- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- 333
arkadaşlar ben yeni evli sayılırım eşimi de çok seviyorum ama nişanlıyken bana bir kaç defa ben küstüm deyince küsmek yok deyip kızmıştı.meğer adam kendi küsüyormuş aynı evde yaşayınca anladım.bir şeye kendince kızıyor susuyor suratı beş karış.sadece benle de değil evde misafirde olsa konuşmuyor normalde neşeli konuşkan.kardeşim bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor arada yanımıza gelip eşim böyle yapınca abla eniştem yine neye kızdı diyor.ve eşim ısrarla küsmediğini söylüyor.bin defa söyledim yaptığının hoş olmadığını konustuk.
ben konuşmasam buz gibi oturuyor.ne yapacağımı şaşırdım dün yoğun stresliydim bir şey dedim kızdı küstük gece gelmiş yatmış sabah şükür konuştuk ama biraz kızdırıyor beni.bende hayatta küs duramam ama hep benim gidip konuşmaya çalışmamdan da sıkıldım
bir akıl verin yumuşaklıkla nasıl çözerim bu sorunu.biliyorum isteyerek yapmıyor siniri geçince konuşuyoruz anlıyor ama yine aynı.
ben konuşmasam buz gibi oturuyor.ne yapacağımı şaşırdım dün yoğun stresliydim bir şey dedim kızdı küstük gece gelmiş yatmış sabah şükür konuştuk ama biraz kızdırıyor beni.bende hayatta küs duramam ama hep benim gidip konuşmaya çalışmamdan da sıkıldım
bir akıl verin yumuşaklıkla nasıl çözerim bu sorunu.biliyorum isteyerek yapmıyor siniri geçince konuşuyoruz anlıyor ama yine aynı.