Eşimin memleket sevdası

Ödemelerimiz var o sebeple. Bilmiyorum sanırım bu konuyu biraz daha düşünmem gerek. Birde üzülünce ben sana ne dedim de küsüyosun tavırları var sanki hiç bişey yapmamış gibi gelip gidip bağırıyor. Gerçkten böyleleriyle uğraşmak için peygamber sabrı gerek. Çok Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için

Ödemelerimiz var o sebeple. Bilmiyorum sanırım bu konuyu biraz daha düşünmem gerek. Birde üzülünce ben sana ne dedim de küsüyosun tavırları var sanki hiç bişey yapmamış gibi gelip gidip bağırıyor. Gerçkten böyleleriyle uğraşmak için peygamber sabrı gerek. Çok Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için
Hiç biryere tayin isteme..

Bulunduğunuz yerde düzenini kur..

2 yıl ücretsiz iznini al, bebeğinle doya doya vakit geçir, bırak ödemeleri borçları o düşünsün.

İlla çalışmak zorunda ise ver bakıcı paranı, onun içi erisin...

Annene baktırırken eşine konfor yaşatıp anneni yoracaksın, üstüne nankörlük yapacak canını sıkacak..

Sen sadece kendini ve bebeğini düşün, gerisini erkeklik egosu yapan, mantığını kullanamayan kocan düşünsün.

Bir daha da bu konuyu asla açmamak üzere kapat, olmayan birşey yüzünden canını sıkmasın

2 yıl ücretsiz iznini al, bebeğinle doya doya vakit geçir, bırak ödemeleri borçları o düşünsün.

Annene baktırırken eşine konfor yaşatıp anneni yoracaksın, üstüne nankörlük yapacak canını sıkacak..

Sen sadece kendini ve bebeğini düşün, gerisini erkeklik egosu yapan, mantığını kullanamayan kocan düşünsün.

Bir daha da bu konuyu asla açmamak üzere kapat, olmayan birşey yüzünden canını sıkmasın
Kesssinlikkle.
Bakici parasini agzina bile alamaz,anneme baktiracaktik,istemedin sozu hazir.Benim ailemin yakinina tasinalim da diyemez,sen gelmedin ben niye geliyorum.En iyisi bakici...

Bebek olacak diye aileye yakın taşınmak hatalı

Bir de çocuğa annem bakar dedi diye taşınırsak çocuk biraz büyüyünce de bizim oraya taşınalım olur konu ve reddedecek sebep olmaz

Alıştığınız yerde kalın iki tarafa da uzak olun

Kv ile aynı şehirdeyiz yakınlarına taşınsak mı bakıcının başında dururlar vs dendi şartım ev yürüme mesafesinde olmasın idi

Sonra eşim düşündü çocuk okul çağına geldiğinde, onlar yaşlı olacak

onlar mı çocuğa destek olacak çocuk mu onlara göz kulak olacak dedi vazgeçti

Erkek egosu. Kendi memleketine değil de sizinkine gitmeyi yediremiyor kendine. Büyük ihtimal dünyayı dar edecek burnunuzdan getirecek pişman edecek. Zaten başlamış bile ...

++++++1

Kızlar eşimin memleketi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. İki aileden de uzakta yaşıyoruz il olarak. Çocuktan dolayı ailemin olduğu şehire taşınıcaz bir süre sonra. Ama bunu öyle bi takıntı haline getirdi ki başta kendi de tamam dediği için böyle bi karar aldık. Şimdi benim memleketimle ilgili hayal kurmuyosun diyo yani böyle bişey olabilir mi ben neden onun memleketiyle ilgili hayal kurayım ? Böyle bir hayal çeşidi mi var. Kendini o şehre gidince sanki içgüveysi gitcekmiş gibi Takıntı yapti ama bunu kendi değilde başkaları düşünürmüş gibi herkrsten saklamaya çalışıyor. Ve hamileyim kızlar. Sanki beN değil o hamile Nazı niyazını tribüni çekmekten yoruldmm. Bas bas bağrıyo beni ağlatıyo hamile halimle 1 aydır ağlıyorum onnun yüzünden. Nolur yardımcı olun nasıl davranıcagımı şaşırdım. Her şeye tepkili her şeye ters tepki veriyo. Güzel konşuyorm ağzıma tıkıyo. Orta yol bulmaya çalişiyorm anlamıyo sonra orta yol bulsaydin diyo. Gerçkten anlaşamıyorm ve bu hamileliğimde çocugumu üzmesine izin vermek istemiyorm. Çok yıprattı beni aç kaldim ağladim saatlerce bıktım artık
Bulunduğunuz şehirde kalin.Esiniz belli ki size rahat vermez.Ayrica bebeğinizi düşünerek hareket edin.Siz tasiyorsunuz bebeği erkekler görmeden nedense cok anlam yukleyemiyor.

Olduğunuz yerde kalmanız mantıklı olacaktır. Erkeklerde sosyal baskıya maruz kalıp " hanım köylü" etiketini kabul etmek istemiyorlar. Kendilerince haklılar. Benim eşim kızımı alıp yazın bir kaç ay bana ihtiyacı olan ailemin yanında kalmama bile pasif agresif, hatta bazen aktif agresif davranıyor. Anasına gidip bir sene kalsam benden iyisi olmazdı, gerçi kaldık onu da burnumdan getirdi ya geçen yıl, neyse. Hamilesiniz keyfinizi bozmayın bence.

Kızlar eşimin memleketi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. İki aileden de uzakta yaşıyoruz il olarak. Çocuktan dolayı ailemin olduğu şehire taşınıcaz bir süre sonra. Ama bunu öyle bi takıntı haline getirdi ki başta kendi de tamam dediği için böyle bi karar aldık. Şimdi benim memleketimle ilgili hayal kurmuyosun diyo yani böyle bişey olabilir mi ben neden onun memleketiyle ilgili hayal kurayım ? Böyle bir hayal çeşidi mi var. Kendini o şehre gidince sanki içgüveysi gitcekmiş gibi Takıntı yapti ama bunu kendi değilde başkaları düşünürmüş gibi herkrsten saklamaya çalışıyor. Ve hamileyim kızlar. Sanki beN değil o hamile Nazı niyazını tribüni çekmekten yoruldmm. Bas bas bağrıyo beni ağlatıyo hamile halimle 1 aydır ağlıyorum onnun yüzünden. Nolur yardımcı olun nasıl davranıcagımı şaşırdım. Her şeye tepkili her şeye ters tepki veriyo. Güzel konşuyorm ağzıma tıkıyo. Orta yol bulmaya çalişiyorm anlamıyo sonra orta yol bulsaydin diyo. Gerçkten anlaşamıyorm ve bu hamileliğimde çocugumu üzmesine izin vermek istemiyorm. Çok yıprattı beni aç kaldim ağladim saatlerce bıktım artık
Bence de ilk aklıma gelen ailesinden birine anlatmış ve anlattığı kişi veya fesat ve kıskanç istemez kişiler doldurmuş beynini yıkamış olabilir büyük ihtimal. Sizin yapacağınız şey de burda gidene taşınana kadar hiç bu konudan bahsetmemek ki unutsun inada binmesin zıtlaşmayın. Ve başka muhabbetler sohbetler edip kafasından sildirin. Gidene kadar

Back
X