canım afedersin böyle bir konu olduğunu bilmiyordum oraya yazardımben bir eşime içerlediğim anda açtım konuyu k.bakma.senin sıkıntında mı aynı
yok canım ne kusuru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım afedersin böyle bir konu olduğunu bilmiyordum oraya yazardımben bir eşime içerlediğim anda açtım konuyu k.bakma.senin sıkıntında mı aynı
aynısı ya farketmedim nişanlıyken çünkü ben küserdim o gönlümü alırdı ama laz inadı var biraz yavaş ilerliyor evde ikimiziz o küsünce ne yapacağımı şaşırıyorum bazen gidip sataşıyorum falan
yok canım ne kusuruevet benim eşimin de küsme alışkanlığı var. çok sabırlıdır. kolay kolay küsmez ama küstüğü zaman da konuşturabilene aşk olsun
![]()
bence degısebılır ama kısıden kısye de fark eder...mesela benım kayınvaldem cooook kuser cok bıle yanında az kalır senelerce kusebılır asla ılk adımı atmazben tam tersı asla kusemem catlarım konusmasam hele kı esımle aynı evde konusmıcam
ılk zamanlarda esımle tartısmada beızde bır kac gun kuserdık sonra bana neler olduysa kavgadan sonra hıc kusmedım alımde olmadan oldu ve boyle boyle esım de alıstı artık kavga da etsek hıc kusmeyız en fazla 10dakıka..o kadar bıle degıl..
dıceksınız sımdı belkı o da ıyı degıl yuzu yırtmıssınız dıye ama ınanın araya kusluk gırdıgı zaman sogukluk cok oluyor....artık o da bana benzedı![]()
bendede evlenmeden once oleydı hıc farketmedım 1 yıl arkadastık gez toz ama aynı evde yasayınca ınsan gec farkedıyo bu huyu annesınden bulaşmıs oda ole cocuk gıbı kuser yıllarca surdurebılır sen yanasmassan asla yanasmaz ama cok sukur bız astıkk bu konuyu derdı ne ıse cekıyo soluyo o noktada bıtıyoo allah sneınde esıne bu huyu nasıp etsın ınsallah benımkıde corumlu corum damarın tuttu yıne derdım ha laz ha corum ınatlar aynı ben kendımı ınatcı bılırdım ben neymısım kı benı benım huyumla yendı adam ben mulayım oldum![]()
arkadaşlar ben yeni evli sayılırım eşimi de çok seviyorum ama nişanlıyken bana bir kaç defa ben küstüm deyince küsmek yok deyip kızmıştı.meğer adam kendi küsüyormuş aynı evde yaşayınca anladım.bir şeye kendince kızıyor susuyor suratı beş karış.sadece benle de değil evde misafirde olsa konuşmuyor normalde neşeli konuşkan.kardeşim bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor arada yanımıza gelip eşim böyle yapınca abla eniştem yine neye kızdı diyor.ve eşim ısrarla küsmediğini söylüyor.bin defa söyledim yaptığının hoş olmadığını konustuk.
ben konuşmasam buz gibi oturuyor.ne yapacağımı şaşırdım dün yoğun stresliydim bir şey dedim kızdı küstük gece gelmiş yatmış sabah şükür konuştuk ama biraz kızdırıyor beni.bende hayatta küs duramam ama hep benim gidip konuşmaya çalışmamdan da sıkıldım
bir akıl verin yumuşaklıkla nasıl çözerim bu sorunu.biliyorum isteyerek yapmıyor siniri geçince konuşuyoruz anlıyor ama yine
bence o küskünce sen de küs seni anlamasını sağla onun sana yaptıklarını sende ona yap hatasını anlar zamanla :)
Valla aynı dert benim eniştemdede var . Ablama küser kimseyle konuşmaz. Ablamda çok üzülüyordu defalarca karşısına alıp konuştu ama faydası olmadı artık ablamda eniştem küsünce eniştem evde yokmuş gibi davranıyor hiç umursamıyor neyin var falan diye sormuyor öyle oluncada eniştem küsme huyundan vazgeçmeye başladı :) . Eeee ilgi azalınca erkekler değişebilir. Belki sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz.
küssün ne olacak ki zaten yumuşayınca konuşuyormuşsunuz
böyle insanlar bir parlar sonra sönerler fazla ciddiye almayın yada sizde gidip konuşmayın ne yapacak kendi gelecek mi acaba..
belkide sizden bekliyordur ilk adımı..