- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah basit tartışma yaşadık yazmışsınız da başka bir tartışmadan sonra mı ocağa yumurta koyuyordu eşiniz? Yoksa basit dediğiniz olay ocağa yumurta koymanın kendisi mi? Eğer sabah başka bir olay yaşadıysanız ona da sinir olmuştur siz de ufak bir uyarı yapınca ona patlamıştır.
12 yaşında oğlumuz varÇocuğunuz var mı?
Çoğu erkekte olan özellik
Ben de sinir olurum
Allah bağışlasınn12 yaşında oğlumuz var
Canim konu ocak değil trip atmasıYani şimdi konu sahibi, kusura bakmayın ama hemen hemen aynı durumları yaşamış biri olarak eğer ki küçük veya büyük ocakta yapması bir şeyi değiştirmeyecek ise ben adamı haklı buldum biraz. Yani kızmayın bana ama, adam belki küçük ocakta yapmak istememiştir olabilir çok hayati bir durum yoksa kendisi de akıl edebilmiştir bence o öyle yapmak istemiştir.
Benim anneannem onlarla yaşarken sürekli her yaptığıma karışırdı, şimdi annemle yaşıyoruz annem de mutfakta iş yaparken sürekli karışır, yemek yapmak için onların evden çıkmasını beklerdim. Ama biraz haklı diyorum çünkü tepkisi onu haksız duruma düşürmüş.
Edit: hııııı cezveyi yakmış. O zaman bilemem tabii ki :/
O huyudur degismiyor yani ben bir kussem esim 10 kuser tepkiye tepkisini koyarak cevap verir ben hakli dahi olsam bir ay yinekonusmaz ben ne zaman hicbirsey olmamis gibi davrnirim oda o zaman oyle yapar gonlumu falan almaz yaniCanım onun huyu öyledir . Benim eşimde öyle ilk evlendigimde saclarimi yolasim geliyordu bu huyundan dolayi . Nasıl öyle suratsiz konusmadan durabiliyorlar bende hala anlamış değilim . Bende 1 hafta direndim hiç konuşmadım inat ettim yine bu huyundan vazgeciremedim ama azalttim. Bazen en uzun 2 gün devam ediyor . Konuştum çok kez azaldı bayagi . Ama insanın siniri bozuluyor anlıyorum .
Tamam ama konu sahibi sürekli şunu şöyle yap modunda geziyorsa adam sıkılmış olabilir. Benim annem böyle, sonuç olarak artık yemek yapmak için evden çıkmasını bekliyorumCanim konu ocak değil trip atması
Yok canım aynı model bende de var inanki, aşırı alinganlik başka bişey değil .Tamam ama konu sahibi sürekli şunu şöyle yap modunda geziyorsa adam sıkılmış olabilir. Benim annem böyle, sonuç olarak artık yemek yapmak için evden çıkmasını bekliyorum
Aslında şöyle demek istiyorum, eğer konu sahibinin eşi ailesinde de baskılandıysa ve şimdi bu durum aynen devam ediyorsa sürekli savunma halindedir ya da artık yılmıştır (kendimden biliyorum)Yok canım aynı model bende de var inanki, aşırı alinganlik başka bişey değil .
Valla canım ben dirdir yapan trip atan kadınlara hayranım. Hiç yapamadim :) Ama yinede hiç geri atmayacagim zamanlar gelir Özürünü diler Allah dan .O huyudur degismiyor yani ben bir kussem esim 10 kuser tepkiye tepkisini koyarak cevap verir ben hakli dahi olsam bir ay yinekonusmaz ben ne zaman hicbirsey olmamis gibi davrnirim oda o zaman oyle yapar gonlumu falan almaz yani
Olabilir Canim,Aslında şöyle demek istiyorum, eğer konu sahibinin eşi ailesinde de baskılandıysa ve şimdi bu durum aynen devam ediyorsa sürekli savunma halindedir ya da artık yılmıştır (kendimden biliyorum)
Kontrol zayıflıyor işte. Ms derecesine de bağlıMs hastalari kendini kontrol edemiyor mu sinirlenince? @flower girl
Bende ms hastasiyimda oyle bir sorunum yok ondan sordum.Kontrol zayıflıyor işte. Ms derecesine de bağlı