Mrb kızlar iş başı yaptığım için foruma pek giremiyorum. İzin dönüşü çalışmak çok fena oldu evde oturmaya alışmışım. Yazdıklarınızı tek tek okudum şöyle söyleyim eşimin ailesi köyde yaşıyorlar maddi durumları bir öğrenci okutmak için yeterli değil çünkü ablası hep yardım ediyor hatta eşimde önceden aylık para yatırırmış ama şimdi kırgın oldukları için istemiyorlar. Zaten eşimde burslu okumuş şimdi kardeşine yardım etmek istemesi çok normal. Hafta sonu ablası aradı sizin yanınızda kalması doğru değil dedi ben hiç konusunu açmadım özel yurda yerleştirelim maddi olarak ben de yardım edeceğim dedi ben de böyle bir konuşmanın üstüne benim için fark etmez dedim ama ablası çok karşı bu duruma zaten içine kapanık diye şikayet etti gerçekten de çok içine kapanık. Diğer duruma gelince bir değişiklik yok ilaç, jeller hiçbiri işe yaramadı. Gerçekten eşim çok uğraşıyor ama olmuyor artık korkudan kaçar oldum mesela şimdi hastayım nasıl seviniyorum bir hafta kurtuldum diye hiç normal düşünemiyorum. Bu durumu sadece ablama anlattım ablam da benim için bir hocaya gitmiş şaka gibi üstelik eniştemle birlikte hoca büyü var demiş eve içi büyülü ceviz konduğunu söylemiş bir dua yazmış o duayı birlikte okuyup leğende tuzlu suyla yıkanıp o suyu ağacın dibine dökecekmişim inanmıyorum böyle şeylere ama işte ablam saatlerce anlatıyor insan çaresiz kalınca etkileniyor ama kabul etmedim zaten Alp de doktor olarak böyle şeylere kızar. Hoca bir de ballı su vermiş her akşam yarım çay bardağı içilecek içinde dua yazılı ballı su vermiş ay birde bu hocaya 200 lira vermişler enişteme de bir kadının sen de gözü var diye dua yazmış gerçekten tam bir komedi. Alp yarın o dediğin doktora akşam gidelim dedi ben de görüşeyim dedi anlayacağınız adamın canına artık tak etti. Gece gündüz ikimizde çalışıyoruz birbirimizi çok az görüyoruz bir de ablam hafta sonu geliyim ballı suyu da getiriyim diyor nasıl şimdi gelme diyeyim ama bayramda inşallah baş başa tatile gideceğiz.
ay çok sevindim haberler çok güzel:)
1. abla olaya el koymuş, aklı başında biri çıkmış sonunda.
2. eşi doktora gitmeyi kabul etmiş.
3. bayramda başbaşa tatile gidilecek.
bunlar çok büyük adımlar canım, sen abla yurtta kalsın diyince hiç ısrar etme, doğru diyorsun abla haklısın vs de.
belki eşin konuşmuştur, istemedi tan diye o da seni haklı görmüştür, ki haklısın, o yüzden hiç ses etme yerleşsin yurda, size ziyarete geldiğinde elinden geleni yapıcağına inanıyorum,
bu hoca olaylarını söyleme bence eşine, çok garipser bence, ben de inanmıyorum açıkçası,
ablan da kıyamam dertlenmiş senin için heralde, iç bari belki psikolojik olarak rahatlamanı sağlar ama prim vermesin böyle hocalara anca parasını kaptırır ya.
gerçi şaka gibi ama bir kuzenimin kızı hastaydı tahliller vs hiç bişey çıkmadı, en sonunda hocaya gidelim fln demişler ki, kuzenim istanbulun en büyük hastanelerinden birinde ünlü bir doktordur o da inanmazdı asla böyle şeylere sonunda gitmişler, sonra evi bir temizlemişler bakıcısı her yere büyü muskaları vs sıkıştırmış meğerse onları temizleyince kız düzeldi. gerçi anlattıklarında hala inanmıyordum ben bence bakıcısı yemeğinden fln zehirliyor flndı ama bilmiyorum kuzenim bile inandıysa ve o kızın iyileşmesi için elinden geleni yaparken düzelmiyordu fln kafamda bir soru işareti oluşmuştu. ama yine de çok bel bağlama sen bunlara, bence bunlarla ilgili netten araştır kitaplar oku kafanı rahatlatıcak, burda arkadaşlar da yardımcı olur eminim, bu sorunları yaşayan.