• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin küsme huyu beni yedi bitirdi :(

maya86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
173
7
38
Trabzon
sorunum çok açık hanımlar, ben bir kaç gün sonra evlilikte bir yılını tamamlayacak olan bir kadınım, evliliğimi bitirsem mi acaba diyecek kadar eşimin küsme huyundan bıktım usandım sadece küsse belki daha çekilir olacak benimkisi bulunduğu ortamdan da çeker gider.. mesela bir alışveriş merkezindeyiz diyelim terk edip gider peşinden koşarım haliyle.. bir haftadır annemlerdeyiz tatil için yanlarına geldik burda bile bi tartışmamızda küstü eşyalarını toplayıp gideceğini söyledi zor ikna ettim, ya da evden kimseye haber vermeden gitti annemlerde huyunun farkında onları da huzursuz ediyor ne yapabilirim arkadaşlar?
bu sorunla başa çıkabilen var mı?
ben eşleriyle seviyeli bir biçimde tartışanlara özenir oldum, çünkü benimkine aksi fikirler sıralasam hemen kalkar gider herkesin içinde rezil oluruz..
kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum, inanın bu bir yılda iyice yaşlandım, sevgiliyken böyle değildi, nişanlıyken bir kaç kez yaptı ama ben düğün stresine vermiştim..
hep alttan almaktan bıktım usandım böyle sessiz sakin bir hanım da değilim ki biliyorum kendimi, ne yapacam bilemiyorum..

sorunum çok açık hanımlar, ben bir kaç gün sonra evlilikte bir yılını tamamlayacak olan bir kadınım, evliliğimi bitirsem mi acaba diyecek kadar eşimin küsme huyundan bıktım usandım sadece küsse belki daha çekilir olacak benimkisi bulunduğu ortamdan da çeker gider.. Mesela bir alışveriş merkezindeyiz diyelim terk edip gider peşinden koşarım haliyle.. Bir haftadır annemlerdeyiz tatil için yanlarına geldik burda bile bi tartışmamızda küstü eşyalarını toplayıp gideceğini söyledi zor ikna ettim, ya da evden kimseye haber vermeden gitti annemlerde huyunun farkında onları da huzursuz ediyor ne yapabilirim arkadaşlar?
Bu sorunla başa çıkabilen var mı?
Ben eşleriyle seviyeli bir biçimde tartışanlara özenir oldum, çünkü benimkine aksi fikirler sıralasam hemen kalkar gider herkesin içinde rezil oluruz..
Kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum, inanın bu bir yılda iyice yaşlandım, sevgiliyken böyle değildi, nişanlıyken bir kaç kez yaptı ama ben düğün stresine vermiştim..
Hep alttan almaktan bıktım usandım böyle sessiz sakin bir hanım da değilim ki biliyorum kendimi, ne yapacam bilemiyorum..

bu işin tek bir çözümü var üstüne düşme ve ilk fırsatta sen çek git bakıyım ne yapacak .sözüm meclisten dışarı olsun deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı .eşin anladığım kadarıyla egosu yüksek kendine yalvartmayı seven bir insan

nefret ederim küsme huyundan ama siz daha yeni evlisiniz, herkes kendisini az çok törpüleyecek değiştirecek mecburen. bence sen bu kadar üstüne düşme bu kadar inatla ve kesin şekilde küsüyorsa üstelik ortamdan da uzaklaşıyorsa. bırak gitsin. annendeyse de gitsin. annenlere dersin değişmesi lazım kal diyemem sizinle bir alakası yok diye. evde de isterse bir yıl konuşmasın çocuk değil o KOCAMAN ADAM. istersen her akşam işten geldiğinde konuşalım sorunu çözelim dersin. o yine küsmeyi tercih ediyorsa. git eline kitap al oku.

sen peşine düşersen aynısını yapar, davranışını pekiştirirsin. evet zordur söylemesi de kolaydır ama bence dişini sık ve yap

bu işin tek bir çözümü var üstüne düşme ve ilk fırsatta sen çek git bakıyım ne yapacak .sözüm meclisten dışarı olsun deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı .eşin anladığım kadarıyla egosu yüksek kendine yalvartmayı seven bir insan

cevabın için teşekkür ederim yapı itibari ile bana uygun olmasa da yapmaya çalıştım fakat ben çekip gitsem küssem o benden daha çok küsüyor, ben sorun olsun istemiyorum böyle yaptıkça sürekli zıtlaşıyoruz didişmekten bıktım artık

nefret ederim küsme huyundan ama siz daha yeni evlisiniz, herkes kendisini az çok törpüleyecek değiştirecek mecburen. bence sen bu kadar üstüne düşme bu kadar inatla ve kesin şekilde küsüyorsa üstelik ortamdan da uzaklaşıyorsa. bırak gitsin. annendeyse de gitsin. annenlere dersin değişmesi lazım kal diyemem sizinle bir alakası yok diye. evde de isterse bir yıl konuşmasın çocuk değil o KOCAMAN ADAM. istersen her akşam işten geldiğinde konuşalım sorunu çözelim dersin. o yine küsmeyi tercih ediyorsa. git eline kitap al oku.

sen peşine düşersen aynısını yapar, davranışını pekiştirirsin. evet zordur söylemesi de kolaydır ama bence dişini sık ve yap

tavsiyeniz için teşekkür ederim bir türlü beceremedim şu dik duruşu düşünün tatile gelmişiz bir haftalık güzel güzel tatilin tadını çıkarmak varken küsmek niye değilmi

peşinden asla gitme.ve ona yalvarma.sen küs o konuşana kadar sende konuşma.birazda sen egonu tatmin et.

Bence şöyle yapın yine size küsüp gittiği bir zamanda nereye gittiğini öğrenmeye çalışın ve eşyalarını bavula koyup gittiği yere gönderin belki bir daha yapmaz.:1::1::1::1::1:

çekip gittimi hiç peşine gitmeyin nereye gidiyorsun diyede arkasından seslenmeyin.üstüne düşerseniz daha da fazla yapar.

Konuş anlamıyorsa bırak giderse gitsin ne peşinden gidiyorsun? Umrunda olmasın asıl seni bıraktığı için sen ona küs. Küsünce de hiç üsteleme kendi haline bırak , kesin o pes edecek.

cevabın için teşekkür ederim yapı itibari ile bana uygun olmasa da yapmaya çalıştım fakat ben çekip gitsem küssem o benden daha çok küsüyor, ben sorun olsun istemiyorum böyle yaptıkça sürekli zıtlaşıyoruz didişmekten bıktım artık

Acaba size nazmı yapıyor :1:

yaptıgı sey cok ayıp benım esımde kuserde bu kadar degıl

acaba bır kac kere sızde onu aılesının yanında şey gibi bırakıp gıtsenız ne olur güzel olur

ailenize karşı sizi nasıl küçük düşürür cocuk gibi

şımarıklık bu başka bişey değil....
sen çek git ona vakit kalmadan...

ayyy canım Allah kolaylık versin sana ama sen onun üstüne düştükçe daha çok yapıcaktır hadi tek iken küssün konuşmasın çeksin gitsin ama ailenin yanında yapması hoş olmayan bir hareket bırak küstüğü zaman hiiiiççç üstüne gitme sonradan kendisinin keyfi isteyince konuşmak isticektir sende o zaman konuşma mesela en ufak şeyde o küsmeden sen küs sen git başka odada otur anlasın ne demek olduğunu hiç oralı olma umrun olmasın gidiyosa da gitsin dönüp gelmicek mi gelicek o zaman da sen konuşma

canım eşin güzel bir dayak istiyor :4::4::4: seni bir yerde bıraktığı zaman peşinden koşma gez toz eylen eve hemen gitme bakalım aryacakmı annenlerden de giderse hiç arama sen tatilinre devam et nasılsa merak edecek gel diye arayacak gitme nasıl gittiyse gelsin seni alsın :34: benim eşimdee çok küser ama sizin gibi yeni evliyken değil şu beş altı senedir başladı ama hiç takmıyorum mecbur yine konuşuyor :1:

sorunum çok açık hanımlar, ben bir kaç gün sonra evlilikte bir yılını tamamlayacak olan bir kadınım, evliliğimi bitirsem mi acaba diyecek kadar eşimin küsme huyundan bıktım usandım sadece küsse belki daha çekilir olacak benimkisi bulunduğu ortamdan da çeker gider.. mesela bir alışveriş merkezindeyiz diyelim terk edip gider peşinden koşarım haliyle.. bir haftadır annemlerdeyiz tatil için yanlarına geldik burda bile bi tartışmamızda küstü eşyalarını toplayıp gideceğini söyledi zor ikna ettim, ya da evden kimseye haber vermeden gitti annemlerde huyunun farkında onları da huzursuz ediyor ne yapabilirim arkadaşlar?
bu sorunla başa çıkabilen var mı?
ben eşleriyle seviyeli bir biçimde tartışanlara özenir oldum, çünkü benimkine aksi fikirler sıralasam hemen kalkar gider herkesin içinde rezil oluruz..
kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum, inanın bu bir yılda iyice yaşlandım, sevgiliyken böyle değildi, nişanlıyken bir kaç kez yaptı ama ben düğün stresine vermiştim..
hep alttan almaktan bıktım usandım böyle sessiz sakin bir hanım da değilim ki biliyorum kendimi, ne yapacam bilemiyorum..

hiç bir şey olmamış gibi davranırım. aramam bakalım o zaman ne olacak.nereye kdar gıdebılıyo bakalım. arkasından koşan olunca gıtmesı kolay olur....

sorun olsun ıstemıyorum dıye pesınden kosuyorsunuz da ,böyle yapınca daha mı sorunsuz oluyor,aynen devam edıyor anladıgım kadarıyla

ay ilk evlendiğimiz yıl benim eşimde böyleydi deli olurdum ağlardım zırlardım benimkide küserdi 5 gün benimle konuşmaz ve kesinlikle ne için küstüğünü söylemezdi çok iğrenç birşey bende çözümü sallamamakta buldum baktım sinir hastası olucam napim dedim elden birşey gelmez küsse küs. bu sefer baktım konuşmuyor bende o benimle konuşana kadar konuşmadım bazen küsüyor ama ben farketmiyordum o derece umursamamaya ve kendi hayatıma bakmaya başladım. böyle olunca bir baktım adam küsme huyundan vazgeçti benim derdime düştü bu sefer durmadan senin canın sıkkın birşey mi oldu diyor bende yok birşey diyordum yok dedikçe iyice deliriyorr:))))))))))) en büyük tepki tepkiisizliktir bu prensiple hareket her zaman kar sağlar.

cocukgıbı sureklı küsüyormu ?. sızın sureklı alttan aldıgınız ve pesınden kostugunuz ıcın bole yapabılyor olabılırr.. serbest bırakın baakalım neyapıcak sıze allah yardım etsın cok zor..

Son düzenleme:
Yukarıdaki arkadaşların yorumlarından da anlaşılacağı gibi eşin o duruma geldiğinde önemsemeyeceksin.Kaçan kovalanır.Bırak nereye gidecekse gitsin sen yeter ki peşinden gitme

Back
X