Esimin mesleğine bu geceden itibaren sinir olmaya basladım !

OGIBI

EvLi-MutLu ve GeBe :)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
293
0
26
Bursa
ESIM piyanist ! bu gece ewde canm sıkıldı we onun çldıgı dugune gıtmeye karar verdım..keske gıtmeseydım.hıç hazetmedıgım ıkızlerden bırısının nişanı !neyse ben oturdum esım yanına cagardı gıtmek ıstemedım cnku gıtsem bırısıyle kavga edıcem dugun karısıcak.gelmıcem dedım.esım tuvalete dıe gıderken ıkızlerden bırısının kulagına yaklasarak bıseyler dedı e tabı ortam gurultulu sesını duyurmak ıcın haylı bı yaklastı bende tam kalkıcaktım bnm btun cınlerım tepeme çıktı ! esımede lafı sokarak salondan çıktım.ewe gelsın bakalım neler olacak !ya o kızları hazetmedıgımı bıle bıle nıe boyle bırsey yaparkı.esım bnı çok sewıo bundan hıç suphem yok ama sınır oldum ya sınırrr ! sıze abatıyomuyum kızlar ya akıl verın bana lutfen eger gereksız bı kıskanlıksa kavga çıkarmıcam :)sız olsanız napardınız sonuçta bende bu meslegı yapıorum ama ben erkeklerle kulak kulaga konusmuyorum bırsey soyluceklerı zamn sesı kısıyorum bu kadar basıt !

esiniz belki nisan ile ilgili birsey soylemistir. hani piyanistler genelde dugun nisan sahipleriyle irtibatta olurlar ya ondan dedim..
ne biliyim istek isterler filan..

Son düzenleme:
kişisel hırsınızı bence eşinize yansıtıyorsun. kadının yaklaşımı ayrıdır erkeğin yaklaşımı ayrıdır. bayansınız diye bir erkek kulağınıza birşey demez tabi ki. ama kadınlar yapabilir bunu.

gürültülü biyerde olduğu için mecbur yakınlaşarak konuşmak gerekiyor.sen yanlış anlamıssındır.abartılacak bişey yok bence.sadece kulağına ne söylediğini sorabilirsin merak ediyorsan.

Evet abartıyorsun :)

Sen sevmiyor olabilirsin ama düğün sahibi onlarmış.
Eşinin düğün sahibine birşey sorması veya söylemesi gayet normal bence.

esiniz belki nisan ile ilgili birsey soylemistir. hani piyanistler genelde dugun nisan sahipleriyle irtibatta olurlar ya ondan dedim..
ne biliyim istek isterler filan..

o sırada taakı takılıo du we esım lavaboya gıdıodu ewt bn kısısel olarak onları sewmedıgım ııcn bu kadar abartıyorum bunun farkındayım ama çok sınır oldum ıste ya kadınlık ıç kudusu mu desem acaba sewmedıgım ıçın kıskandım ! :(

Boşver,yok yere eşinle aranda tatsızlık olmasın.

Geldiği zaman,canım sıkıldı,kıza gıcık oldum de geçsin gitsin.

o sırada taakı takılıo du we esım lavaboya gıdıodu ewt bn kısısel olarak onları sewmedıgım ııcn bu kadar abartıyorum bunun farkındayım ama çok sınır oldum ıste ya kadınlık ıç kudusu mu desem acaba sewmedıgım ıçın kıskandım ! :(

esiniz gelince sorun ne soyledigini bakalim ne diyecek....
ama sanmam oyle yanlis birsey soylesin cunku sizde oradasiniz bunu biliyor esiniz...
esinizede guveniyorsaniz gelince hic SIKINTI yapmayin derim,,,,

haklısın galıba :)yarın hayrdır benle kavga etmedın bununla ılgılı deerse kadınlar kulubu saolsun dıcem :) sız olmasanız bn bu gee kesın tartsma çıkarırdım :)

esiniz gelince sorun ne soyledigini bakalim ne diyecek....
ama sanmam oyle yanlis birsey soylesin cunku sizde oradasiniz bunu biliyor esiniz...
esinizede guveniyorsaniz gelince hic SIKINTI yapmayin derim,,,,

gerekten bende cok merak ettım ne dedıgını gelıne sorucam we sızınle paylasıcam :)

Bence hiç kendini üzme arkadaşların dediği gibi gürültülü bir ortam olduğu için ve düğün sahibi olduğu için kulağına seslenmiştir.

eşinin karakteriyle mesleğinin ne alakası var anlamadım..sonra insanlar müzisyenler hakkında abuk sabuk düşünüyor...

haklısınız kızlar cok fazla abartmısım esım ztn cok cekıngen bırıdır.ozellıkle yabanı bayanlara karsı ama ıste dun gee o kızı sevmedıgım ıın sınır oldum ewe geldıgındene dedıgını sordum gelın takılarını ıkartmadan mı ıkartıpta mı oynuk ona gore mola wereegını sormus ne kadar aptalmısım ya ! ewe geldıgnde ona hı bagarmadım gayet sakın normal dawrandım tabı basta oda sasırdı ama ııkıde bı ytepkı gostermemısım cnku dun gece o kadar muhtesemdı kı uzun zamandır aslında boyle sohbet etmedıgımızı farkettık sabaha kadaroturduk ıster ıs hayatımızdan ıster gunluk yasantımızdan olsun muhabbet ettık cok guzel bı geceydı sıze cok teskkur edıyorum :)

haklısınız kızlar cok fazla abartmısım esım ztn cok cekıngen bırıdır.ozellıkle yabanı bayanlara karsı ama ıste dun gee o kızı sevmedıgım ıın sınır oldum ewe geldıgındene dedıgını sordum gelın takılarını ıkartmadan mı ıkartıpta mı oynuk ona gore mola wereegını sormus ne kadar aptalmısım ya ! ewe geldıgnde ona hı bagarmadım gayet sakın normal dawrandım tabı basta oda sasırdı ama ııkıde bı ytepkı gostermemısım cnku dun gece o kadar muhtesemdı kı uzun zamandır aslında boyle sohbet etmedıgımızı farkettık sabaha kadaroturduk ıster ıs hayatımızdan ıster gunluk yasantımızdan olsun muhabbet ettık cok guzel bı geceydı sıze cok teskkur edıyorum :)

bakk dedim sana kesin organizasyon ile ilgili birsey sormustur dedim...hatta goruruz ya hep kizlar gider piyanistten istek isterler kulaklarina egilip ama onlar hep islerini yaparlar...
problem yasamamaniza cok sevindim cnm....agzinizin tadi hic bozulmasin insallah....:16:

ah be tatlım yıpratma ne kendini,ne ilşkini böyle şeylerle....gidecek olanın önünde zaten dağ olsan duramazsın..Allah iki cihan saadeti versin....

valla zor bi meslek ve evlilik açısından şansız bi meslek bence, kocası bu meslekte olan insanın karısının herşeyi olgunlukla karşılaması ve kıskançlıktan uzak olması zor açıkcası, kadın fıtratı işte
bencede abartmışsın bu arada, bence eşinin işlerine gitmesen senin içinde onun içinde daha iyi olur

ESIM piyanist ! bu gece ewde canm sıkıldı we onun çldıgı dugune gıtmeye karar verdım..keske gıtmeseydım.hıç hazetmedıgım ıkızlerden bırısının nişanı !neyse ben oturdum esım yanına cagardı gıtmek ıstemedım cnku gıtsem bırısıyle kavga edıcem dugun karısıcak.gelmıcem dedım.esım tuvalete dıe gıderken ıkızlerden bırısının kulagına yaklasarak bıseyler dedı e tabı ortam gurultulu sesını duyurmak ıcın haylı bı yaklastı bende tam kalkıcaktım bnm btun cınlerım tepeme çıktı ! esımede lafı sokarak salondan çıktım.ewe gelsın bakalım neler olacak !ya o kızları hazetmedıgımı bıle bıle nıe boyle bırsey yaparkı.esım bnı çok sewıo bundan hıç suphem yok ama sınır oldum ya sınırrr ! sıze abatıyomuyum kızlar ya akıl verın bana lutfen eger gereksız bı kıskanlıksa kavga çıkarmıcam :)sız olsanız napardınız sonuçta bende bu meslegı yapıorum ama ben erkeklerle kulak kulaga konusmuyorum bırsey soyluceklerı zamn sesı kısıyorum bu kadar basıt !

siz haz etmıyorsunuz diye eşinizin para kazanmasına engel olamazsınız ki ....nişan sahiperini sevmediğiniz için kendı kendınıze kuruntu yapıyorsunz

bence sorarsan çok önemsiyormuş (o ikizleri) gibi olur, boşver sormazsan daha iyi olur bence:34:

Son düzenleme:
Back
X