- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi limonluseker
Herkez liseli kizdan mi korktun demiste burda daha once bir arkadasimiz konu acmisti evli ve 1 cocuklu kocasi kizin liseli kiz kardesiyle kacmisti yanlis hatirlamiyosam olmuck diye bisey yok sil gitsin o seni silip engellemis iyi yapmissin abisini seven karisinida severdi art niyet yoksa dimi ama
İşte benim kafamı kurcalayan soru şu: Bunu her erkek yapar mı? Yani her erkek belli şartlar sağlanırsa bir liselinin peşinden gider mi? Benim ummak istediğim cevap hayır. her erkek yapmaz. O zaman da sütü bozuk bir insansa, birinin kızkardeşi ile kaçabilecek kapasitede bir insansa bu insanla bir ömür geçirmeye değer mi? Etrafımızdaki bütün liselileri kocamızdan uzak tutabilir miyiz? Eşimizin etrafındaki tehdit oluşturabilecek bütün kadınlara müdahale edebilir miyiz? Bir noktada bir eşyayı korumuyoruz. Kendi aklı iradesi olan bir erkekten bahsediyoruz. Hiç mi ona güveneceğimiz noktalar yok. Facebooktan ordan burdan telefon mesajı günlük hayatta bir resmi beğenildi, bir iltifat aldı diye eşimin gönlü kayacaksa işimiz var. Cidden işimiz var. Ben onun annesi değilim. Bütün arkadaşlarını her şeyini didik didk takip edemem. O bana bir söz verdi evlenirken. Sadakat sözü. Bunu tutamayacak bir adamsa ben her şeyini kontrol etsem gene yapar. Bu sözü tutabilecek biriyse de feriştahı gelse umrunda olmaz. Umarım Allah bize sözlerini tutanlarla karşılaştırmıştır, karşılaştırır.