- 22 Ekim 2015
- 939
- 911
- 103
- 36
Oyle yapacam bu saatten sonra zatenSizde muhatap olmayın uzak olun hiç arayıp sormayın aynı ortamda denk geldiğinizde konuşmayın bile :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle yapacam bu saatten sonra zatenSizde muhatap olmayın uzak olun hiç arayıp sormayın aynı ortamda denk geldiğinizde konuşmayın bile :)
Haklisiniz hizli yazdim cocuklarda firsattan anca bu kadar oldu.. ama ben kotu biri degilim adim attim simdi havalandikeşke biraz düzgün anlatsanız da anlasak
Pardon yalan değil eksik yazmışsınızInanin ben yalan soylemiyorum ki ikizlerim var duzgun yazamadim kbakmayin
Saygi duyarim numarami vereyim anlatayim inandirayim sizi olur muPardon yalan değil eksik yazmışsınız
Tamam o halde kuzen kişisine bağlanalım:))
Bana inandırıcı gelmedi
Haklisiniz hizli yazdim cocuklarda firsattan anca bu kadar oldu.. ama ben kotu biri degilim adim attim simdi havalandi
kuzen kim,ilkokul arkadaşı kim,kocası ne alaka, ablan konunun niye içinde,olay ne hiçbirşey anlamadımMerhabalar biz esimle kuzeni sayesinden evlendik. Allah razi olsun bizi vesile oldu. O benden bi sene once evlenmisti bi sene sonra hamile kaldi bende daha yeni evli oldugum icin dusunuyoruz ama olmuyor. Biz esimle karar verdik tup bebege basvurmaya tabi sorun bende cikti yumurta rezervem azmis ondan olmuyormus. Bigun hastanedeyim bu kuz3n aradi diyor keske tanistirmasaydim sizi Allah sizi kahretsin falan dedim ki sakin ol ne oldu ne istigorsunuz esinizle bende ben sok tabi artik cevap verdim git doktora gorun dedim oda ayni mahalle karilari gibi konusuyorsun dedi neyse sonra kapattim.. sinirden kocasini aradim anlattim ev3t yanlos yaptim ama cok kirmisti beni.. ve 2.5 yildir konusmuyoruz bu arada benim ikizlerim oldu ikiside ameliyat oldu cok zor zamanlar gecridim hic aramadi bu devamli ruyama geliyordu icim el vermedi kuzenide y3ni dogum yapmis dedim gidip goreyim ablama demiski IKISININ DE YUZUNU GORMEK ISTEMIYORUM... iki gundur sinirden agliyorum keske adim atmasaydim diye simdi k3ndini bisey sanacak ama ben kinci d3gilim bu saatten sonra ne yapayim cok ayip etti..
Yapmışsınız olmuş bitmiş, iki gün sinir olup ağlamaya ne gerek variki gundur sinirden agliyorum
Mecbur mu aramaya? Hoslanmiyor demek ki sizden, bunu neden kabullenmedinizEski dostluk adina adim atmak istedim hatami benim oglum uc defa ameliyat gecirdi bi kere sormadi insan mi bu
Agziniza saglik ne güzel ifade ettiniz.. Bende sizinle hem fikirim bu saatten sonra artik o konussada ben konusmam hayırlısı boyleymis. O cok simarik gormemis bi insan yemege giderdik ben cagirirdim sonra telefonla normal konustugumuzda laf söylerdi. Ben arkadaslarima guzel sofralar kuruyorum ama kimse bana kurmuyor diye bende sanirim sen sofraya onem veriyorsun aaa yok ya senin icin demedim diyor boyle kisiliksiz biriydi....Ya niye bu kadar dram yapıp önem verdiniz buna? Sallayın gitsin. Siz zaten hep iyi, o hep kıskanç vs . İhtiyacınız var mı buna? Tabi ki keşke bu kadar çirkefleşmeseydi ama bazı insanlar böyle. Hiç mesafe koymayı da anlamazlar. Bence siz dönüp bakmayın bile, gereksiz bir insan. Sizin ilginizi çekmeye çalışmış vs. Hayatınızda şu an olmaması belki daha hayırlıdır. Eğer illa konuşayım derseniz de güzelce hayırlı olsun bebeğin, akrabayız, iki tarafın da sıkıntıları, yanlışları oldu. Benim açımdan da kusuruma bakma, ben de seni affettim. Yılların tanışıklığı, ahbaplığı var. Her şey için teşekkür ederim. Görüşmek istemezsen de anlarım, yolun açık olsun. Bu mesajın üzerine de yok şunu dedin vs yaparsa da hiç tartışmaya girmeyin “ Vallahi kardeşim bu tartışmayı artık büyüyene kadar bizim çocuklarımız yapsın” benim zamanım da, ilgim de yok. Dediklerinin bu saatten sonra önemi de yok. Bu kadar.
Niye onun gözünü mu cikardim. Her zamanin yaninda olan bendim bosaniyordu ben hep sakinlestirdim yeterki yuvasi dagilmasin diye insan degilmisMecbur mu aramaya? Hoslanmiyor demek ki sizden, bunu neden kabullenmediniz
Bunun kuzeni ve bitane arkadasim ikisi bir ay arayla hamile kaldilar devamli toplanip konusurlardi ben cok uzulurdum benimde yoktu o zamanlar sonra bunlar dogum yapinca o arkadasin Çocugu bize daha tatli geliyordu sanirim buda hep icine atmis sonra boyle patladıAsiri kopuk ve anlamsiz. Basta durduk yere arayip bela okudular yaziyorsun sonra eşim memleketten gelen birseyleri almaya gidince "beni kizimi sevmiyorsun" demiş, eşin seviyorum demiş...
Durduk yere telefonda bela okumak, durduk yere benim kizimi sevmiyorsun demek hep bunlar havada kalmiş.
Kimse buna dolup bu tepkileri verdiğine inanmaz tatlım kadının. Doğruyu söylersen anlarız.Bu esiyle devamli sorun yasardi hep yanindaydim... esimin ailesi manisada yasiyor bize biseyler gondermislerdi esim onlari almaya gidiyor benim kizimi sevmiyorsun esimde yoo seviyorum diyor buda dolup beni ariyor sinir patlamasi yadadi