Eşimin kız kardeşinin aramasına gıcık olanlar varmı benim gibi boğasım geliyor yaaaa

Bu ne saçma bişey yaa adam evlendi diye tapusunu mu aldınız kardeşi arayamaz mı yani ? kusura bakmayın gelin istediğini düşünsün ama ben abimi ararım hala aynı eski mantıkla ilerliyorsunuz erkeğin ailesine karşı nefret duyunca elinize ne geçecek çok merak ediyorum

Ben olmuyorum.

Şayet kendisini sevmemiş olsam da kardeşini aramasına bişey diyemem. Ama her aradığında benim hakkımda kötü konuşuyorsa sinir olurum tabii ki.

Sizin ki öyle mi?

kusura bakma ama bu düşüncen yanlış herkes senin gibi düşünseydi aile olmazdı.
ne demek mürekkep izi.
her kardeş kandan olabilir ama candan değildir!

evlilik kutsaldır... senin evliliğe bakış açın bu kadar değersizse lütfen değerlerini gözden geçir.

ayrıca konu sahibi arkadaşın görümcesini sevmemesi normaldir, demek ki bir problem olmuştur.
kimse bunu sorgulayamaz.
ama bu düşüncesinin doğruğunu göstermez. eşi istediği sürece zaten kardeşiyle görüşecektir.

çok güzel yorum yapmışsınız hislerime tercüman oldunuz

sen görümcenle ne yaşadın bilemem amaaaa o eşinin kızkardeşi ve sen ne yapsan ne söylesen bu değişmeyecek bir gerçektir!!!!sen konuşmayabilirsin gıcık olabilirsin ama sen gıcıksın diye adam kızkardeşiyle görüşmeyei neden kessin?!!!!
ne olursa olsun kayınvalideni sevmesen de o oğlunu görmeye gelicek oğlunun da evi orası..ya da kızkardeşi abisini arayacak onlar aynı kanı taşıyan varlık ; onlar kardeş..hani bi laf vardır kardeş kardeşi atmış uçurum kenarında kucaklamış die!bırak kaynanan gelsin arada ya da bırak kardeşi arasın abisini abisi de onu...sevmesen bile saygı göstermek zorundasın....
gelirse ne olur "hoş geldin anne "dersin yemek yapmak istemesen bile ;hastayım der kusura bakma der uzanırsın.."ama ağzıma geleni saydırcam kardeşin saçaklı annen şöyle...diye uslubü kötü yorumlar yaparsan haklıken bile haksız konuma düşersin

natusben;biraz sakin olsan biraz hamileliğinin tadını çıkarmaya çalışsan...eşinin ailesine kafayı takmasan..ne yaparlarsa yapsınlar tıka kulağını bebeğine odaklan...netin var elinde güzel sitelere gir rahatlamak için güldüren videolar aç seyret . biraz Kur'an-ı Kerim oku...örgü örebilirsin...sık sık LA İLAHE İLLALLAH de...sıkıntını giderir inşallah..

ve en önemlisi buraya eşinin ailesiyle ilgili konu açma.inan konu açınca ne oluyor biliyor musun;
-tam sakinleştim derken yeniden hatırlıyorsun gelen yorumları okudukça yeniden sinirlenebiliyorsun...yeniden yaşıyorsun üzüntünü...ve lütfen güzel bir uslüple konuşmayı dene..bir bayana bu yakışır şekilde konuşmalı bir kadın ;hele de anne olcak bir bayana...insan kötü sözler söylediğinde bedeninde olumsuz şeyler gelişir ve direk bebeğine yansır..güzel düşün güzel konuş inşallah güzel konuşunca düşününce dua niyetine de geçer..
.

3 günlük dünyada herkesin sonu aynı..iyilik yapan da ölüyor Hak huzuruna çıkıyor ;kötülük yapan da..sonumuz aynıyken neden kendini bu kadarkasıyorsun varsın iyilik yapıver..Allah rızası için yap...onlar için değil ..kendini mutlu etmek için yap...kötülük yapınca o an "ha işte nasıl da ağzının payını verdim morardı kaldı" die düşünürsün ama ne var iyilikle utandırsan..kaldı ki "çok iyilik yaptım anlayan insna değiller "diyorsan bana ;boşver anlamasınlar iyiliğini senin Allah anlar ya o yeter..SEN İYİLİĞİ ONLAR ANLASIN DİE DEĞİL ALLAH İSTEDİ DİYE ;SENİ MUTLU EDİYOR DİYE YAP..HİÇ OLMADI SEVAP ALMAK İÇİN YAP...senin yerinde olsam eşinin ailesiye ilgili açtığım tüm konuları kapattırır güzel şeylere verirdim kendimi..şükredecek çok şeyin var..maşallah ev almışsın bi şekilde ödenir gider..ve çalışabiliyorsun be n o kadar aradım iş nasip olmadı..annen yakınında hergün evini toparlıyormuş daha ne istiyorsun?bunlara sahip olamayan hiç evlenememiş insanlar var biliyor musun?ve üstüne Allah bir bebek vermiş karnına?şükret kardeşim boşver...kaynanan şunu demiş ya da hiç bir iğne bile almamış...olsun almasın kaynanası bişi almamış herşeyini kendi yapmış çok insan var ama mutlular...eşya nedir ki alınır ödenir gider..kim ne derse desin inan kendi karakterini ortaya koyar ..sen Allah için kulağını tıka hesap gününde zaten herkesin ne dediği zaten tek tek karşısına çıkacak varsın sen iyi ol iyi şeyler söyle..iyi sçylemeye alıştır dilini..ilk başta iyi diyemiyorsan kötü demeyi kötü uslüple konuşmayı engelle kendini....kolaylıklar versin Allah ım..

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşimin kız kardeşinden nefret ettiğim kadar hayatımda kimseden nefret etmedim ya, yıllardır çalışıyorum nefret ettiğiniz iş arkadaşı komşu vs olur ama ne kin tutarım nede bu denli gıcık olurum eşimin kız kardeşine olduğum kadar olmadım, aramasına bile tahammülüm yok eşimle konuşmasından bile nefret ediyorum, üstümden atmak istiyorum gıcık oluyorum, ama bir türlü yenemiyorum sinirimi, ne yapsam ne etsem iyi düşünsem olmuyor olmuyor olmuyor, görmediğim halde konuşmadığım halde nefret ediyorum eşimle konuşmasına tahammül edemiyorum, haaa desemki çok bağlılar birbirlerine yok, benimki sık aramaz, kızda eğer eşimle biz kavgalı isek dedikoduya arar merakından ne oldu bitti, bunun dışında ne zaman görüşüyorlar bilmiyom gün içinde ama hafta 1,2 tahminimce, herneyse ne işde sinirimi alamıyorum istemsemde bu durumu , biliyorum saçma ama napcam bilmiyom :47:

Ne yapacaksınız biliyor musunuz??
Acilen bir psikolog doktor bulup sizede çok saçma gelen bu düşüncelerden kurtulmak için mücadele edeceksiniz!

Bu kadar kin ve nefret bünyeye zarar verir.

Bende eşim ve görümcem konuşsun isterim. Ama gel gör ki, iki kardeşte birbirinden soğuk ;) ne görümcem abisini arar nede eşim kardeşini ( önemli birşey olmadıkça)

Hep şaşırdım yahu bu nasıl kardeşlik!! Keşke devamlı görüşseler paylaşımda bulunsalar derim. Ama zorla olmuyor.

(Ayrıca bende görümcemin beni sevmediğini iyi bilirim) ona rağmen bu kadar iyi niyetli düşünüyorum. Sonuçta kardeşler :)

Konu sahibesi bay meşhur anlaşılan:)
E sen kırk kee arıyomuşsun anneni kardeşini dıdını bıdmnı o niye aramasın?:51:

Psikoloğa git, eşinin ailesini dolamışsın diline, onlarla yatıp onlarla kalkıyorsun, hele görümceni, kadına o kadar takmışsın ki...

sizin kardeşiniz yok mu?

sizin kardeşinizin de siz evlendiniz diye sizi aramasına sinir olur muydunuz?

Bende eşimin kardeşleri değil tüm sülalesinin çağrı bırakıp kendilerini geri aratmalırından nefret ediyorum.Hadi bi kaç defa arasıra olur aam sürekli böyle yapmaları beni sinir ediyor.Hayatımda gördüğüm en menfaatçi insanlarmış cidden pes doğrusu..Birde her defasında 1 saat konuşmaları yokmu gıcık oluyorum.

Back
X