• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin kufurlerinden hakaretlerinden biktim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Esimi cok sevdim onun icin yurtdisinda yasiyorum.. Bu sabah kavga ettik konuda Benim yalniz bir insan olmam..esim sabah sabah bunu Konu etti Bende kendisininde arki olmadigini soyledim boyle birseyi Konu yapmasi canimi sikti calisiyorm dedim haftasonlari dinlenmek istiyorum beni yalniz biraktiginda akli Bende kalmasinmis.. Neyse sinirler gerildi kavga etmeye basladik ustume yurudu Ben sinirlendikce daha cok sinirlendirmek icin kufur etmeye basladi

Son düzenleme:
Ona ne sizin arkadasiniz varmis yokmus,cocukmusunuz ki yalniz birakamiyor?
Catacak ßaska ßirsey ßulamamis!Nerde yasiyorsun,oranin dilini ßiliyormusun?

Biliyorum tabi burada Universiteyi okudum calisiyorm cok sosyal olmasamda tek tuk arkadasim var Zaten yorgunummm Zaten onu Konu yapmasi sacmasapan Ama beni asil uzen sonra yaptigi saygisizliklar kufur hakaretler Birde bahanesi Ben yanimda asosyal sorunlu insan istemiyorum en cok o lafa sinirlendim zaten sonra sinirler gerildi

Son düzenleme:
ah bu erkekler kendileri bekar hayatlarındaki gibi kafalarına göre davranamadıkları için onu bunu bahane edip kavga çıkarırlar. Madem çok arkadaşın var git onların yanına gelme eve deyin bakalım napıcak...

sorun sosyalliğiniz ya da asosyalliğiniz değil eşinizin saygısızlığı değil mi?
küfür eden bir erkek zor gelir hep gözüme çözümsüz gelir..siz ciddi ciddi konuşun onunla bu davranışlarıyla ilgili..
ya değiştirsin kendini ya da sonu gelecek gibi..siz de demişsiniz saygı sınırını aştık..bu kötü bir durum..

iyi de siz durumunuzdan memnunsunuz.Fazla arkadaş istemiyorsunuz,eşinize ne oluyor ki?Sizinle gezmek istiyor da siz mi gezmiyorsunuz?Ona mı içerledi acaba?

sen durumundan memnunsun sonuçta
ayrıca erkeklerin çoğu eşlerinin çok arkadaşı olmasından hoşlanmaz
eşinizin bundan dolayı kavgayı küfürlere götürmesi çok saçma geldi bana
ben küfüre karşıyım eşim bana öyle sözler söylese gönlümü alması için bin takla atması lazım

eşin ne kadar saçma bir sebepten sana çatmış:26:senin arkadaş durumundan ona ne:19:küfür konusuna gelince öyle ağzı bozuk biri benim başımda da var :47:eşin bunu alışkanlık haline getirmişse vay haline canım ama ilk defa böyle birşey yaptıysa küs kal rest çek ama asla karşısında ezilme taviz verme yoksa önüne hiç geçemezsin.bir zaman sonra erkek bunu karısına saygısızlık olarak bile görmüyor maalesef:19:burada tecrübe konuşuyor:5:tepkin sert olsun

adamın kavga edesi gelmiş,muhtemelen canı birşeye sıkılmış ve sana sardırmış.hiç takma onu kafana sen işine bak.madem senin gezmeni istiyor hafta sonları çık alışveriş yap,bir kursa yazıl,güzellik salonundan çıkma.görsün anyayı,konyayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X