Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Kızlar, gecenin bu yarısı eşim kalkar kalkmaz yine mesaj geldi dedim, tamam biraz uykuluyum hazırlanayım deyince de küçük bir cinnet geçirdim. 5 dakika boyunca aralıksız bir şekilde bik bik bik konuştum ve silmesini istedim. Bezdirme politikam başarıyla sonuç verdi. Cidden işe yarıyormuş. Eşim 5 dakika boyunca hiç cevap vermedi. Sadece konuşmamı izledi. Buradaki birtakım yorumları da gösterdim. Al oku oku bak bana ne demişler diye. O kadar konuştum ki cümlelere nefesim yetmedi :) önce ortamı yumuşatmak için easy easy moduna girdi. Ben taviz vermeyince şimdi ölüp gideceksin tamam dedi. Sonra da sildi. Ni hi hi.
Mission completed:21:
Ay cok tatlisin ya :KK70::KK70:

Merhaba yine ben,
İyi ki varsınız, yandaşlar bir yandan whatsapp grubu kız arkadaşlarım bir yandan da siz. Yoksa napardım sizsiz?
Eşimin bir kuzeni var, biyolojik akraba değil ancak bir zaman birlikte büyümüşler. Kuzen kuzen diye diye büyümüşler yani. Bu kadın 27 yaşında olgun bir kadın. Bir evlilik geçirmiş, şu anda bekar. Eşim 30 ben de 26 yaşındayım. Şimdi biz evlendiğimizden beri eşimin bu kadınla yazıştığını biliyorum ancak hiçbir zaman sorun etmedim. Daha doğrusu birbirlerini kısıtlayan çiftler asla olmadık. Kısıtlarsak da birbirimizden uzaklaşacağımızı biliyoruz. Eşimle birbirimizin sürekli telefonlarına bakarız, ortadadır. İkimizin de şifresi aynı. geçen gün böyle mesaj geldi, açtım baktım. Kadın arka arkaya
x??? (eşimin adı)
Orda mısın canım??
yazmış. Eşim konuşmaları silmemiş. 2 günde bir her gün yazmış. eşim bazılarına cevap vermiş bazılarına hiç müsait değilim sonra konuşalım yazmış. Mesajı gördüm, işte çevrimiçi olunca ayıp olmasın diye Elçin ben, x uyuyor yazdım.
Hmmmmmmm tmmm yazdı cevap olarak, bir selam naber nettin yok.
Yani kadına karşı pek hoş duygular hissetmedim ben, 2015 Ocaklara kadar gidip okudum yani. Kadının eşimden hoşlandığını düşünüyorum. Çok uzun süredir bekarım, zor oluyor bilirsin tarzında şeyler yazıyor, eşim de cevap olarak nasip, atlatırsın yazmış. 15 yaşında liseli genç kız gibi eşime tanıştığı erkeklerle problemlerini yazmış, ilk buluşmadan evde görüşmek istedi kabul etmedim tarzında. her gün yazmış, neredeyse her gün. Açıkça söyleyebileceğim ''evet bu kadın eşimden hoşlanıyor'' diyebileceğim herhangi hiç bir şey yok. Ancak kadın buyrun bir gün kahve içmeye beklerim x teyzemle( kaynanam oluyor) ben yokum ama hiç. eşime çok yakın hissettim konuşmaları. Şimdi kız arkadaşlardan biri anlattı. Üst komşusu bu şekilde mesaj atıyor, sonra üst komşu eşine ondan hoşlandığını ama evli olduğu için bir adım atmayacağını söylüyor. Eşime söylesem yüksek ihtimalle iyice varoşluğa bağladın daha neler diye benle dalga geçer. Ama ben hissediyorum. Eşim de benim mesajlaşmalarıma hiç karışmaz bu arada, ama içime kurt düştü. Onla konuşmanı istemiyorum diyebilecek kadar müdahale etmedik daha önce birbirimizin hayatına. Aldatıldığımı düşünmüyorum, kaldı ki mesajlar ortada. Şimdi bana bir yol söyleyin ama, lütfen yorumlarda ''kadınla erkek arkadaş olamaz bik bik'' tarzında şeyler yazıp polemiğe dönüştürüp konumu kapattırmayın rica edeceğim.
Ben eşlerin birbirlerinin telefonlarına mesajlarına bakmalarını,birbirlerinin aynı şifreyi kullanmalarını bir nevi yine kısıtlama olarak görürüm.
İnsan,medeni hali ne olursa olsun bir bireydir.Bizim her insan da olduğu gibi watsap grubumuz var .Bu grupta bazen sır olan veya özel olan şeyleri de yazarız.İçimizde başı kapalı olan arkadaş saç renginin fotosunu da atabilir.Bunları eşim niye görsün.Bnim ailemle,arkadaşlarımla kendi özelim olamaz mı?Veya eşimin.Ben abimle birşey paylaştığımda,bunu yengemin görmesini istemeyebilirim.

Biyolojik bağ olmaması,onların birlikte büyüdüğü,birbirlerini kuzen gördüğü gerçeğini değiştirmez.Çocukluktan beri gelen paylaşımlar ve güven duygusudur önemli olan.Ben de kuzenime mesaj atsam ve bana eşi cevap verse ben de bozulur hımmm diyebilirdim.Çünkü özelini paylaşmış eveliyatında.Eşin telefona cevap yazması,kuzeniyle paylaştığı şeylerin kuzenin bu paylaşımı eşine okuttuğu gerçeğini çıkarır ortaya.

Ben eşlerin birbirlerinin telefonlarına mesajlarına bakmalarını,birbirlerinin aynı şifreyi kullanmalarını bir nevi yine kısıtlama olarak görürüm.
İnsan,medeni hali ne olursa olsun bir bireydir.Bizim her insan da olduğu gibi watsap grubumuz var .Bu grupta bazen sır olan veya özel olan şeyleri de yazarız.İçimizde başı kapalı olan arkadaş saç renginin fotosunu da atabilir.Bunları eşim niye görsün.Bnim ailemle,arkadaşlarımla kendi özelim olamaz mı?Veya eşimin.Ben abimle birşey paylaştığımda,bunu yengemin görmesini istemeyebilirim.

Biyolojik bağ olmaması,onların birlikte büyüdüğü,birbirlerini kuzen gördüğü gerçeğini değiştirmez.Çocukluktan beri gelen paylaşımlar ve güven duygusudur önemli olan.Ben de kuzenime mesaj atsam ve bana eşi cevap verse ben de bozulur hımmm diyebilirdim.Çünkü özelini paylaşmış eveliyatında.Eşin telefona cevap yazması,kuzeniyle paylaştığı şeylerin kuzenin bu paylaşımı eşine okuttuğu gerçeğini çıkarır ortaya.
Evet bu da değişik ve mantıklı bir bakış açısı. Hiç bu açıdan düşünmedim. Biraz da meslek gereği sürekli birbirimizin telefonlara mesajlara bakarız biz aslında. Ama bugüne kadar eşimi takip etmek amacıyla hiç bakmadım. Bir de gördüm ya, hiç bakmasam bu defa da gördü yazmadı olacaktı.

Back
X