- 27 Ekim 2011
- 153
- 48
- 123
- Konu Sahibi mormenekse242011
-
Tepkinizi fevri bir şekilde verdiğiniz için eşinizde üste çıkmış.
Biliyorum öfkeden, o anki ortamdan kaynaklı taklit yaptınız ama sadece ''bu yaptığın çok saygısızlık, gelip geçen erkeklerin giyimine yorum yapsam, odak noktama birilerini alsam seni incitmez mi ?, bu şekilde yorumlara, bakışlara devam edersen benden birşeyler kaybedersin '' v.s tarzında bir yorum haddini bilmesi için yeterliydi sanırım.
Bir başka erkek onun eşi, kardeşi, kızı için-giyimi için yorum yapsa hoşuna gider mi ?
Madem eleştiriyor, o zaman bakmasında görmesin.
....
Ayrıca bir erkekteki en kötü özelliklerden biri çocuk gibi küsmek. Suçlu olduğunu bildiği için bu tepkiyi veriyor.
evet arkadaşlar çekilmez bir erkek tipi ve ben bu tipi çekiyorum ne yazık ki.hayır özür dilemek istemiyorum çünkü hata yapan yanlış yapan ben değilim ayrıca taklitde değildi benim yaptığım sadece onun yüz ifadesini anlatmak istemiştim ama bu onu taklit olarak algıladı bağırdı çağırdı kendi yaptığının üstünü örttü.suçlu suçlu ortada dolanan ben oldum yani kendi sıyrıldı sağolsun bu hep böyle geldi böyle gidecek gibi.kendisinde domuz inadı var arkadaşlar daha bu iyi hali ben yine bunu biraz torpiledim ama bu kadar gitmiyor daha fazlası.ben beceremedim kocamın huyunu değiştirmeye.nezaketlik saygı yok onda.kendisinde hiç hata olmaz ben artık ne yapacağımı bulamadım ama artık kafama takmamaya çalışıyorum çünkü eğer ben onun sevgisini kaybedersem aynı şekilde oda sevgimi kaybedecek tek taraflı olmayacak yani hiçbirşey ben fedakarlık yaptım kendi kişiliğimden ödün verdim eğer bu ilişki bu sebepten çok uzar ve sevgimizden giderse her iki tarafta kaybedecek ve tek üzülen ben olmayacağım.
eşler birbirinin taklidi yapınca gülünür genelde ama, kompleskli bi kişilik mi acaba
hem ayrıca niye yoldaki kadınlara yorum yapıyoki onane, sana yorum yapılsa hoşuna gidermiydi acaba
hadi çok absürd bişey görürsünde yorum yaparsın herkes yapar, dikkat çeker çünkü
ama herkese yapıyosa art niyet aranır valla o insanda
bencede taviz verme küslük konusunda, bakalım bu yeni durumu nasıl karşılıcak, yoksa diğer türlü kısır döngü, bu döngü hiç kırılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?