• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Yok canım 8 yıllık evliyim eşimle tanıştıgında ben de vardım tanıyorum kızı yani..Kameralı falan görüştügümüz oldu ara sıra..Herzaman öyle sık sık degil tabi ama 5 yıldır face üzerinde de olsa hayatımızda olan biri.

Uzaktan akrabalıgı var..Baba tarafından..

Yoksa zaten bu kadar hayatımıza dahil etmezdi..Ama dedimya böyle birşey ilk defa başıma gelecek..Ortak tanıdıgımız erkek ve kız arkadaşlarımızda böyle bir durum hiç olmamıştı...Hani yine ailece görüşüp tanıştıgımız ikimizin de bekar olan kız ve erkek arkadaşları dahi var...Tek başımıza gidip görüştügümüz arkadaşlarımız da var ama hiç böyle birşey yaşamadım ben..

Sanırım kızı çok kıskandım ben :(:50:

eşinizin böyle arkadaşlık sitesinden insanlarla görüşmesine tanışmasına normal bakmanıza çok şaşırdım:53::53: hatta strese girdim böyle rahat insanlar oldukça haytta herşey normal gelmeli bana ama yinede böyle konulara uzaylı kalıyorum yani bana çok anormal geldi böyle şeyler size göre normalse görüşmek de kızın sizin evde kalmasıda size ters gelmemeli bence bu kadar rahatlığın içinde bu hiç bişey ne olacakki ( bu ne pehriz bu ne lahana turşusu )

Valla ne desem bilemedim. Ben işin buraya kadar gelmesine asla göz yummazdım. Güzel olsun olmasın farketmez ama güzelse daha çok farketmez:)) Ne dedim ben?

Kocanla olan iletişimini, ne tepki vereceğini bilemem ama bu kadar rahatsızsan bu görüşme olmayıversin canım ne olacak. Soydaşsa soydaş; çerkezlerin kurtuluşu bu ikisine mi bağlı? Hele sizde kalması fikri:20:

Son düzenleme:
eşinizin böyle arkadaşlık sitesinden insanlarla görüşmesine tanışmasına normal bakmanıza çok şaşırdım:53::53: hatta strese girdim böyle rahat insanlar oldukça haytta herşey normal gelmeli bana ama yinede böyle konulara uzaylı kalıyorum yani bana çok anormal geldi böyle şeyler size göre normalse görüşmek de kızın sizin evde kalmasıda size ters gelmemeli bence bu kadar rahatlığın içinde bu hiç bişey ne olacakki ( bu ne pehriz bu ne lahana turşusu )

Rastgele biri değil ki akraba oluyormuş baba tarafından,bir damla da olsa kan bağı varmış yani :)

ben olsam belki bende kıskanırdım ama eşinize güveniyormuşsunuz bir de eğer ille de içinize bi şüphe düşerse mutlaka hep birlikte olun oturun sohbet edin kalma konusunda da kalsın bence sonuçta siz de görüşmüşsünüz daha önce

bende cerkezim ve cerkezyanin trajik tarihini bilen anlar bence
o kadar dagilmislarki yasadiklari surgunler baskilar gittikleri her yerde asimile olmalar
simdi bir cerkez gorsek mutlaka akraba cikariz yada akrabadan sayariz

bence bir aksam yemegine arada bir hal hatir sormanin hic bir olumsuzlugu olmaz

kendinize guvenin

bes sene sohbet edilmis bir kereye mahsus davet edilebilir bence

ozguveniniz konusunda size belli etmesede supheye dustu esiniz kesin

davet ederseniz yemege bu dusuncesini silersiniz

Ha bak bunu ona sordum..

Dedi ki ; eğer sen benim gibi olsaydın ve gerçekten oradan biriyle böyle tanışmış ve benim gözetimim bak buraya dikkat GÖZETİMİM :)) eşliğinde olsaydı inan bana gelmesine asla karışmazdım..(biliyorum bu konuda karışmazdı,o konularda anlayış gösteriyor)

Ama memleketlim olsaydı dedim ? O zaman olmazdı dedi elini sallasan ortalık memleketlin kaynıyor kızım dedi :)) :52::52:
Aslında onu gerçekten anlıyorum daha doğrusu anlayabiliyorum,aşırı merakı var.Tarihiyle alakalı herşeyi resmen yaladu yuttu diyebilirim..Kız genetik okudu..Şimdi doktorasını yapacak..Planlarının arasında genlerinin nereye dayandığına dair bir araştırma varmış,kız anlatmıştı bunu şimdi onu yaptıracak o kızın tanıdıkları sayesinde teeee allam :))

Hem korkma dedi benim gibi mühendis parçasını n'apsın dedi :)) deli yahu !

Hülasa..

Yarın ola hayrola bakalım.

Aranızda bunun muhabbetinin bile geçmesi gerdi beni , ne demek ne yapsın , demek ki düşündü böyle bir şeyi... böyle bir konu bile konuşulmamalıydı , ne ara oldu bu sorması ayıptır ?
:44:

bende karar verdim ne kadar gürcü bulursam netten iletişime geçecem, yani bizde kafkas kökenliyiz ama önce Türküz bu asimile olmak mı bilemiyorum ben gurur duyuyorum

Senin yerinde olsam işler bu raddeye gelmeden önlerdim ama olan olmuş .
Süslen giyin kuşan git kızın yanına eğer yanlış bir şey derse kız tersle direk bakalım eşin ne diyecek .

Konuyu dünden beri takip ediyorum,yazmak istedim.:6:

5 yıl...Koskoca 5 yıl yaa...:53: Yemişim uzaktan akrabasını,soydaşını...:ssz: O zaman herkes kökeniyle iletişime geçsin netten tanımadığı.:24: Kamera açmalar,karşılıklı ağlaşmalar...:51: Bir de ailecek buluşma,helal olsun ne diyeyim.:30: Bilemiyorum ya da ben çok geri kafalıyım...:44:

Eşinin yaptığında bi sakınca görmüyorum. Sonuçta hiç bir şey saklamıyor.
Ve 12 yaş küçükmüş. Yazışmalarında da düzeyli muhabbet ediyorlarmış ki ailesini tanımak istemiş.
Bence iki tarafta çok masum davranmış.
Ortalamanın üstünde güzelliği olduğu için tedirginlik yaratmış çok normal.
Kim olsa kendisini kıyaslar, kıskanır. Görüştüklerinde tüm düşündüğü olumsuzluklar yok olur inşallah..

Tekrar merhaba kk hatunları ben geldim.

Bu arada bazı yorumların arasında ''RAHATLIK,GENİŞLİK'' hayırdır yavrum ? Biz oradan bakınca mezhebi geniş mi duruyoruz..Az seçecek konuşun kelimeleri..:20: Had bilmek lazım az..

Hülasa..

Buluştuk gittik yurttan aldık malum biryeri tanımıyor....Çok güzeldi herşey..İlk başta biraz çekingenlik vardı üzerimizde ama aştık onu birkaç saat içinde..

Çok şeker bir bayan..Konuşmaları olsun davranış biçimi,mesafesi yerli yerindeydi herşey..Yabancı bir ülkeye karşı ürkmüşlüğü belli oluyordu hemen..

Eşimle sürekli eskilerden konuştular...

Bayan benim kayınpederimin dedesinin kardeşinin kızı..Akrabaları oluyor..

Bana karşı çok sıcaktı..Çerkesceyi bildiğim kadarıyla sohbetlerine katıldım..

Hediye olarakta bize börk getirmiş..Kafkasya'ya ait birkaç biblo ve ufak tefek hediyelikler..

Güzelliği beni ürkütmedi hiç...Bir ara gözlemledim..bakışlarda sadece cana yakınlık ve samimiyet..

Görüşmeyi düşünüyorum..Herzaman olmasa da iletişimde kalmaya karar verdim...

Eşim bana karşı hep aynıydı orada da yine aynı benimle nasılsa yine öyleydi..

Ailesini aradı konuştular..Eşimle de görüştüler..Minnetlerini sundular..Davet ettiler inşallah seneye yaza doğru nasipse gitmeyi düşünüyoruz..

Öyle işte hatunlar..Güzeldi korktuğum gibi değildi..Kıskanmam normaldi çünkü gerçekten güzel ya :)) ALLAH bahtını açık etsin..

ne yaptı acaba kontes görüşme nasıl geçti? geldiğinde yazarsın herhalde kontesim:16::16
umarım kafandaki soru işaretleri yok olmuştur
....

yok oldu kuzum..Hepsi bir bir silindi gitti...

Ben onlara bakınca üzüntü hissettim..Neden diye soracak olursan iki akraba ve ayrı ülkelerde sürgün yemiş ve çeşitli katliamlara maruz bırakılmışlar.

Kız bir albüm getirmişti yanında akrabaları...Dolasıyla eşimin de akrabaları..Böyle o albüme bakarken yüzündeki o tebessüm beni duygulandırdı ne bileyim..

Tekrar merhaba kk hatunları ben geldim.

Bu arada bazı yorumların arasında ''RAHATLIK,GENİŞLİK'' hayırdır yavrum ? Biz oradan bakınca mezhebi geniş mi duruyoruz..Az seçecek konuşun kelimeleri..:20: Had bilmek lazım az..

Hülasa..

Buluştuk gittik yurttan aldık malum biryeri tanımıyor....Çok güzeldi herşey..İlk başta biraz çekingenlik vardı üzerimizde ama aştık onu birkaç saat içinde..

Çok şeker bir bayan..Konuşmaları olsun davranış biçimi,mesafesi yerli yerindeydi herşey..Yabancı bir ülkeye karşı ürkmüşlüğü belli oluyordu hemen..

Eşimle sürekli eskilerden konuştular...

Bayan benim kayınpederimin dedesinin kardeşinin kızı..Akrabaları oluyor..

Bana karşı çok sıcaktı..Çerkesceyi bildiğim kadarıyla sohbetlerine katıldım..

Hediye olarakta bize börk getirmiş..Kafkasya'ya ait birkaç biblo ve ufak tefek hediyelikler..

Güzelliği beni ürkütmedi hiç...Bir ara gözlemledim..bakışlarda sadece cana yakınlık ve samimiyet..

Görüşmeyi düşünüyorum..Herzaman olmasa da iletişimde kalmaya karar verdim...

Eşim bana karşı hep aynıydı orada da yine aynı benimle nasılsa yine öyleydi..

Ailesini aradı konuştular..Eşimle de görüştüler..Minnetlerini sundular..Davet ettiler inşallah seneye yaza doğru nasipse gitmeyi düşünüyoruz..

Öyle işte hatunlar..Güzeldi korktuğum gibi değildi..Kıskanmam normaldi çünkü gerçekten güzel ya :)) ALLAH bahtını açık etsin..

Güzel geçmesine sevindim kontes abla :)

Sagol çatlak şeyim :) içim rahat etti.

Arabada eve doğru gelirken sadece bana eşim ''Çok asildin'' dedi..Hep öyle değil miydim ? dedim..Hep öyleydin ama bugün daha da asildin dedi..Sevindim sanırım..:17:

Rica:)

:16: Bi an düşündüm acaba bizde böyle şeyler duyar mıyız diye

Back
X