyle tanışmış ve benim gözetimim bak buraya dikkat GÖZETİMİM :)) eşliğinde olsaydı inan bana gelmesine asla karışmazdım..(biliyorum bu konuda karışmazdı,o konularda anlayış gösteriyor)
Ama memleketlim olsaydı dedim ? O zaman olmazdı dedi elini sallasan ortalık memleketlin kaynıyor kızım dedi :))
Aslında onu gerçekten anlıyorum daha doğrusu anlayabiliyorum,aşırı merakı var.Tarihiyle alakalı herşeyi resmen yaladu yuttu diyebilirim..Kız genetik okudu..Şimdi doktorasını yapacak..Planlarının arasında genlerinin nereye dayandığına dair bir araştırma varmış,kız anlatmıştı bunu şimdi onu yaptıracak o kızın tanıdıkları sayesinde teeee allam :))
Hem korkma dedi benim gibi mühendis parçasını n'apsın dedi :)) deli yahu !
Hülasa..
Yarın ola hayrola bakalım.
tipin çerkeslere benziyorsa ondan diyorlardır.genel tip beyaz tenli ,renkli gözlü ,ince yapılı,sarışın,kumral .esmer pek çıkmaz.çerkesler de kafkasya da yaşayan bir halk.gürcüler de kafkas halkı.ama farklı tabi ikisi.ayrıca ermeniler de gürcüler de daha kara kaşlı kara gözlü oluyorlar.boşnaklarla çerkesler yer olarak birbirinden uzak olsa da tipleri daha çok benziyor.
bu ne ya. benim kocam elin kızıyla konuşurken ağlayacak. kafkasyamı özledim diyecek. yolarım:)
ve size verdiği cevap,çok belli etmiş onu.
memleketten olmaz ama başka ülkeden olailir. işi sağlamada almış maşallah. zaten olmayacağını biliyor. ve kendisi yapıyor. verilmesi gereken en onun lehine cevabıda vermiş valla.![]()
Kocan bu kadar özlediyse gitsenize Kafkasya'ya.. bu nedir böyle kızla memleket özlemi gidereceğine gidip birlikte gezin görün ben olsam hemen böyle bir teklif yaparıma paraya zamana bakmadan..