• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin kuzeni eşime aşik...

Kız bunları yaparken eşin arada bir cuma mesajı mı atıyor kıza? Ona da atmayıversin canım ne saçmalık. Kızın korkusu yok belli ki böyle mesajlar atabildiğine göre. Babasına falan söylemekle tehdit edin. Devam ederse de uygulamaya geçin.

onu sevse onunla evlenirdi zaten amacı belli huzursuzluk çıkarmak, eşinle bu yüzden aranı bozarsan amacına ulaşmış olur. Boşver eşine daha iyi davran daha mutlu olun ki bir şey elde edemeyeceğini anlasın :KK68::KK3:
Kesinlikle, kesinlikle böyle davranmalısınız.

Ve ruh hastası, belgesi eksik sadece. Sakin şüphelenmeyin kocanızdan, daha çok üstüne düşün.

Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim :KK43:

Sorunum eşimin kuzeni..
Lisedeyken eşime ilan-i ask etmis ..
Esim sen benim kardesimsin hem ben baskasini seviyorum demiş..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Sonra kiz eşimin en yakin ark. İle cikmis birkaç ay.
Gelelim şimdiye.
Hikaye çok uzun kisaltiyorum.
Bu kuzen ne zaman biraraya gelsek eşime ilgisini belli ediyor..
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Eşime güveniyorum ama şeytan da bos durmuyo..
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.

Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Sonra biz esimle kavgalar falan..
Kiz birkaç uğursuz mesaj daha çekti..
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
His derler ya gerçek midir his ettiklerimiz gerçekten olabilir mi sizce?
Oof. Bitti saniyodum, astim saniyodum..
Bayram geldi ve ben onun yüzünü yine görmek zorundayim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
Mesajlari kaydetseydiniz keske, şantaj yapardınız, bizi rahat birakmazsan bu mesajları herkese gösteririm diye....

Buraya yazan yardimci olmaya calisan herkese çok tesekkur ederim.

Sorun su ki:
Esim onu kardeş gibi gordugunu ve onun ilgisini asla fark etmediğini söylüyor..

Ayrıca ben eski yani lisedeki mevzudan haberim olduğu için ve kizi gözlemlediğim için kizin hislerini fark ettim..

Kizin attigi mesajlarda bana acik acik yazmamis. Bir şiirden bi parca yazmis mesela o ilk mesajda. Sonrakiler de cuma msj.i adi altında ve güzel gazi tarzi mesajlar seklinde..

Ben bunları ailesine gostersem ne olacak onlar eşime abi diyen kizlarinin masum olduğuna inanip, beni iftira atmakla suclayacaklar.. Yani her halükarda ben hakliyken haksiz duruma dusecegim.

Ben yanlis anlamadigima eminim ama biliyorum ki kimseye kendimi inandiramam.

'Öylesine yazdim hiçbir art niyetin yok, uyduruyo, aramizi bozacak, kiskaniyo, o benim abim ' diyecek biliyorum.. Gerçek düşünce ve duygularini ailesine nasil aciklar ki bu durumda...

Eğer kızları yüzünden bir karı-kocanın arasının bozulduğunu bilip, hala mesaj atmasına izin veriyorlar, rahatsızlığını dile getiren kadını da suçluyorlarsa senin yapabileceğin hiçbir şey yok demektir. Ancak kocana baskı yapabilirsin ki onunda umursamadığı ortada...

Ya kuzum bişey diyeceğim de kız bu cesareti nereden alıyor ?Bu ne cüret bu ne celal?
Eşin senle evli seni sevmiş almış orası tamamda.bu kıza eşin ayar vermiyor mu?

Gerçekten iyi sabır göstermişsin herkes bu kadar sabredemez ama bence eşinde de suç var.kız geceyarısı sana mesaj atmış zafer benim olacak bilmem ne bu mesajı eşin görmedi mi?bundan sonra ipler kopmalıydı yani o kızla kesinlikle görüşmemeliydi ama cuma mesajı atıyomuş aradığında konuşuyomuş v.s oda bunlardan cesaret alıyo demek ki, ailede huzursuzluk çıkmasın diye kızın annesine ababasına gitmemiş olay ama peki sizin ailenizde çıkan huzursuzluk ne olacak

Back
X