Esimin malum istegine yetemiyorum..

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
Arkadaslar cok uzatmiyacagim, lakin bu tarz konulardan hoslanmayanlar hic okumadan direk farkli bir konuya gecis yapabilir.

ben de onceleri sikayetci degildim bu istekten lakin, hem sık olup hem de nedense suresi de uzamaya basladi.
En son idrarimda kanla ve feci acilarla acile gittim resmen tekrar balayi sistiti olmusum. Antibiyotik kullandim, o da mantar yapti.
Tamam artik yok 1 ay dedi ama 1 hafta iyilesmeme bile musaade etmedi. Zorlamiyor ama cok israr ediyor uyuyamiyorum yok agri yapiyor falan.
En son masturbasyon yapmak icin izin istedi!
Sonucta israra dayanamiyorum ama tekrar idrar yaparken yanmalar basliyor.
Simdiye kadar evli erkegin masturbasyonunu hep saygisizlik gordum.
Sizce boyle bir durumda izin vermek onur kirici bir hareket midir?

Arkadaslar cok uzatmiyacagim, lakin bu tarz konulardan hoslanmayanlar hic okumadan direk farkli bir konuya gecis yapabilir.

ben de onceleri sikayetci degildim bu istekten lakin, hem sık olup hem de nedense suresi de uzamaya basladi.
En son idrarimda kanla ve feci acilarla acile gittim resmen tekrar balayi sistiti olmusum. Antibiyotik kullandim, o da mantar yapti.
Tamam artik yok 1 ay dedi ama 1 hafta iyilesmeme bile musaade etmedi. Zorlamiyor ama cok israr ediyor uyuyamiyorum yok agri yapiyor falan.
En son masturbasyon yapmak icin izin istedi!
Sonucta israra dayanamiyorum ama tekrar idrar yaparken yanmalar basliyor.
Simdiye kadar evli erkegin masturbasyonunu hep saygisizlik gordum.
Sizce boyle bir durumda izin vermek onur kirici bir hareket midir?

Onur kırıcı olmaz. Sizden izin alması bile çok şirin. Sonuçta onun bedeni onun kararı :) Bir yandan da siz onun rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Sevişmek sadece birleşmek değildir. Farklı şeyler deneyebilirsiniz.
Ve iki taraftan biri istiyor diğeri istemiyorsa isteyen tarafın kendini tatmin etmesi gayet doğaldır. Bunun için izin istemek tuhaf geldi bana.

Oncelikle çok geçmiş olsun. Bunu ihtiyaç olarak görün saygısızlık değil erkeklerin böyle bir ihtiyacı var malesef gerçekten de ağrı yapabilir. Ama keşke size biraz daha saygı gosterseydi hastalık bu sonuçta. Üstelik süresi uzatmaya başladı diyorsunuz gecikmesi de bi sıkıntı olabilir. Sakince konuşun bence kirilicaksanizda yapmasin eşiniz anlayış gostermezse kirilmakta haklisiniz tabi.

izin versen alışkanlık yapar sonra sana hiç bakmaz sakıncalı.
benim eşim çeşme değil bu her gün nasıl olsun der, sizinki çeşmemi ki. iştedemi yorulmuyo

bencede sen yardımcı olabilirsin
bu erkeklere akıl sır ermiyor
sanki analarının karnında şeyle doğmuşlar
sabret be adam işte

Bu arada rahatsızlanmanızın sebebi sizin birleşmeden zevk almamanız olabilir, yeterince ıslanmıyorsunuzdur belki. Ya da uzun sürdüğü için kuruluk yaşıyor olabilirsiniz.

Birde hamilesiniz. Enfeksiyonla uğraşırken onun ısrar etmesi hoş değil ama kendi haline bırak. Senin canin acıyor sonuçta onun zevki için. Sen iyilesmene bak

Hamileligin 3. Yarisinda oldugumdan mide yanmalarim basladi. Yani malum sekilde hic yapacak halim yok.
Bir de on sevisme seklinde olur da birakirsam daha da sabaha kadar oflar poflar artik.

Benim eşimde çok isteklidir:KK25:,bende bazen bunalıyorum,bide sen hamilesin sanırım dahada zor oluyodur.
Mastürbasyon konusunu bilemem senin seçimin(ki benim düşünceme göre zaten bizden gizli yapıyolar)
ama bende inanılmaz sık sistit olan birisi olarak sana bazı formüller söyliyebilirim
1-ilişkiden hemen sonra kalk ve tuvalete git çişin yoksa bile zorla yapmaya çalış muhakkak yap
2-sen istemediğin eşin istediği için yeteri kayganlık olmuyo muhtemelen kayganlaştırıcı kullan
3-bol bol ama gerçekten çok bol su iç belki 3-4 litre kesinlikle çok faydası var
4-bide eğer ikna edebilirsin ben bayağ uğraşıyorum ama ilişkiden önce duş almasını iste çok faydalı oluyo,nekadarda olsa mikroplar oluşuyor orda ve banyoda ölüyolar,hem ayrıca hem önce hem sonra banyo yapmak zor geliceği için belki biraz azaltır.
Kolay gelsinnn:KK70:

X