E genele yorum yaptınız. Gidin dediniz, izleyin dediniz. Ben de topluluğun icinde bir birey olduğuma göre üzerime alınmam gayet doğal.
yok canım ne alakası var, aynı taraftayız merak etme .. ben kafa kesicilere söyledim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E genele yorum yaptınız. Gidin dediniz, izleyin dediniz. Ben de topluluğun icinde bir birey olduğuma göre üzerime alınmam gayet doğal.
ilgi alanına göre değişir, mesela bukalemunlar....
bu fake ne demek.acilimi nedir.bu sözlükçüler bizi paranoyak yaptı herkonuya fakemi acaba diye yaklaşıyoruz, fake konu hemen kendini belli ediyor zaten cümle kurma tarzından, ama bu konu fake değil bence,fakeisede arkadaş çok profesyonel
yok canım ne alakası var, aynı taraftayız merak etme .. ben kafa kesicilere söyledim.
arkadaslar herkes inanmamakta özgür..ben gercekten sabirli bir insanim..cocugu yap basgit haarcligini verir gibi birsey yok..suan evliyim ve( harcligini veriyorum neyin eksik diyor) onun üzerine yazdim.bir cocugum olsun istiyorum.ama esime degil kendime cok güveeniyorum...bende istemem babasiz bi cocuk olsun.ama evlilikten biktim artik.sperm bankasi diyorsunuz.ben l burdaköylü bir ailenin kiziyim.örf ve ananelerim var.basina buyruk bir insan degilim.insanlari dinlemek büyük bir sanattir..lütfen anlayisli olun.ben birseyleri nasil düzelte bilirim düzelme payi varmi diye bayan arkadaslara veya böyle derdi olanlara sormak istedim
eğer ki sen en basında böle ifade etseydin emin ol. ben dahil fake diyen arkadaslarımın da yorumu farklı olurdu.
ama çok tutarsız kelimelerin oluştu konu içerisinde.
ee hani biraz önce genel bi yorum yapmıştınız
şimdi belli bi kesime yöneltiyorsunuz yazdıklarınızı
bukalemun belgeselini sürekli mi izledin acaba
sıklıdım diyenler, offf pufff diyenler, fake diyenler okumak zorunda değilsiniz. Bırakın inananlar okusun yorum yapsın madem inanmıyorsun sıkılıyorsun ne işin var konuda, kızıyorum ve dikkat ediyorum da hep aynı kişiler tepkili. Tamam arkadaş şuan mantıklı düşünemiyor olabilir. Zaten kafası karışık olmasa neden buraya konu açsın. Konu sahte diyenler okumayın arkadaşım o halde. Admin zaten gerekeni yapar öyleyse. insanlar konu açmaya çekinir oldu. Kendilerinden biri konu açtımğı zaman gerçek yeni üyeyse sahte. pes doğrusu.
.cocuk yaparsam(yasim geldi artik adama askimdan degil) kendi nereye giderse gitsin.dayagi yok .harcligimi verir.ben ona karisma hakkim olmadigi icin vermedigi icin oda bana gün icinde karismaz.![]()
arkadaslar iyi veya kötü yorum yazan herkese tskr.birde ben almanyadayim.bura tr den daha farkli.burda ot normal gibi.burda bosanmis cocuklar cokta problem yasamiyor..tmm babasiz olmasini bende istemem.ama esime güvenipte bu karari olumlu yada olumsuz yapamam.ben esime güvenmiyorum zaten.ha ii bi baba olur oda ona kalmis.ama ben anne olmak cok istiyorum.esime benzemesini inanin hic istemem cocugum olursa.ama bosanirsam.millet ne der,tamam takmayin demek kolay ama yapilmiyor.bide siz düsünün.ve terar tanisip evlenmek.
arkadaslar iyi veya kötü yorum yazan herkese tskr.birde ben almanyadayim.bura tr den daha farkli.burda ot normal gibi.burda bosanmis cocuklar cokta problem yasamiyor..tmm babasiz olmasini bende istemem.ama esime güvenipte bu karari olumlu yada olumsuz yapamam.ben esime güvenmiyorum zaten.ha ii bi baba olur oda ona kalmis.ama ben anne olmak cok istiyorum.esime benzemesini inanin hic istemem cocugum olursa.ama bosanirsam.millet ne der,tamam takmayin demek kolay ama yapilmiyor.bide siz düsünün.ve terar tanisip evlenmek.
canim iyide tekrar yaziyorum.bizim iyi birer kari koca olamamamiz kötü anne baba olacagimizi göstermez.dedigin seyler güzel ama ben okadar acilamam sperm bankasi falan.sperm bankasindan aldim aileme cevreme dalga gecen insanlara.büyünce cocuga ne diyecegim erkek yoktu bankadan aldim .baban kim bilmiyorum.Herşey bu saydığınız ve olumlu olduğunu düşündüğünüz yanlarıyla halolacak mı peki?
O doğan masum bebeğe iyi bir gelecek,anne baba sevgisi veremedikten sonra herşey halolacak mı?
Sırf yaşınız geçiyor diye,sırf kendi egonuzu tatmin etmek için bir sabi sübyanı bu dünyada harcamak mübah mıdır?
Kendi nereye giderse gitsin ne demek ya?Doğan bebeğin baba sıcaklığına ihtiyacı olmayacak mı?
Tek başıma yeterim diyorsunuz öyle mi?
O zaman Almanya'dan falan bahsetmişsiniz,huyu suyu belli olmayan adamdan çocuk yapacağınıza yapsanıza sperm bankasından bir bebe..
En azından babası belli olmaz,ileride çocuğunuza 'senin baban otçu,lotocu' diyeceğinize..Yada susup kalacağınıza,babasından utanacağınıza yapın sperm bankasından bir bebek.
En azından çocuğunuza 'baban öldü' falan dersiniz,yada gerçeği söylersiniz..İnanın diğer baba hikayesinden daha az tranva yaşar evladınız..
Nasılsa çocuk yapmayı sırf yaşınız geçiyor diye kafanıza koymuşsunuz..Sperm bankasından sizde bilmem kaçıncı anne ve bebek olabilirsiniz..
İnanın eşinizi sırf çocuk için çekmek zorunda değilsiniz..!Ne kendinizi,ne eşinizi nede en önemlisi sabi sübyanı harcamayın dünyaya getirerek.
Notüşmüşe bir tekme daha atmak değil sevap olan şüphesiz.Allah yardımcısı olsun eşinizin.
Dilerim Allah akıl fikir verir,ona doğru yolu gösterir ve sıcacık bir aile olursunuz.
ee almanyada böyle ot kullanmak yaygınsa çocuğunuzda kullanacak çocuğunuza baktıkça babasını göreceksin
bilemiyorum annelik aşkı mıdır bu ben yandım en azından yanımda birisi olsun demek midir bilemedim
canim iyide tekrar yaziyorum.bizim iyi birer kari koca olamamamiz kötü anne baba olacagimizi göstermez.dedigin seyler güzel ama ben okadar acilamam sperm bankasi falan.sperm bankasindan aldim aileme cevreme dalga gecen insanlara.büyünce cocuga ne diyecegim erkek yoktu bankadan aldim .baban kim bilmiyorum.
ben kadin olarak kendime güveniyorum.bunu bir anlayin artik lütfen.
iyi bir kari kocanin cocuk olduktan sonra bozulmayacagi o cocuga sevgi verecekleri kesinmi lütfen ya.hayat bu hicbirseyin garantisi yok.daha cocuk yapmayacagim.düsündüm ama devaminida okuyun.bugün vazgectim.ama cidden anne olmak ESIM YERINE COCUGUMA SEVGI VERMEK ISTIYORUM