Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

Kızkardeşi ile ilgil olumsuz yorum yaptım eski konularını bilmediğim için eşinle ilgili bir şey söylemedim ama az önce okudum biraz,
artık beni abla olarak mı görürsün arkadaş olarak mı senden büyüğüm gözünü aç, bu insan doktormuş ilişkinin tek taraflı egzersizlerle düzelmediğini bilmesi gerek, sana yüklemiş bütün suçu egzersiz yap diye. Bunun dışında yakınlaşmalarınız olmuyor mu, anlayışlı bir erkek bekler eşinin düzelmesini ama egzersiz yap diyip başından atmaz çözmeye çalışır. Bana çok garip geldi davranışları. Senin yerinde olsam kızkardeşini kabul etmez sorun çıkartır biran önce ayrılırdım, yaptıkları normal değil çünkü. Çalışıyorsun kendi gelirin var hemşirelerin maaşları da fena değil ona daha fazla katlanma bence. Umarım ilerde pişman olmazsın.

Bugün kardeşi gidecek bir şeyler değişecek mi böyle mi devam edeceğiz bilmiyorum egzersizleri birlikte yapalım dedi ama evde kardeşi varken nasıl olacak ki dün akşam geldi yarım saat durmadı telefon geldi bir hastasının doğumu başlamış bütün gece yoktu kendimize zaman ayırmamız lazım

Bana eşim sorsa bende hayır diyemezdim ama burda eşinin ailesinin ayıbı bence.
yeni evli birinin yanına birde kardeş göndermek hiç doğru değil. daha siz evliliğinizi yaşammışken keyfini almamışken evde birinin olması çok zor.
elbette kardeşini sokağa atacak değil. insan düşünüyor kendi kardeşim olsada böyle mi düşünürdüm diye. işin çok zor gerçekten.
eşine yurt parasını biz verelim ama aynı evde olmasın falan gibi teklifler götürsen. daha biz birbirimize doyamadık falan desen ne biliyim kardeşi elbette destek oalcak neticesinde...

:50: bence de olmaz :50: yani sonuçta anlamadım ben benim bildiğim ankarada bir sürü güzel yurt var anladığım kadarıyla oh ne rahat ev hayatı diye düşünerek sizle kalmak istiyor ama bırakın altı yıl kalmayı ben yeni evli çifte yatıya bile gitmem...
sonuçta yeni evlisiniz yeri gelecek oynaşacak, cilve yapacaksınız ... eşinin kardeşi evdeyken hele de küçük bir evde imkansız bence ...
soğuk olmasına gelince ben sizle alakalı olduğunu sanmıyorum sayısalda ilk bine girdiğine göre ders çalışmaktan sinirleri harap olmuştur bence onun ... ondan tuhaf davranıyordur ...
sizde kalırsa ilerde başlayabilir ders çalışıyorum ben tv nin sesini kısın falan demeye ...
birde tusu da anlarada kazanırmış + 4 de oradan artık on yıl yaşarsızız mazallah ...

Estetik cerrahi ya da kalp damar kazanırsa bir 6 yıl daha :))

Bugün kardeşi gidecek bir şeyler değişecek mi böyle mi devam edeceğiz bilmiyorum egzersizleri birlikte yapalım dedi ama evde kardeşi varken nasıl olacak ki dün akşam geldi yarım saat durmadı telefon geldi bir hastasının doğumu başlamış bütün gece yoktu kendimize zaman ayırmamız lazım

tamam işte fırsat gelmişş..:)

kardeşi gittiğine göre siz bir kaç güzel seksi kıyafet edinin her gece çeşit çeşit giyinin.
sesli sesli sevişin.
evde sık sık öpücükler verin. yüksek sesle konuşun.
kardeşi yokken coşun.
kardeşi gelince herşey sessizliğe bürününce kendisi de rüya gibi geçirdiği bir kaç haftayı arayacaktır :)

Bir iki ay içerisinde konu sahibi görümcemle yaşadığım problemler diye konu açacak.
Görünen köy klavuz istemez. Mesele görümce değil yeni evli çift için 3.kişi problem olur.
Bu kişi konu sahibinin annesi veya kardeşi de olabilir.
Kendi annem bende bir ay kaldı bir ay içinde evin çocuğu oldum yeri geldi alınganlık yaptı annemi o kadar çok sevmeme rağmen içimden evine dönmesi geçti.
Fazla muhabbet gerçekten tez ayrılık getiriyor.

Ayrıca görümcesinin evde olanları taşıyacağını hala söylüyorum ve söylemeye de devam ederim.
Evde olanları taşıyacak olması potansiyel suçlu olması demek değildir.
Annesi telefonda kızım abim nasıl araları nasıl diye soracaktır o da belki art niyetli düşünmeden her normal insan gibi anlatacaktır ve bu da ev içinde yaşanan her olayın bilinmesineneden olacaktır.

ben liseye giderken evimiz yürüme 1,5 saatti okula aracımız yoktu ve servis otobüs de kalkmıyordu.zaten o çevreden 2 arkadaş gidiyorduk.dayım evlendi ve ısrarla onlarda kalmamı istedi.ben kabul etmedim.ama kış gelince işler zora bindi eve gidene kadar iç çamaşırıma kadar ıslanarak gidiyyordum.okuldan sonra dershane de olunca akşam 7 buçuk gibi derhaneden çıkıyordum ve ortalık zifiri karanlık.babamın bir külüstür motoru vardı yine sırılsıklam eve gidiyorduk beraber.dayım da yine ısrar etmeye devam ediyordu ve bu arada evliliklerinin üzerinden 4 ay falan geçti.bi gün yine babama demiş niye kalmıyor diye.neyse ben sınav yaklaştıkça ve kış şartları artınca üstüne bir de hasta olup ders çalışamayınca gönülsüzce kabul ettim.hafta sonları cumadan pazartesiye kadar kendi evimize gidiyordum.ama olmuyor işte.yengemle yaşlarımız çok yakın zaten okuldan tanışıyorduk.o hep temizlikle uğraşıyordu 2 güne bir perdeleri söküyordu ben de ders çalışmak yerine vicdan yapıp yardıma kalkıyordum.sonra o çalışıyordu ben eve ondan önce geliyordum okuldan geçerken sorardım akşama ne yemek yapmayı düşünüyrsun diye, cevabı alınca gider ben yapardım. hiç unutmam bi keresinde taze fasülyeyi bıçakla doğramamı eleştirmişti.bi dahakini kırarak yaptım bu sefer de bıçakla daha güzel görünüyor niye böyle yaptın demişti :) üniversitelerin tanıtım broşürlerinden birini çok beğenip hırslandırsın diye çalıştığım masanın karşısına duvara bantla tutturmuştum (ev çok bakımsızdı ve o oda normalde kullanılmayan eşyalar vardı) ben okuldayken söküp atmıştı.babam da bana para verirdi elin asla boş gitme diye kasap,market bişeyler alırdım hep.ama kendimi asla huzurlu hissetmedim.neyse ki 1-1,5 ay sonra kış bitip günler uzamaya başlayınca ben yine evimize döndüm.dayım hiç birşey bilmeden hep kızdı bana dönem sonuna kadr kalmadım diye ama canım dayım hala hiiiiççç bilmez olanları.belki de kendisi de okurken falan 2-3 yıl bizde kaldığı için vefa borcunu ödemek istemişti.daha arada ne teraneler oldu anlatamadığım...

şimdi benim ailemi suçlamak isteyeceksiniz belki ama ailemin taşınma şansı yoktu.babam bu olayın 1 yıl öncesinde imkanları zorladı ev tuttu kardeşimle bana (kardeşim 15,ben 17 yaşındaydım) ama okullarımız farklıydı ve ben sabahçıydım.sabah 6:30 ders başı yapardık. evden çıktım arkadaşlarıma yetişmeye çalışırken alacakaranlıkta saldırıya uğradım. psikolojimi siz düşünün artık.arkadaşlarım yetişmese o hayvan kaçmayacaktı belki de beni susturmak için boğmaya çalışmıştı.
o yıl üniversiteyi kazandım şimdi 6 yıllık öğretmenim ve dayımın çocukları sanki benim kuzularım doğdukları günden beri herşeyleriyle ilgilemeye çalışıyorum, yengemle de aramız çok iyi...akışına bırakın o kızcağıza yüklenmeyin, ön yargılı yaklaşmayın zaten o da sizde uzun süreli kalmak istemeyecektir.ben de ankarada okudum akrabalar çağırdı öyle korkmuşum ki ziyarete bile gitmedim değil kalmaya hatta ilk 3 hafta yurt çıkmadı diye memlekette yurt çıkmasını bekledim :)

Kızkardeşi ile ilgil olumsuz yorum yaptım eski konularını bilmediğim için eşinle ilgili bir şey söylemedim ama az önce okudum biraz,
artık beni abla olarak mı görürsün arkadaş olarak mı senden büyüğüm gözünü aç, bu insan doktormuş ilişkinin tek taraflı egzersizlerle düzelmediğini bilmesi gerek, sana yüklemiş bütün suçu egzersiz yap diye. Bunun dışında yakınlaşmalarınız olmuyor mu, anlayışlı bir erkek bekler eşinin düzelmesini ama egzersiz yap diyip başından atmaz çözmeye çalışır. Bana çok garip geldi davranışları. Senin yerinde olsam kızkardeşini kabul etmez sorun çıkartır biran önce ayrılırdım, yaptıkları normal değil çünkü. Çalışıyorsun kendi gelirin var hemşirelerin maaşları da fena değil ona daha fazla katlanma bence. Umarım ilerde pişman olmazsın.

yok artık daha nelerrrr :53: siz nasıl bir düşünceye sahipsiniz anlamıyorum insanlar boşanmak için mi evleniyor oldu o zaman herkes evlensin bir hafta baksın olmuyorsa geliri de varsa boşansın bu evlilik çocuk oyuncağı ve deneme tahtası değil herkes bazen fedakarlık yapıp alttan almayı bilecek :63:

sadece ilk sayfayı okudum ve yorum ypıyorum..
bence tıp okuyan bi kız hiç bi sorun yartmaz ..:):)
kafasını kitplrdan kaldırackta size cadalozluk yapackta ohohoooh..:)
zaten abisinn evnde misafr oldugunu biliyor ne yapablr ki size ne dersenz uymk sorunda hissedeck kendini ..:):)
bnce bir iki yıl kalack sonra da arkadslrıyla eve cıkmk isteyeck ..:) sorun etmyn ..
ha birde. kızcgz trkiyede ilk bin e grmiş bırakın evden raht raht gitsn glsin okuluna
:)
cok mu iii oldum ne.. :S

yani kusura bakmayın çok uzun yazdım ama kendim geldim aklıma Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Knu başlığını açana da Allah hayırlı bir sonuç ve mutluluk versin .Empati herşeyin çözümü olabiliyor bazen.Kendinizi fazla üzmeyin,Allah geçmez dert vermesin yeterki.

Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.

tipik sahipsiz bulup üstüne çıkma vakası...ben olsam ooooo 6 sene kadarmı derdim.hayır demesemde.aramı bozmaya değerdi eşimle.boşanmak değil tabiki ama bir zaman sonra insan kendini kendi evinin hizmetçisi gibi görmeye başlar.eşin gelir yakınlaşamazsın kardeşi olur.konuşmalarınız bile değişir daha bi usluplu olur.2 arkadaş olur çıkarsınız.zaten evliliğin en güzel yılları böyle geçtimi iki tarafında hevesi kursağında kalır.ben olsam direk söylerdim eşime ,ozaman kardeşinin yanında hayır diyemedim amayeni evliyiz yakışık almaz derdim..

Bu sizin düşünme tarzınız olabilir ama bence çok yanlış ben de eşimle 10 ay birlikte olamadım yeri geldi bu durum yüzünden çok kötü kavgalar ettik ama sorunumuzu hallettik şimdi gayet mutluyuz hemen bir haftada boşanmaya karar vermek daha neler...

İyide zaten konu sahibi eşini en ufak bişi için suçlamıyorki ne bu zamana kadar yaptıklarıyla nede şuanla.sadece kardeşiyle yaşayabilmek zormu die soruyo.ki zaten bunuda kabullenmiş..eşte nasıl bi doktor çözemedim nasıl bi anlayışsızlık?ben konu sahibini hayattan yaşamaktan bıkmış eşi ne derse o doğru olan söz hakkı tanınmayan kadınlarımıza benzettim açıkçası...ki ikiside okumuş eğitimli insanlar..

Bu sizin düşünme tarzınız olabilir ama bence çok yanlış ben de eşimle 10 ay birlikte olamadım yeri geldi bu durum yüzünden çok kötü kavgalar ettik ama sorunumuzu hallettik şimdi gayet mutluyuz hemen bir haftada boşanmaya karar vermek daha neler...

Evet hemen boşanmak doğru değil sorunları aşabilmek için önce mücadele etmek gerekiyor.
Yaşanan sorunlarda hiç bir taraf %100 haklıyım diyemez burada ikisinin de hataları var.
Tanın en büyük hatası ailesinin rızası olmadan evlenmesi bir şekilde ikna edebilirdi acele etmiş anlaşılan ve eşine nazaran daha çok fedakarlık yapıyor.
Eşinin hataları daha evlilik kurumunu oturtamamışken tan için yapmadığı fedakarlıkları kardeşi için yapıyor tanın önceki konularında okumuştum eşinin yurt dışına gitmesini istemiyordu ama eşi ısrarcıydı. Şimdi ise kız kardeşi için vazgeçmiş ben tanın yerinde olsam bu duruma çok incinirdim.
Eşinin ailesi oğluyla küs olduğu, geliniyle bir kez dahi konuşmadığı halde kızlarını gönderiyorlar ki nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum.
Eşiyle cinsel birliktelik yaşayamıyorlar eşi bu konuda tanı suçluyor halbuki cesaret verebilir belki ön sevişmeyi uzun tutsa tanın gevşemesini sağlayabilir.
Bir değil birden fazla problem var.

Evet hemen boşanmak doğru değil sorunları aşabilmek için önce mücadele etmek gerekiyor.
Yaşanan sorunlarda hiç bir taraf %100 haklıyım diyemez burada ikisinin de hataları var.
Tanın en büyük hatası ailesinin rızası olmadan evlenmesi bir şekilde ikna edebilirdi acele etmiş anlaşılan ve eşine nazaran daha çok fedakarlık yapıyor.
Eşinin hataları daha evlilik kurumunu oturtamamışken tan için yapmadığı fedakarlıkları kardeşi için yapıyor tanın önceki konularında okumuştum eşinin yurt dışına gitmesini istemiyordu ama eşi ısrarcıydı. Şimdi ise kız kardeşi için vazgeçmiş ben tanın yerinde olsam bu duruma çok incinirdim.
Eşinin ailesi oğluyla küs olduğu, geliniyle bir kez dahi konuşmadığı halde kızlarını gönderiyorlar ki nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum.
Eşiyle cinsel birliktelik yaşayamıyorlar eşi bu konuda tanı suçluyor halbuki cesaret verebilir belki ön sevişmeyi uzun tutsa tanın gevşemesini sağlayabilir.
Bir değil birden fazla problem var.

Kesinlikle haklısın ama bir de şu var eşi sonuçta jinekolog nasıl yaklaşması gerektiğini biliyordur sonuçta Tan onun için ilk değil neyse buraları fazla sorgulamayalım ceza almak istemiyorum ama şu aşamada eşiyle daha çok ilgilenmesi gerekirken kardeşi için bu kadar uğraşması çok saçma birde Tan çok fazla polayanacalık yapıyorsun şöyle böyle demeyi bırak gerçekten bu kızın yanında kalmasını istiyor musun istemiyorsan eşinle bunu vakit geçirmeden konuş.

Herkes kızkardeşini sanki mağdur gibi yorum yapmış ama hangimizin üniversite okuduğu şehirde yakını vardı ki, kız yine şanslı yurtta kalsa haftasonları abisine gidebilir ev özlemini giderebilir.
Ayrıca bahsettiğimiz şehir imkanların olmadığı bir şehir değil, bir sürü yurt var ev de tutabilir.
Düzgün bir evlilik olsa hadi neyse kalsın ama zaten eşinin ailesi onlarla görüşmüyor, hem gelinini istemeyeceksin hem kızını göndereceksin,
asıl suç ailede ve bana yine öyle geliyor ki iyi niyetle göndermediler bu kızı, hem haber almak hem huzursuz edip aralarını bozmak için.
Yazmak istemiyordum ama değer mi, düğün olmadan evleneceksin ilk haftadan görümcenin sende kalacağını öğreniyorsun, ailenle görüşmüyorsun, çok merak ettim bunlara değecek biri mi eşin.
Tencere dibin kara senin ki benden kara diye bir söz var benim evliliğim de düzgün gitmiyor ama ben bunun farkındayım iki yıl önce değildim, lütfen sen aynı hataları yapma şimdi farket.

Tanufuk guzelim aklini peynir ekmekle mi yedin sen ne yaptin...derhal esinle konus, ev ev ustune olmaz insan eti agir...iki uc gibi bir sure olsa neyse egitimi soz konusu der sorun yapmam ama surekli ayni cati altinda olmaz kocacim de...kararindan vazgec ve esini de vazgecir...ne yaptin sen canim ya...yeni evli ciftin yaninda isi ne o kizin, ne dusuncesiz yaa ceksin gitsin evine...

:68:
Ölmeden gerçekleştirmek istediğin en büyk hayalin ne diye sorsalardı "reyting rekorları kıracak bir senaryo yazmak" derdim.

Anne baba ne kadar evladıyla görüşmüyor olsada,evladının iyiliğini düşünüyorsa, hele hele yeni evlilerse, onların yanına kardeşi de olsa kalması için göndermez.Bu ancak aile içindeki durumdan haberdar olmak veya kızını gönderip onların huzurlarını bozmak diye aklıma geliyor.inşallah böyle değildirde.Tanufuk kendi annenle babanla bir an önce görüşme ortamı yarat.

Back
X