- 30 Aralık 2009
- 23.458
- 93.239
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Ne bileyim hiç ihtimal vermiyorum
ver ver ihtimal ver her bişey ver :))Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın ha ne dersin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim hiç ihtimal vermiyorum
ver ver ihtimal ver her bişey ver :))Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın ha ne dersin ?
Hiç sanmıyorum ya bendeki sevdiğini bile söyleyemez ki bırak iltifatı..
Yarından yakın anca rüyamda olur heralde![]()
ehehe olur olur sen dert etme :) Herşeyi zamana yayılıyor..Mevlam neylerse güzel eyler.
Bu arada reputable ben de numarasını aldım ihtiyacı olursa aramasını söyledim.
yok oldu kuzum..Hepsi bir bir silindi gitti...
Ben onlara bakınca üzüntü hissettim..Neden diye soracak olursan iki akraba ve ayrı ülkelerde sürgün yemiş ve çeşitli katliamlara maruz bırakılmışlar.
Kız bir albüm getirmişti yanında akrabaları...Dolasıyla eşimin de akrabaları..Böyle o albüme bakarken yüzündeki o tebessüm beni duygulandırdı ne bileyim..
Sagol çatlak şeyim :) içim rahat etti.
Arabada eve doğru gelirken sadece bana eşim ''Çok asildin'' dedi..Hep öyle değil miydim ? dedim..Hep öyleydin ama bugün daha da asildin dedi..Sevindim sanırım..![]()
Tekrar merhaba kk hatunları ben geldim.
Bu arada bazı yorumların arasında ''RAHATLIK,GENİŞLİK'' hayırdır yavrum ? Biz oradan bakınca mezhebi geniş mi duruyoruz..Az seçecek konuşun kelimeleri..Had bilmek lazım az..
Hülasa..
Buluştuk gittik yurttan aldık malum biryeri tanımıyor....Çok güzeldi herşey..İlk başta biraz çekingenlik vardı üzerimizde ama aştık onu birkaç saat içinde..
Çok şeker bir bayan..Konuşmaları olsun davranış biçimi,mesafesi yerli yerindeydi herşey..Yabancı bir ülkeye karşı ürkmüşlüğü belli oluyordu hemen..
Eşimle sürekli eskilerden konuştular...
Bayan benim kayınpederimin dedesinin kardeşinin kızı..Akrabaları oluyor..
Bana karşı çok sıcaktı..Çerkesceyi bildiğim kadarıyla sohbetlerine katıldım..
Hediye olarakta bize börk getirmiş..Kafkasya'ya ait birkaç biblo ve ufak tefek hediyelikler..
Güzelliği beni ürkütmedi hiç...Bir ara gözlemledim..bakışlarda sadece cana yakınlık ve samimiyet..
Görüşmeyi düşünüyorum..Herzaman olmasa da iletişimde kalmaya karar verdim...
Eşim bana karşı hep aynıydı orada da yine aynı benimle nasılsa yine öyleydi..
Ailesini aradı konuştular..Eşimle de görüştüler..Minnetlerini sundular..Davet ettiler inşallah seneye yaza doğru nasipse gitmeyi düşünüyoruz..
Öyle işte hatunlar..Güzeldi korktuğum gibi değildi..Kıskanmam normaldi çünkü gerçekten güzel ya :)) ALLAH bahtını açık etsin..