Eşimin kötü alışkanlıkları.

şuan fake olmasını çok isterim çünkü böyle bi adamdan çocuk fikri beni ürkütüyor

şimdi boşanamayan insan çocuk olduktan sonra hiç boşanamaz

ee çocuk kime benzeyecek kimi örnek alıcak

anne ne kadar iyi olursa olsun babayı da örnek alıcak sonuç kötü yetiştirilmiş bi çocuk

İlk eşinden şiddet gördüğün için,şiddete yoğunlaşmışsın.
Şimdi şiddet yok diye herşeye katlanırım sanıyorsun.

Çekim yasasının yanlış kullanıldığı örneklere benziyor.
Sanki koca bulmayı dilerken,sadece şiddet uygulamasın demişsin,gerisini doldurmamışsın.
Evren de sana şiddeti olmayan ama şiddetten başka neredeyse herşeyi olan bir adam yollamış.

arkadaslar herkes inanmamakta özgür..ben gercekten sabirli bir insanim..cocugu yap basgit haarcligini verir gibi birsey yok..suan evliyim ve( harcligini veriyorum neyin eksik diyor) onun üzerine yazdim.bir cocugum olsun istiyorum.ama esime degil kendime cok güveeniyorum...bende istemem babasiz bi cocuk olsun.ama evlilikten biktim artik.sperm bankasi diyorsunuz.ben l burdaköylü bir ailenin kiziyim.örf ve ananelerim var.basina buyruk bir insan degilim.insanlari dinlemek büyük bir sanattir..lütfen anlayisli olun.ben birseyleri nasil düzelte bilirim düzelme payi varmi diye bayan arkadaslara veya böyle derdi olanlara sormak istedim

eğer ki sen en basında böle ifade etseydin emin ol. ben dahil fake diyen arkadaslarımın da yorumu farklı olurdu.

ama çok tutarsız kelimelerin oluştu konu içerisinde.

eğer ki sen en basında böle ifade etseydin emin ol. ben dahil fake diyen arkadaslarımın da yorumu farklı olurdu.

ama çok tutarsız kelimelerin oluştu konu içerisinde.

ilk defa bugün yaziyorum.anlatiyorum sizlere..ama gelen iyi veya kötü okadar yorum geldiki.nerden cep verilir nereye tiklanir.hangisine cevap vereyim burda elim ayagima dolandi.
yorumlar hep ayni ama.konudan konuya atladim

ee hani biraz önce genel bi yorum yapmıştınız

şimdi belli bi kesime yöneltiyorsunuz yazdıklarınızı

bukalemun belgeselini sürekli mi izledin acaba

şimdi burda sen sen sen diye isim yazamamki..
bazı arkadaşlar bakın bazıları diyorum isim de verebilirim ama gerek yok
konu sahibinin kişiliğine yönelik konuşuyor siz de biliyorsunuz
olayı eleştirmek var kişiyi eleştirmek var
insanlar konu açmaya çekiniyor, hemen fake deniliyor,
ne diyeyim yani isim veremem o yüzden genel konuştum dedim
bukalemun dememin sebebi de şu; demin bi arkadaş söylemiş
yorumdan yoruma renk değişiyor o yüzden yazdım

arkadaslar iyi veya kötü yorum yazan herkese tskr.birde ben almanyadayim.bura tr den daha farkli.burda ot normal gibi.burda bosanmis cocuklar cokta problem yasamiyor..tmm babasiz olmasini bende istemem.ama esime güvenipte bu karari olumlu yada olumsuz yapamam.ben esime güvenmiyorum zaten.ha ii bi baba olur oda ona kalmis.ama ben anne olmak cok istiyorum.esime benzemesini inanin hic istemem cocugum olursa.ama bosanirsam.millet ne der,tamam takmayin demek kolay ama yapilmiyor.bide siz düsünün.ve terar tanisip evlenmek.

sıklıdım diyenler, offf pufff diyenler, fake diyenler okumak zorunda değilsiniz. Bırakın inananlar okusun yorum yapsın madem inanmıyorsun sıkılıyorsun ne işin var konuda, kızıyorum ve dikkat ediyorum da hep aynı kişiler tepkili. Tamam arkadaş şuan mantıklı düşünemiyor olabilir. Zaten kafası karışık olmasa neden buraya konu açsın. Konu sahte diyenler okumayın arkadaşım o halde. Admin zaten gerekeni yapar öyleyse. insanlar konu açmaya çekinir oldu. Kendilerinden biri konu açtımğı zaman gerçek yeni üyeyse sahte. pes doğrusu.

konulara fake demek, kişilere sahte demek forum kurallarına aykırı olduğu kadar, böyle söyleyen kişilere çıkışmak da forum kurallarına aykırı.. iki şekilde yazanlar da konu sahibine yardımcı olmaktan çok uzak. ve yapılması gereken tek şey; kib.

kuralları severim.. kurallar çiğnenmek için değil, uyulmak için vardır. şuncacık konuda bile kurallara uyulmadığında gelinen duruma bakılırsa, eğer toplumda kurallar olmasa ne olurdu bilemiyorum.. :44:

.cocuk yaparsam(yasim geldi artik adama askimdan degil) kendi nereye giderse gitsin.dayagi yok .harcligimi verir.ben ona karisma hakkim olmadigi icin vermedigi icin oda bana gün icinde karismaz.:47:

Herşey bu saydığınız ve olumlu olduğunu düşündüğünüz yanlarıyla halolacak mı peki?
O doğan masum bebeğe iyi bir gelecek,anne baba sevgisi veremedikten sonra herşey halolacak mı?
Sırf yaşınız geçiyor diye,sırf kendi egonuzu tatmin etmek için bir sabi sübyanı bu dünyada harcamak mübah mıdır?
Kendi nereye giderse gitsin ne demek ya?Doğan bebeğin baba sıcaklığına ihtiyacı olmayacak mı?
Tek başıma yeterim diyorsunuz öyle mi?
O zaman Almanya'dan falan bahsetmişsiniz,huyu suyu belli olmayan adamdan çocuk yapacağınıza yapsanıza sperm bankasından bir bebe..
En azından babası belli olmaz,ileride çocuğunuza 'senin baban otçu,lotocu' diyeceğinize..Yada susup kalacağınıza,babasından utanacağınıza yapın sperm bankasından bir bebek.
En azından çocuğunuza 'baban öldü' falan dersiniz,yada gerçeği söylersiniz..İnanın diğer baba hikayesinden daha az tranva yaşar evladınız..
Nasılsa çocuk yapmayı sırf yaşınız geçiyor diye kafanıza koymuşsunuz..Sperm bankasından sizde bilmem kaçıncı anne ve bebek olabilirsiniz..
İnanın eşinizi sırf çocuk için çekmek zorunda değilsiniz..!Ne kendinizi,ne eşinizi nede en önemlisi sabi sübyanı harcamayın dünyaya getirerek.

Not:Düşmüşe bir tekme daha atmak değil sevap olan şüphesiz.Allah yardımcısı olsun eşinizin.
Dilerim Allah akıl fikir verir,ona doğru yolu gösterir ve sıcacık bir aile olursunuz.

arkadaslar iyi veya kötü yorum yazan herkese tskr.birde ben almanyadayim.bura tr den daha farkli.burda ot normal gibi.burda bosanmis cocuklar cokta problem yasamiyor..tmm babasiz olmasini bende istemem.ama esime güvenipte bu karari olumlu yada olumsuz yapamam.ben esime güvenmiyorum zaten.ha ii bi baba olur oda ona kalmis.ama ben anne olmak cok istiyorum.esime benzemesini inanin hic istemem cocugum olursa.ama bosanirsam.millet ne der,tamam takmayin demek kolay ama yapilmiyor.bide siz düsünün.ve terar tanisip evlenmek.

Tekrar tanışıp evlenene kadar yaşım geçer diyorsun.
Onu kimse bilemez.
İnsan 3 ayda da evlenir,3 yılda da...30 yıl geçip evlenemeyen de olur.

Ben senin yerinde olsam,boşanırım.
Sonra mantık evliliği yapmaya çalışırım.
İşi gücü belli,namuslu,ahlaklı,koca ve baba olabilecek vasıflarda birini bulup evlenirim.

Bu adam düzelmez mi ? Düzelir de düzelmez de.Ama düzelene kadar yılların geçer.
O süre sonunda düzelmezse daha çok zaman kaybetmiş olursun.

Sperm bankası filan öyle kolay işler değil.
Her aile kabul etmez.
Zaten (Müslümansan) dinimizce de uygun değil.

ee almanyada böyle ot kullanmak yaygınsa çocuğunuzda kullanacak çocuğunuza baktıkça babasını göreceksin

bilemiyorum annelik aşkı mıdır bu ben yandım en azından yanımda birisi olsun demek midir bilemedim

Herşey bu saydığınız ve olumlu olduğunu düşündüğünüz yanlarıyla halolacak mı peki?
O doğan masum bebeğe iyi bir gelecek,anne baba sevgisi veremedikten sonra herşey halolacak mı?
Sırf yaşınız geçiyor diye,sırf kendi egonuzu tatmin etmek için bir sabi sübyanı bu dünyada harcamak mübah mıdır?
Kendi nereye giderse gitsin ne demek ya?Doğan bebeğin baba sıcaklığına ihtiyacı olmayacak mı?
Tek başıma yeterim diyorsunuz öyle mi?
O zaman Almanya'dan falan bahsetmişsiniz,huyu suyu belli olmayan adamdan çocuk yapacağınıza yapsanıza sperm bankasından bir bebe..
En azından babası belli olmaz,ileride çocuğunuza 'senin baban otçu,lotocu' diyeceğinize..Yada susup kalacağınıza,babasından utanacağınıza yapın sperm bankasından bir bebek.
En azından çocuğunuza 'baban öldü' falan dersiniz,yada gerçeği söylersiniz..İnanın diğer baba hikayesinden daha az tranva yaşar evladınız..
Nasılsa çocuk yapmayı sırf yaşınız geçiyor diye kafanıza koymuşsunuz..Sperm bankasından sizde bilmem kaçıncı anne ve bebek olabilirsiniz..
İnanın eşinizi sırf çocuk için çekmek zorunda değilsiniz..!Ne kendinizi,ne eşinizi nede en önemlisi sabi sübyanı harcamayın dünyaya getirerek.

Not:Düşmüşe bir tekme daha atmak değil sevap olan şüphesiz.Allah yardımcısı olsun eşinizin.
Dilerim Allah akıl fikir verir,ona doğru yolu gösterir ve sıcacık bir aile olursunuz.
canim iyide tekrar yaziyorum.bizim iyi birer kari koca olamamamiz kötü anne baba olacagimizi göstermez.dedigin seyler güzel ama ben okadar acilamam sperm bankasi falan.sperm bankasindan aldim aileme cevreme dalga gecen insanlara.büyünce cocuga ne diyecegim erkek yoktu bankadan aldim .baban kim bilmiyorum.
ben kadin olarak kendime güveniyorum.bunu bir anlayin artik lütfen.
iyi bir kari kocanin cocuk olduktan sonra bozulmayacagi o cocuga sevgi verecekleri kesinmi lütfen ya.hayat bu hicbirseyin garantisi yok.daha cocuk yapmayacagim.düsündüm ama devaminida okuyun.bugün vazgectim.ama cidden anne olmak ESIM YERINE COCUGUMA SEVGI VERMEK ISTIYORUM

ee almanyada böyle ot kullanmak yaygınsa çocuğunuzda kullanacak çocuğunuza baktıkça babasını göreceksin

bilemiyorum annelik aşkı mıdır bu ben yandım en azından yanımda birisi olsun demek midir bilemedim

ILLAKI KÖTÜ BIRSEY YAZACAKSINIZ DEGILMI:ELESTIRMEK COK GÜZEL: cocugunda kullanir lafa bak yargiya bak.sen hayati görmemissin yorluk yasamamisssin.oldu milleti elestir--
IYI BIR LAF SÖYLEDINIZMI DE KI KÖTÜ BIR ELESTIRI YAPMA HAKKINI BULUYORSUNUZ:PARANOYALI GELECEK YORUMLARIYLA::elestiriyi ben kendi kendime aylardir yapiyorum.sizden istedigim akilli yardimci moralli fikirler ddesdek..yapamiyorsaniz lütfen susmasinida bilin..

canim iyide tekrar yaziyorum.bizim iyi birer kari koca olamamamiz kötü anne baba olacagimizi göstermez.dedigin seyler güzel ama ben okadar acilamam sperm bankasi falan.sperm bankasindan aldim aileme cevreme dalga gecen insanlara.büyünce cocuga ne diyecegim erkek yoktu bankadan aldim .baban kim bilmiyorum.
ben kadin olarak kendime güveniyorum.bunu bir anlayin artik lütfen.
iyi bir kari kocanin cocuk olduktan sonra bozulmayacagi o cocuga sevgi verecekleri kesinmi lütfen ya.hayat bu hicbirseyin garantisi yok.daha cocuk yapmayacagim.düsündüm ama devaminida okuyun.bugün vazgectim.ama cidden anne olmak ESIM YERINE COCUGUMA SEVGI VERMEK ISTIYORUM

Tamam eşiniz belki değişir çocuk olunca 'belki'..ama bu riske girmek cesaret istemez mi?
Allah korusun bu ot işi beyin hücrelerini öldürüp ya çocuğuna bile zarar getirecek dereyece gelirse?
Kız evlat-erkek evlat hiç fark etmez.Ya ciddi anlamda zararı olursa eşinizin yavrunuza?
Siz 'çocuk istiyorum,yaşın geçmesin' falan diyince,ben doğal olarak 'madem bu kadar evlat özleminiz var,hiç eşinizden çocuk yapıp riske atmayın,en temizi sperm bankasından çocuk yapın daha temiz olur' derim.

İnsanların böyle birşeyi kabullenip kabullenmemesi umrumda bile olmazdı benim.
Allah korusun huyu suyu değişmiş ve dahada beter olmayacağı belli olmayan bir adamdan çocuk yapıp,çocuğuma zarar getireceğine
varsın insanlar,etraf yadırgasın bu durumu daha iyi.

Evladınızada demin dediğim gibi daha kötü şeyler yaşatacağınıza
en azından sperm bankası durumunu açıklarsınız daha sağlıklı inanın.
Umarım en kısa zamanda eşiniz doğru yolu bulur,ve en güzelinden bir aile olursunuz.
Fakat eşiniz düzelmeden çocuk yapıp,'çocuk olunca ya düzelirse' diyip bu işe girişmeyin derim.

Son düzenleme:
Back
X