• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin mağazada yaptığı davranış

Sınıf öğretmenliği mezunu kadın isterse atanır işyerse özelde işe girer. Hayatlarınız niye bu kadar erkeğe endeksli oluyor ki, mis gibi meslek, çalışma şartları ülkenin çoğuna göre çol iyi. Ama beyefendi yüzünden KPSS’ye girilmemiş, özel düşünülmemiş.
Yok çok şükür atanmama az bir zaman kaldı, sadece başka hayallerle evlenmistim, meslegimden bile vazgeçmiştim böyle şeyler yaşayacağımı nerden bilebilirdim ki

Birinin beni silkelemesini istiyorum. Bu soylediklerinizi bende biliyorum ve çok doğru bende başkasına aynı şeyleri yazarım, ama ben nedense onu hep affettim affetmesemde affetmis gibi göründüm ki karşımda özür dilemiyor tabi kendisini haklı görüyor, asarım keserim laflarını da sinirle söylediğini söyleyip üstünü kapatıyor. Ben elbette bu lafları tasiyamiyorum günden güne yok oluyorum. Ama anlayamadığım şekilde bitiremiyorum da . Çünkü bir iki gün sonrasında hicbirsey olmamış gibi gelip sarılıyor ve hiçbir şey olmamış gibi iyi davranıyor ve olayları bu şekilde kapatıyor. Ben bu girdabın içinde hapsolmusum beni anlıyor mumusunuz
Tamam ben o biri olabilirim.
Bu adam seni sevmiyor. Çünkü seven bir erkek bunları yapmaz.
Bence senin kendi ailen arkanda değil ve o koca olacak adam bunu farkında.Adamın seni kaybetmek gibi korkusu yok asla gitmeyeceğini biliyor.
Sende aşırı değersizlik duygusu var. Bu bildiğin bir his ve o yüzden adamdan ayrılamıyorsun çünkü kendine değer versen bir saniye bile bu adamla aynı havayı teneffüs etmezsin.

Şimdi bu adam sizden boşanınca ilk tanıştığı kadına sizi kötüleyip erkeklerle çok laubaliydi, aldatıldım o yüzden boşandım diye anlatacak o kadar eminim ki buna.
Boşanırsa tabi ki.Yüzdeyüz eminim adam özür dilerse konu sahibi hemen barışacak.Başka kadın olsa sülaleyi ayağa kaldırdı.Ama aşık olduğu için her lafı sineye çekmeye hazır o yüzden kimse duysun istemiyor.Boşanmayacak....

Böyle sorunlu erkekler öyle güzel manipüle eder ki aslında sorunun sende olduğuna inandırır, gerçeği görmeni engeller. Eşiniz blöf yapıyor, aklı sıra sizi hizaya getireceğini sanıyor. Siz tamam deyince geri adım atar ama siz sakin geri adım atmayın, atanayım sonra diye oyalamayin kendinizi. Ne kadar erken düzeninizi kurar ayrılırsınız o kadar kolay toparlanirsinız.

Tamam ben o biri olabilirim.
Bu adam seni sevmiyor. Çünkü seven bir erkek bunları yapmaz.
Bence senin kendi ailen arkanda değil ve o koca olacak adam bunu farkında.Adamın seni kaybetmek gibi korkusu yok asla gitmeyeceğini biliyor.
Sende aşırı değersizlik duygusu var. Bu bildiğin bir his ve o yüzden adamdan ayrılamıyorsun çünkü kendine değer versen bir saniye bile bu adamla aynı havayı teneffüs etmezsin.
Çok haklısınız ben kendime değer vermiyorum. Beni sürekli eleştirdiği sürekli tartışmalı bir evlilik yaşadığımız için hep aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundaydim. Ama hep birgün boşanma isteği vardı içimde. Sadece onun o iyi zamanlarına gelip bana sarilmasina şevkat gösteriyordum. Belkide duzelicegini sanıyordum. Evet ondan çok soğuyorum ve belki şuan hiç sevmiyorum bile ama nedense "boşanmış" olmayı istemedim galiba bugüne kadar. Bir iyi iki kötü dışarı çıkmazsak adam görmezsek sorun olmayan bir iliskinin içinde kayboldum.

Birinin beni silkelemesini istiyorum. Bu soylediklerinizi bende biliyorum ve çok doğru bende başkasına aynı şeyleri yazarım, ama ben nedense onu hep affettim affetmesemde affetmis gibi göründüm ki karşımda özür dilemiyor tabi kendisini haklı görüyor, asarım keserim laflarını da sinirle söylediğini söyleyip üstünü kapatıyor. Ben elbette bu lafları tasiyamiyorum günden güne yok oluyorum. Ama anlayamadığım şekilde bitiremiyorum da . Çünkü bir iki gün sonrasında hicbirsey olmamış gibi gelip sarılıyor ve hiçbir şey olmamış gibi iyi davranıyor ve olayları bu şekilde kapatıyor. Ben bu girdabın içinde hapsolmusum beni anlıyor musunuz
Senin kendine kastın mı var?
Hiç evli arkadaşın yok mu ne bileyim evliliğin böyle bir şey olmadığını sana gösterecek mutlu bir örnek yok mu etrafında? Annenle baban çok mu mutsuzdu mesela bunu 4 yıldır böyle çektin bir bakıma normalleştirdin
Birliktelik hayatı paylaşmak böyle bir şey değil lütfen bir an önce kendine gel

sonra kirici yorum yapmayin diyorsunuz. boyle bir davarin agzinin icine bakip, sizi yillarca buyutup besleyen okutup meslek sahibi yapan ailenizi cigneyip egitimini bile hice sayan kendisine 1 gram saygisi olmayan esek kadar kadinsiniz. siz ogretmenlik falan yapmayin mumkunse sizin yetistireceginiz cocuklardan bir sey olmaz. kafani keserim diyen, evlendiginiz gunden beri bu davranislari sergileyen kocanizin dizinin dibinde oturun siz tam olarak buna layiksiniz cunku

ayrica cok icten bir sekilde diliyorum bunu umarim bir gun sizin icinde adalet aramayiz sosyal medyada.

Çocuk yapmayı hiç bir gün bile isteyemedim. Çünkü evlendigimizden beri böyle bir insandı. Ama neden peki 4 yıl bekledin diceksiniz, sürekli yaptıklarından beni suçladı acaba ben mi hataliyim diye düşündüm sonra emeklerime üzüldüm bu kadar şeyi boşuna mı yaşadım dedim. Ben sınıf öğretmenliği mezunuyum onun yüzünden sınava bile gitmemiştim. Sonra sorunlarımız bitmeyince geçen sene sınava hazırlandım ve şuan atama bekliyorum. Aklımda hep ataninca bosanayım ailemin evine donmeyeyim dusuncesi vardı
İnşallah hemen atanırsınız :KK200:

4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
1 buçuk saat sonra aradı nerdesin diye eve geldim. Boşanma için birisiyle görüştüğünü yarın işe gitmeyip bu işlemleri halledeceğini söyledi. Hiçbir şey söylemedim. Zaten aramız hiç iyi değildi hep böyle kıskançlıkları oldu, içimden birşey demek gelmiyor ama çok üzgünüm ne yapmalıyım
Ne mi yapmalısın? Daha önce de bu davranışları yaptığında tekmeyi basmalıydın

Boşanırsa tabi ki.Yüzdeyüz eminim adam özür dilerse konu sahibi hemen barışacak.Başka kadın olsa sülaleyi ayağa kaldırdı.Ama aşık olduğu için her lafı sineye çekmeye hazır o yüzden kimse duysun istemiyor.Boşanmayacak....
Adam blöf yapıp manipüle yapıyor zaten çok belli. Bak giderim haa diyen adama gitmezsen adam değilsin diyeceksin aslında.

sonra kirici yorum yapmayin diyorsunuz. boyle bir davarin agzinin icine bakip, sizi yillarca buyutup besleyen okutup meslek sahibi yapan ailenizi cigneyip egitimini bile hice sayan kendisine 1 gram saygisi olmayan esek kadar kadinsiniz. siz ogretmenlik falan yapmayin mumkunse sizin yetistireceginiz cocuklardan bir sey olmaz. kafani keserim diyen, evlendiginiz gunden beri bu davranislari sergileyen kocanizin dizinin dibinde oturun siz tam olarak buna layiksiniz cunku
Kırıcı oldu evet ama haketmedim bence siz bilirsiniz

Çalışmanı istemiyorum dediğinde ne yapacaksın, bence evde oturacak potansiyel var.

Maddi durumu görece adam bul, senin çalışmanı istemiyorum hayatım diye kısıtlamayı işine geldiği için romantik bul, sonra tata hayatın gerçekleri. Aklı başında hiçbir adam eşinin çalışmasından rahatsız olmaz

Kırıcı oldu evet ama haketmedim bence siz bilirsiniz
hak etmediginiz sey kocanizin davranislari. kafanizin kesilecek olmasini da hak etmiyorsunuz. yasamayi hak ediyorsunuz insan gibi. sevilmeyi de hak ediyorsunuz hatta biliyor musunuz? ama sevgi dedigimiz sey ugruna bunca saygisizligi tolere edip ‘emek’ vererek olmaz. kendinize aciyin biz size sonra acimak zorunda kalmayalim

Ben aşık falan değilim ne aşkı ondan nefret ediyorum. Lütfen yazdıklarımı okuyun, kimse duymasın istememe sebebimi yazdım yoksa boşandıktan sonra zaten duyacaklar amacım iş bitince duymaları

hak etmediginiz sey kocanizin davranislari. kafanizin kesilecek olmasini da hak etmiyorsunuz. yasamayi hak ediyorsunuz insan gibi. sevilmeyi de hak ediyorsunuz hatta biliyor musunuz? ama sevgi dedigimiz sey ugruna bunca saygisizligi tolere edip ‘emek’ vererek olmaz. kendinize aciyin biz size sonra acimak zorunda kalmayalim
Ben kendime çok acıyorum. Bu yaşadığım olayı kimseye anlayamayıp geldim buraya yazdım mesela buna da çok acıyorum. Kimsem yok demekki tanımadıgim insanlardan yardım istiyorum diyorum. Aslında amacım belki de beni uyandıracak sözlerinizi okumakti. Lütfen yeterince kırık kalbimi daha da kırmadan yazın. Hani diyorsunuz ya siz öğretmen olmayın diye: Ben çok iyi bir öğretmen olacağım herşeyi geçmişte bırakıp tertemiz sayfa açacağım bana umut verin umutsuzluk değil

Back
X