- 26 Ekim 2025
- 24
- -9
- 1
- Konu Sahibi yasemindiyebiri
?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir adamı sizin boşamanız gerekirdi.İlk değilmiş son da olmayacak.Üzgün olmanız şaşırtıcı .Aşağılanmış,küçük düşmüş,ölümle tehdit edilmiş bir kadın neden sadece üzgün ve kafası karışık olur çok saçma değil mi???4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
1 buçuk saat sonra aradı nerdesin diye eve geldim. Boşanma için birisiyle görüştüğünü yarın işe gitmeyip bu işlemleri halledeceğini söyledi. Hiçbir şey söylemedim. Zaten aramız hiç iyi değildi hep böyle kıskançlıkları oldu, içimden birşey demek gelmiyor ama çok üzgünüm ne yapmalıyım
Zaten olmadı, ama nedense hep olmasını bekledimNe yol olur , ne kasaba bu adamdan!
Çok korkunç 'kafayı kesmek' tabiri. Kurtulmanın zamanı gelmiş sanki bahanesi olmuş hazır o gitmek istersen sessizce kabul et gitsin derim. Diğer türlüsü ürkütücü bu düşüncelerle.4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
1 buçuk saat sonra aradı nerdesin diye eve geldim. Boşanma için birisiyle görüştüğünü yarın işe gitmeyip bu işlemleri halledeceğini söyledi. Hiçbir şey söylemedim. Zaten aramız hiç iyi değildi hep böyle kıskançlıkları oldu, içimden birşey demek gelmiyor ama çok üzgünüm ne yapmalıyım
olmadığını anlamak için ne gerekiyordu ?? Evrenden nasıl bir mesaj bekliyordunuz???Zaten olmadı, ama nedense hep olmasını bekledim
Aslında sadece üzgün değilim çok daha fazlası var sadece ne yapacağını bilmiyorum.Böyle bir adamı sizin boşamanız gerekirdi.İlk değilmiş son da olmayacak.Üzgün olmanız şaşırtıcı .Aşağılanmış,küçük düşmüş,ölümle tehdit edilmiş bir kadın neden sadece üzgün ve kafası karışık olur çok saçma değil mi???
Evet sessizce kabul ettim hiç bişey söylemedim sadece boşanma gününe kadar ailelerimize bişey söylememesini istedimÇok korkunç 'kafayı kesmek' tabiri. Kurtulmanın zamanı gelmiş sanki bahanesi olmuş hazır o gitmek istersen sessizce kabul et gitsin derim. Diğer türlüsü ürkütücü bu düşüncelerle.
Bekleme canım çok üzülürsün.Zaten olmadı, ama nedense hep olmasını bekledim
Adam vazgeçerse sizde boşanmazsınız.Aileden gizlemenin nedeni bu ...Aslında sadece üzgün değilim çok daha fazlası var sadece ne yapacağını bilmiyorum.
Evet sessizce kabul ettim hiç bişey söylemedim sadece boşanma gününe kadar ailelerimize bişey söylememesini istedim
Çocuk yapmayı hiç bir gün bile isteyemedim. Çünkü evlendigimizden beri böyle bir insandı. Ama neden peki 4 yıl bekledin diceksiniz, sürekli yaptıklarından beni suçladı acaba ben mi hataliyim diye düşündüm sonra emeklerime üzüldüm bu kadar şeyi boşuna mı yaşadım dedim. Ben sınıf öğretmenliği mezunuyum onun yüzünden sınava bile gitmemiştim. Sonra sorunlarımız bitmeyince geçen sene sınava hazırlandım ve şuan atama bekliyorum. Aklımda hep ataninca bosanayım ailemin evine donmeyeyim dusuncesi vardıEşiniz bir ruh hastası. Böyle erkekler aslaa düzelmez. Ne güzel çocukta yokmuş. Boşanınca da hayır yapın verilmiş sadakanız varmış çünkü.
Bence kesinlikle boşanın. Çünkü böyle erkeklerin asla düzeldiğine şahit olmadım. Hatta zaman geçtikçe sıkıntılı davranışlarını artırarak devam ediyorlar.4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
Ne yapmalısınız? Kafanız kesilmeden en kısa sürede en sakin biçimde boşanmalısınız.4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
Hayır ailemin sürece dahil olup daha fazla strese girmeden atanıp atandigim şehre gitmeyi istiyorumAdam vazgeçerse sizde boşanmazsınız.Aileden gizlemenin nedeni bu ...