tasınamam canım 1300 tl kira oduyoruz ve semttekı en uygun kıra bıze gore ayrıca esımın ısıne yakın nasıl tasınıp duzenımı bozayımTaşınsanız olmaz mı ?
asla gorusmeyeceğim zaten... ama huzursuz edıyor benı yakınımda olması misal mutfakta tıkırtıları gelıyor sinir basıyor cunku haksızlıga ugradım canımı cok yaktıSevmiyorsan samimiyet yaratmazsın pire için yorgan yakılmaz boşver takma Görüşmek zorunda da değilsin
zaten selamlaşmamız söz konusu olamaz cok tesekkurler fikirlerin için canımZamanla alışırsınız bence. Annemin de kapı komşusu akrabamız ve konuşmuyor onla. Öyle kapıda yüz yüze gelirlerse görmemiş gibi davranıyorlar.
Şu an yeni geldikleri için sizi huzursuz etmiştir ama aynı çatı altında değilsiniz sonuçta. Herkesin evi ayrı kapısı ayrı. Kimse için evinizi taşımayın. Selam verirse selamlaşın siz de küs olmayın. Ama o sizi görmezden gelirse siz de o yokmuş gibi davranın.
Tahmin edebiliyorum çok sinir bozar ama kapıyı kapatınca herkesin evi farklı bir süre sonra alışırsın zaten duymamaya başlarsınasla gorusmeyeceğim zaten... ama huzursuz edıyor benı yakınımda olması misal mutfakta tıkırtıları gelıyor sinir basıyor cunku haksızlıga ugradım canımı cok yaktı
zaten selamlaşmamız söz konusu olamaz cok tesekkurler fikirlerin için canım
Ben aşağı yukarı bu sebeplerden taşınıyorum..eşimin işine de uzak ayrıca başka çözüm bulamadım maalesef bi ömür mutsuz olmaktansa.tasınamam canım 1300 tl kira oduyoruz ve semttekı en uygun kıra bıze gore ayrıca esımın ısıne yakın nasıl tasınıp duzenımı bozayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?