• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin küsmesi

Hayır gerçekten kucuk şeyler mesala sımdı yıne kus sebebe gelirsek kendısı fılm izliyordu oğlumuzda oyuncaklarını doktu esımde dagınıklığı sevmıyor toplar sureklı oyuncaklarını dagıtma der neyse çocuk yıne doktu oda kızdı dağıtma dıye bende kendısıne kızdım çocuk o ne yapsın oynayacak tabı dıye. Bu yanı. Bu gıbı sudan sebebler

valla çok garip ya, hangi bebeği çocuğu olan ev düzgün, bence bir süre oyuncaklarla yaşamayı öğrenmeli, kabullenmeli, "oyuncaklarla yaşamayı kabullencez canım" gibi çoğul, tatlı bir dille söylesen daha mı iyi olurdu acaba, dağınıklığı sevmiyorsa zahmet edip biraz sana yardımcı olsun, oyuncakları sepete toplamak 2 dakkasını almaz
ayrıca yemek yememesi falan çok çocukca
kavga ettiğiniz konuları basitleştirecek bişeyler yapabilirsin, mesela konuyla alakalı karikatür yollamak gibi, halıyla şaka olmaz diye bi karikatür geldi aklıma şuan ama küfürlü olduğundan ekleyemicem
yani o küçük şeyleri daha da küçültüp söylenmesinin anlamsız olduğunu belirt bi şekilde

erkek düz olmalı ya.
ufak tefek lafa takılmamalı küsmemeli
trip atmamalı
olayı büyütmemeli
yatıştırıcı olmalı
körüklememeli
ne biliyim
küsen erkek....

benim eşimde malesef küsen erkekler kategorisinde. büyük anlam içeren kavgamız olmadı çok şükür.eften püften sebeplerle yaptıgımız bir kaç tartışmada bana küstü. ( bjk forması alacakmış kulube destek için ,bende dedim ki o kadar parayı vermeyelim şimdi dr luk işlerimiz var... dediğim buydu. laf atışması ağız dalaşı olmadı hiç.sadece yazdığım gibi. 3 gün konuşmadı.yemek yedi yanımda yattı aynı odada tv izledik ama hiç tık çıkmadı.bende inatçıyımdır kabahatli olduğumu düşünmediğim için bende onun istediği şeye iştirak ettim. konuşmadım. 3. gün sonunda siniri geçti geldi sarıldı çok özledim dedi.konuyu dahi açmadım hiçbişi olmamış gibi devam ettim... bu birörnekti. diğer küsmelerinde de bend eonunla konuşmuyorum ama tripli bir suratla değil. yokmuş gibi yapıyorum

Aynen canım benimde eşim seninki gibi ilk zaman çok küsersin pişirdiimi bile yemezdi:) ayrı yatmaya çalışırdı ben başını beklerdim hadi yatağa sofrayı yemicem bildiğim halde önüne koyardım eee baktım ne:)))) sonra. Birgün o konuşmuyo bende kendi havadadır duşumu aldım sadlarını düzleştrdimi makyajımı yaptım oturdum tv izliyorum sanki o yok gibi baktım yumuşuyo öylemi dedim o konuşuyo ben kesik kesik evet hayır yok var vs... inan o günden beri çok nadirdir küstüğünde hep bunu uygularım aramam sormam biyere mi gidiyorum mesajla bildiririm. Düşme üstüne ben eşime çok düşkünümdür ben bile yaptım sender yaparsın yok gibi farkettim düşme üstüne o sana mecbur gelicek eli mahkum:KK66:
Ohh helal olsun. .:))

Bu ne ya ergen kızlar gibi küsmek erkeğe hiç yakışmıyor yaa. söyleyin açık açık, çok kötü göründüğünü bilsin canım.Düzelir belki.

Allah yardimciniz olsun kusen erkekten nefret ederim babamda çok küser huy malesef degismiyor 55 yaşında ve hala koca adam bişey olsun olmasın küser yemek yemez konuşmaz annem de kusunce hiç takmaz umursamaz sonra bakar takan yok konuşur yemek ister sende hiç kafana takip kendini yıpratma sende umursama alistirma gönlünü almaya falan hep bekler

Of aynı babam. Ota çöpe küser, yaşlanınca hepten beter oldu. Kendi hatalı bile olsa, biz hakkımızı arayınca yine küsüyor. Ona kalsa hiçbir şey denmeyecek haksız da olsa. Biz çay yaparız ,içmez. Gider misafir çaydanlığını indirir,yenisini demler. Yemek yemez, kahvaltılık atıştırır. Annem evin ergeni diyor artık. Biz alıştık, hiç üstüne varmiyoruz küsünce. Yoksa davranışı pekişiyor,daha sık oluyor. Biraz çocukça olacak ama, amaan küserse küssün. Karakteri o degismez maalesef.

Yaa aynı babam valla bizimkide aynı tek bizde değilmiş demekki :) can çıkmadan huy cikmiyor koca adam çocuk gibi küsüyor surat asiliyo 5 karış zor valla

Benim esim de oyledir. En ufak seye kizip kusebilir. Surat asar, konusmaz. İlk zamanlar uzerine duserdim oyle yapmasin barisalim falan diye, aaaa baktim cok sık sık ota püsüre küsmeye basladi, artik sallamiyorum hic. Yokmus gibi yapiyorum, barismasi daha kisa suruyo hemde kendi geliyo. Barisalim diye ben yanina gittigimde kendini cok hakli ve küsmekle cok dogru bisey yapmis gibi goruyor ama bu sefer ben kendimi kotu hissediyorum. Ezilmis kuculmus gibi. Gerek yok. Kendi küsen kendi barissin.

benim büyükbabamda oyleydi surekli kuserdi babanneme hatta bazen bize bile babannem derdiki kizimm ben gencligimde neler cektim bir kuserdi saatlerce aglardim baristirmak icin derdi canim ya:)yani huy gecmiyor sanirim üstüne hic düsmezsen daha kisa surer onemsedikce daha cok küsüyorlar ama gercekten cok zor bir durum biliyorum

Back
X