Yorumcuların aksini söyleceğim. Babamda kumar bağımlısıydı varımız yoğumuz kumarda gitti + alkol babamda Adana yatılı tedavi görmüş babamın hastaneden sonra eve geldiğini hayal meyal hatırlıyorum yüzüne nur inmiş gibiydi benim canımmm babamdı. Babamın hastaneden çıktığını duyan pislik bir arkadaşı gece yarısı evimizin kapısına dayandı ve babamı çağırdı annem çığlık çığlığa kaldı gitmeyeceksin diye babam adamla konuştu babam o gün akşam gitmedi (iradesi güçlü geldi belki de tedaviler etki etki bilmiyorum) sonra ki akşamda kumar arkadaşları kapımıza geldi vs ne kadar zaman sonraydı bilmiyorum babamın dengesi arkadaşlarından birisi beni gördü ve bana şarapçının kız baban evde mi diye sordu bende cevap verdim ona küfürlü

olayı babama anlattım ve şunu söyledim babama senin içkin ve kumarın yüzünden arkaşlarım benimle oynamak istemiyor ki evet babamın alışkanlıkları yüzünden bazı arkadaşlarımın annesi asla benimle ya da kardeşlerimle oynamalarına izin vermezlerdi.
Neyse lafı kısa keseyim babam ilçeden köye taşındı kendisini hiç kimsenin bilmediği bir köye 26 yıldırda kumar ve içki hayatında yok

eşiniz tedavi olsada kumar arkadaşları var ise peşini bırakmayacaklar, hoş şimdi ki kumar ile 30 yıl önce ki oynan kumar aynı değil. Babam mekan değiştirerek kurtuldu. İnşallah eşinizde kurtulur