Esimin kizi varmis... Yikildim

Forumdaki en beğendiğim akademisyen abla
Pıliz yıkılma, adamın haberi bile yokmuş.
Belki benim eşimin de vardır, olur böyle şeyler.
Kv kötü niyetli, dehşet kötü niyetli!

Cok tesekkur ederim , gulumsettin beni bu halde :)
Nasil anlatsam bilemiyorum ki, esimin kizimizla olan iliskisini biliyorum ona nasil dokundugunu, sevdigini. Bunlari hak eden ve benimle ortak hicbir paydasi olmayan, annesi baska olan bir kiz cocugu var ortada. Sindiremiyorum bunu

Cok zor bir durum benim icimden defetmek, boşanmak gelirdi. Ama bu olay aldatmada değil. Önceden olmuş ve zaten adamında haberi yokmuş bir kızı olduğundan. Şu durumda işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum ama insanin, esinin baska kadından cocugunun oldugunu bilmesi kolay kaldirilacak birsey degil.
Ben o cocugu tamamen silmek isterdim bunca sene gormemis bidahada gormesin isterdim ama bu da bencillik gibi.. O cocugun esinden olduguna eminmisiniz önce bir DNA testi filan isterdim heralde. İnanmazdim hemen bilmiyorum.

Evet cok iyi anlamissiniz ne hissettigimi. Sindirmesi o kadar zor ki.

DNA testine gerek duymayiz cunku kiz, benim kizimin kopyasi. Kizim da halasinin kucuklugunun kopyasi. Sokakta gorseniz kardes olduklarini anlarsiniz

Kiz ilk dogdugunda ulasmis kayinvalideme. Kiz zaten babasini biliyormus, beni ve kizimi da. Hep anlatiyormus annesi uygun yasa geldiginde gidip babasiyla tanissin isterse diye.

Anladım canım. Peki kv ondan sonra görüşmeye devam etmiş mi?

Demişsin ya demin birisine, suçu yok ama yine de aldatilmis gibi hissediyorum
olay çok seni sanırım bir hafta falan oldu o yüzden şokdasin hala ne tepki vereceğini bilmiyorsun ama düzelir suan eşin de kötüdür ve en büyük kötülük ona yapılmış böyle bir zamanda birlikte olsanız ikinizide daha iyi gelirdi diye düşünüyorum

Neden bu kadar yıkıldın yazanlar once bi empatimi yapsa acaba hee nedersiniz...
Ben okuyunca bile bi an benim basima gelse napardim diye dusundum
Cok zor gercekten ama ne olursa olsun tepkin kesinlikle esine olmamali onun haberide yokmus sonucta..sindirebilmek icinde Allah guc versin ne diyim.cok uzuldum

Cok tesekkur ederim. Su an icin tepkimin buyugu esime karsi, sindiremiyorum ne kadar onun sucu olmadigini bilsem de

Kaldıramayacak, alt-üst olacak durum var da ortada, eşinizi kovmalık bir durum yok ki?
Adam da bilmiyormuş haliyle saklamamış.
Bundan sonra hayatınız değişecek, orası kesin. Görmek isteyecektir. Birden yeni bir çocuk ve dolaylı da olsa eski sevgili girecek hayatınıza.

Ama ısrarla söylüyorum eşinizin kovulacak bir hatası yok.

Sabır diliyorum size, zor bir durum.

Bakın, mutlu bir evliliğiniz var.

Sizi destekleyen annesine karşı savunan bir eşiniz var.

Baba olduğunu yeni öğrenen mutlu olmayi bırakın belki de ,sizinle arasının bozulmasina neden olduğu için çaresiz olan

Annesiyle feci kavga eden bir eş , sizden de bu tepkiyi alınca ne halde olabilir ?

Kolay değil anlıyorum ama yapmanız gereken bu degil. Esinizi dusunun bence suandan itibaren onun duygularini , sizden kızından ayrı kalisinin yaptığı travmayı, annesiyle kavgasını , size ne kadar da.cok.ihtiyaci vardır öyle değil mi?

Kendime o kadar cok odaklandim ki olaya esim acisindan bakamiyorum. Hic haberi yokken baba yapilmis gercekten cok zor bir durum ama mantigim duygularimin gerisinde su an
Ben sizi anlayabiliyorum
Kabullenilmesi cok zor bir durum esiniz icin bile zorken sizin sindirmeniz cok daha zor
Benim de kaldirabilecegim bir sey degil bu
Siz simdi ne yapacaginizi dusunun sakin kafayla
Kvdenizden de uzak durun bu surecte sizin moralinizi bozmak isteyecektir.

Eşinizin hiçbir suçu yok ki. Ona da yazık değil mi? O da şoke olmuştur. Kadın sadece eşinizi sperm bankası olarak kullanmış, öyle birlikte yuva kurma, aile oluşturma olayı yok ki. Bu babalık sayılmaz bile.

Evet kesinlikle
Yani kızıysa görmeli sahip çıkmalı.
Bence Seninde destek olman gerekir
Ama ben senin ne hissettiğini çok iyi anladım
Malesef olan olmuş , suçu da yok
Aldatma falan gibi düşünme
Geçmiş sonuçta evet karşısına da çıkmış ama kötü niyetli değilse ki en iyi sen bilirsin bence dert edeceğin bir şey yok

Evet esimin hicbir sucu yok. Bilse en basindan anlatirdi eminim. Haksizlik yaptigimin farkindayim esime ama su an gercekten ayni evde olsak daha cok yipraniriz

Bazı yorumları hayret ederek okudum.Sizin basınıza gelse;demekki çok kolay sindirirsiniz.

Allah yardımcınız olsun.Sizin ve eşinizin.Tüm günah sakladıgı için o eski sevgilinin.Kaç kişinin dünyasını yıktı.Hazmetmek zor.Ama bilmiyormuş.Zaman herseyin ilacı.o bayan'dan olan sabiye'de günAh.insallah dogru kararlar alirsiniz.

Ben bile okurlen şok oldum... Söyleyecek bir şey bulamadım. Çok zor bir durum senin içinde eşin içinde. sindirmesi zor bir olay. Acele etme. Aceleci davranırsan pişman olacağın şeyler yaparsın. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm gözümde canlandırmaya çalıştım içime bir şey oturdu. Çaresizlik gibi bir duyguydu. Sen bunların binlerce katını hissediyorsun demekki. Şöyle bir tarttım kendimi ben çok acı çekerdim ama bu yüzden bitiremezdim sonuçta beni aldatmamış kandırmamış ve olay benden önce yaşanmış. O çocuğuda yaşantımıza katarak zaman bırakarak sindirip kabullenmeye çabalar bu arada da yardım alırdım sanırım. Ama çok zor ve acılı bir süreç olacak. Eşinin annesininde yatacak yeri yok...
Edit: sana en iyi gelecek şey dertleşmek. Seni hiç tanımayan ve tanımayacak ve dolayısıyla yargılamayacak biriyle dertleşmek istersen bana özelden yazabilirsin.

Arkadaslar iki hafta once konu acmistim, kayinvalidemin bana olan tepkisi, yabanci gelin oldugum icin beni istemiyor olusu ile ilgili. O olaydan bir hafta sonra kayinvalidem bana whatsapptan bir kiz cocugu fotografi gonderdi. Kizinin kardesiyle tanis! Yazmis. Ben ciddiye almadim once ne demek istedigini sordum. Sonra esimin benden onceki sevgilisinin hamile kaldigini ama esime soylemedigini, kendisine ulastigini bugune kadar aramiz bozulmasin diye bize soylemedigini ama artik bir onemi olmadigini soyledi. Esim ve kizin annesi, kizin dogum tarihi vs gibi her turlu ayrintiyi da yazdi. Ben sok oldum.

Esimin is yeri ve benim is yerim birbirine o kadar ters ama ben nasil araba kullandigimi bilmeden esimin is yerine gittim. Duramadim cunku. Ilk tepkisini gozlerimle gormek istedim. Gider gitmez telefonu uzattim mesajlari okuttum. Esim yikildi. Ben onu ilk defa boyle gordum. Gercekten haberi yokmus. Sonra ayrintilari kizin annesine ulasarak ogrendi. Kizin annesi su an evli oldugu icin esimden hicbir beklentisi olmadigini soylemis. Istersen gelip gorebilirsin kizini demis. Ama ben yikildim. Biz yikildik. Evliligimiz yikildi. Bunu sindirebilecek miyim, bir daha tekrar 'biz' olabilecek miyiz bilmiyorum.

Esime yapamiyorum dedim evden gonderdim, bir sure ayri kalalim dedim. Ne kadar esimin haberi olmadigina emin olsam da kaldiramiyorum. Esim aglaya aglaya gitti. Cok mahcup, gozumun icine bakamiyor. Sadece ben sen olmadan, kizim olmadan yasayamam diyor. Annesiyle cok ciddi kavga etti niye ilk ogrendiginde soylemedin, niye simdi diye. Ipleri kopardi annesiyle.

O kizin fotografi gozumun onunden gitmiyor. Kizima oyle cok benziyor ki. Tarihler uyuyor hicbir sekilde ben hayatindayken kizin annesiyle iletisimde olmamis. Yine de o kadar zor ki, baska bir ulkede esimle ve kizimla ortak geni paylasan bir kiz var. Duygularimi tarif edemiyorum. Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.

Eşinin haberi olsa da senden saklasa amenna haklısın
Adamcağız da senden öğrenmiş
Ne diye evden gönderdin, bunun sizin evliliğinizle ne ilgisi var ?
Olayı çok fazla dramatize etmişsiniz, eşiniz zaten öğrenince yıkılmış ona destek olacağınız yerde adamı evden atmışsınız
Kusura bakmayın ama büyük hata yapmışsınız ayrıca kızınıza da bunu yapmaya hakkınız yok, tek kişilik düşünüyorsunuz

Hiç bir koşulda hayatımdaki adamın başka bir yerle bağı olmasına dayanamam , sadece bana ve sadece benden olma çocuklara bağı olabilir diyorsan .
Kendini en iyi sen tanırsın.
Sizin için üzgünüm , bitmiş demektir böyleyse .
Yani yanlış anlamanı istemem , benim de yapım böyledir mesela .
Ben de aynı durumda olsam , aynı şeyleri yapardım seninle.
Bi suçlu aramıyorsun sen zaten şu anda

Ben de size benzer dusunuyorum. Esim benim kizimin gozlerine nasil bakiyorsa o kiza da bakmali, benim kizimi nasil seviyorsa o kizi da sevmeli. Cunku o kiz da hak ediyor bunlari. Ama o kizin benim kizim ve esimle ayni genleri paylastigini ama benimle hicbir bagi olmadigini kabullenemiyorum belki cok tuhaf gelecek ama yapamiyorum

Adamın suçu günahı ne?
Sizi neden yıkıyor?
Adamın acısı daha büyüktür eminim.
Yıllarca kendinden habersiz büyüyen,beraber vakit geçirmek yerine, sahip olacağı anıları kaybeden, ilk yürüyüşünü gülüşünü görmediği bir çocuğu olduğunu öğreniyor.
Kv kötü olabilir. Sizi mutsuz etmek için yapmış amacına ulaşmış ama en büyük kötülüğü kendi evladına yapmış farkında değil.
Yazık ya eşine çok üzüldüm şuanda...

yani kolay birsey degil orasi kesin.

ama soyle dusun. esinin haberi olsaydi. ve tansitiginizda sana soyleseydi. hic evlenmedim ama bir kizim var benimle evlenir misin diye.

sanirim kabul ederdiniz. evlenmis bosanmis cocugu olanlarla sevdigi icon evlenen pek cok kisi var.

kolay degil tabiki ama bunu dusunun. basindan bilseydiniz kabul eder miydiniz.

esinizin de hic haberi yokmus. aldatilmis hissetmeyin o yuzden.

Sizin eşinize destek olmanız gerekirken adamı evden kovmuşsunuz bi de. Yahu adamın haberi yokmuş üstelik sizden önce olmuş. Yazık günah adama

Eşinizin haberi bile yokmuş. Bence bu yüzden evliliğinize zarar vermeyin. Kadının bir beklentiside yokmuş. Birlikte konuşarak ve güçlü olarak atlatın bu süreci.

Esinizin bi sucu yokki sizden önce olmus bisey bence esinize destek olmalisiniz onun suan hissedikleri seninkinden daha kötüdür eminim tabiki zor bi durum her iki taraf icin aranizi bozmaya degmez

Evet dusununce dedikleriniz cok dogru ama su an gercekten ayni evde kalamam. Esimin yuzune bakamiyorum birbirimizi yipratiriz

Adam cocugun kendisinden olmadigini biliyor, kiz da babasinin esim oldugunu, su an bir kiz kardesi oldugunu(benim kizim) biliyormus. Fotograflarimizi gosteriyormus annesi. Esime de istedigin zaman gelip gorebilirsin kizini demis.

bu kadar acik herkes herseyi biliyosa, esin nasil bilmiyormus?
yada kadin neden esine soylememis?
anlamadim ama neyse, degisik bir durum biraz

Hic kolay degil.
Cok zor bir durum. Kv resmen yuvanizi yikmak icin bugunu kollamis ortaya cikarmak icin. Senin icin buyuk sok ama adam icin daha zor. Bunca yil çocuğu varmis adamin haberi yok.
Dusunsene bir kere.
Yikilirdim uzulurdum. Ailem bana lazda değilsin keci gibi inadin var derler hep. Cok pis giciklasabiliyorum.ben olsam kendimi toparladiktan sonra kv ye yazardim. Oy nekadarda guzel kiz. Kizimin kardeside varmis . Filan. Yani sirf onu morartmak icin kendisi kotu hissetmesi icin bir sorun yokmus gibi davranirdim. Ama tabi arka planda yasayacagim herseyi yasardim ve esimede kizardim tabiki ama adamin sucu yokmus ki.senden once bir sevgilisinin oldugunu biliyormuydun?
Ben ancak benden onxe sevgilisini ve beraber oldugunu saklar ve sonradan boyle bir durum ortaya cikarsa terk edrrdim. Ama daha onceden bana sevgilim vardi beraber olmustuk senden önce demisse. Ve cocuktan haberi yoksa suc bulmazdim. Elbette soku tepkileir yasardim ama sirf o kv inat bosamazdim.

Benden once sevgilileri oldugunu biliyordum elbette ama ayrinti sormadik birbirimize

Sok olmakta haklisiniz ama bunda hazmedemeyecek bisey yok
Esiniz icin en buyuk sok
Bence kizinizin ablasi varmis bu hayatta o kadarda kotu bakmayin annesi izin verirse tanistirin hayatta hersey hepimiz icin bunun icin yuvanizi yikmayin derim hayat arkadasinizi boyle bir gunde yari yolda birakmayin sonucta cocugun anneside kotu niyetli degilmis
Bakin anne olmak kadinin kendi tercihi ama baba olmak babanin tercihi degil bu durumda oyle olmus

Back
X