Kızkardeşi ile ilgil olumsuz yorum yaptım eski konularını bilmediğim için eşinle ilgili bir şey söylemedim ama az önce okudum biraz,
artık beni abla olarak mı görürsün arkadaş olarak mı senden büyüğüm gözünü aç, bu insan doktormuş ilişkinin tek taraflı egzersizlerle düzelmediğini bilmesi gerek, sana yüklemiş bütün suçu egzersiz yap diye. Bunun dışında yakınlaşmalarınız olmuyor mu, anlayışlı bir erkek bekler eşinin düzelmesini ama egzersiz yap diyip başından atmaz çözmeye çalışır. Bana çok garip geldi davranışları. Senin yerinde olsam kızkardeşini kabul etmez sorun çıkartır biran önce ayrılırdım, yaptıkları normal değil çünkü. Çalışıyorsun kendi gelirin var hemşirelerin maaşları da fena değil ona daha fazla katlanma bence. Umarım ilerde pişman olmazsın.
Bugün kardeşi gidecek bir şeyler değişecek mi böyle mi devam edeceğiz bilmiyorum egzersizleri birlikte yapalım dedi ama evde kardeşi varken nasıl olacak ki dün akşam geldi yarım saat durmadı telefon geldi bir hastasının doğumu başlamış bütün gece yoktu kendimize zaman ayırmamız lazım