Esimin mesaj aciklamasi

Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.

Arkadaşı gönderdiyse,gönderdiği kişi kimden geldiğini nerden bilecek ?

Tuhaf iş...Saklayacak birşey yoksa,akşam gerçek mesajı ve cevabını sana gösterir inşallah.

Ya ben de konu sahibini kırmak istemem ama bence de bu işin altında bir şey var.

Peşini bırakma derim.

İsmini yazmayabilir, belki aynı numaradan daha önceden de mesaj atmıştır arkadaşı falan diye olabilir yani..

Ama beni kuşkulandıran şey yukardaki bir üyenin yazdığı gibi neden rehbere girip gönderiyo mesajı yanlışlıkla ablana gidiyo o şekilde.. Direkt numarayı girmesi gerekirken nasıl ablana gider orası biraz tuhaf gerçekten. Umarım canınızı sıkıcak bi durum değildir.

Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden

Bence eşin yollamış..Ama kime?
Muhtemelen tüm numaraları silmiştir ama eşinin telefonunu baştan aşağı ele al derim.

1.Mesajın içeriği karşılık alamamış birinin ifadesine benziyor.Hani erkek kadına ilgisini gösterir,kadın hoşlanmaz reddeder,erkek bunun üstüne ısrar eder ya.O yüzden 'Seni kırmak istemedim' vs gibi şeyler yazılmış gibi geldi bana.
2.Bu devirde koskoca adam arkadaşının telefonundan niye mesaj atsın?
3.Saman altından su yürütmek lazım.Tavrınızı değiştirmeden araştırın.

1.Mesajın içeriği karşılık alamamış birinin ifadesine benziyor.Hani erkek kadına ilgisini gösterir,kadın hoşlanmaz reddeder,erkek bunun üstüne ısrar eder ya.O yüzden 'Seni kırmak istemedim' vs gibi şeyler yazılmış gibi geldi bana.
2.Bu devirde koskoca adam arkadaşının telefonundan niye mesaj atsın?
3.Saman altından su yürütmek lazım.Tavrınızı değiştirmeden araştırın.

valla bana da öyle geldi sanki birine haddini aşıp ilgi göstermiş sonra da terslenmiş gibi

iyi madem arkadaşı mesajlaşıyormuş silmesin göstersin mesajları? ama yok kesin silmiştir arkadaşı :ssz:

kimseye asla deme. babana bile güvenme bu zamanda... ( yani % 100 güven açısından)

Son düzenleme:
hep arkadaşları yazmıştır, arkadşları aramıştır, arkadaşları üye olmuştur, arkadaşları izlemiştir...arkadaşları....arkadaşları...
bu erkekler karşılarındakini hep salak yerine koyuyor....

Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden

moralini bozmak istemem ama bunu eşimde yapardı..arkadaş benim telefonumu kullandı diyerek..

Ya var ya sinir oldum bende simdi. Ne anliyolar macera aramaktan niye boyle seylere gerek duyuyolar anlamiyorum izi acisi hic gecmiyo yasaninca. Allah kimseye yasatmasin konu sahibinin eside insallah bi yanlis yapmamistir.

amin canım inşallah kimse yaşamaz ama kontrolü elden bırakmamak lazım güven olmaz göz açtırmamalı
telefonunu sürekli ortada bırakması sağlanmalı bir bahane bulup onun telefonunu uzun uzun kullanmalı

evli bir adamın yanlış anlaşılır korkusuyla bile telefonunu kullandırtmaması lazım, bedava smsler, whatsapplar, internet paketleri havada uçuşurken hala arkadaşının smsini kullanmak çok saçma. o arkadaş belli ki bir kadını etkilemeye çalışıyor, hiç utanmıyor mu eşinizin telefonunu kullanmaya bedava diye. ya da karşısındaki kadın napıyor bu der diye. çok kızdım

Ablanız, eşinizde ne diye kayıtlı ? Baş harfi ne yani ?

Eşinizin telefonunda ablanıızın numarasını bulun.

1.Üstündeki ve ya altındakine mesaj gönderilmek istenmiş olabilir .

2.Eğer cümlenin başında merhaba var ise,konuşmaya yeni başlanıyor demektir. Altında isim yazmıyorsa , karşıdaki taraf nereden anlayacak kim olduğunu ?

3.Eğer, başka bir arkadaşı , birine mesaj atacaksa, numarayı girer rehberden seçmez ki, yanlışlıkla ablanıza atsın ?

4.Mesajı gerçekte atacağı kişi, eşinizin rehberinde kayıtlı . Dediğim gibi de ablanızın ya üstünde ya altında olması ihtimalleri yükseltiyor.

Ben hiç iyi kokular almadım :34:
"Asla" şüphelenmiyorum diye bir şey yoktur .:51:

Son düzenleme:
Böyle bir durumun peşini ASLA bırakmazdım.
Böyle adamlar da hep çok saf, iyi niyetli kadınlara denk geliyorlar valla.
Adamı doğduğuna pişman ederim. Telefon kullanmak istemez bi daha.

Siz bu arada eşinizle kavuştunuz mu ? 2013 Marttan beri görüşemiyordunuz ve epey bir müddet daha görüşemeyecektiniz ?

Ne ara yılların hasreti bitti de , başka mesajlar peşine düştü bu adam :44::44:

kusura bakmayın ama bence durum kötü..

büyük ihtimal daha önce arkadaşların yaptığı açıklamalardan dolayı mesajı atan eşiniz.

küçük ihtimal doğru ise, gerçekten arkadaşı attıysa bu da sorun. çünkü böyle birşeye müsahede etmemeliydi. Mesajın sonunda bu numaraya cevap yazma diye bir uyarı da yok. karşı taraf eşinize cevap yazabilir. konuşma tanışma vs vs..

asla şüphelenmiyorum demeyin bence..
dökümanları getirsin bakalım kaç defa ne zamanlar kime mesaj atılacakmış aslında.

konu sahibi nerde acaba gelse de bi bilgi verse keşke merak ettim

Back
X