EŞİMİN MOTORSİKLETİNİ KISKANIYORUM

gulseren_92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
46
45
8
merhaba güzel bayanlar benim eşim tam bir motorsiklet delisi hayatı motorla gezmek motorla arkadaslarıla plan yapıp gezmek inanın işten gelir hemen dışarı çıkmak ister gezeyim tozayım diye hafta tatillerinde bile benimle çoçugunla plan yapıp gezmek istemez kendi gezmek ister motoruyla artık ona nasıl davranmam gerektini hiç bilmiyorum tartışma çıkarsam beni çok sıkıyosun diye kendini haklı çıkarmaya çalısır beni suçlu gösterir izin vermem dısarı çıkmasına evde oturur ama benimle küser konusmaz o derecede neyapayım nasıl davranayım aklım almıo artık...

Bazi onsanlar motor tutkunu oluyor, benim kuzenimde oyle.
Cocugunuzu birakabilecegiz buyukler varsa, sizde atlayin arkasina, gezin kari koca.
Eslik edin ona boylece sizinle gezme planlari yapsin.
Dipnot: Motorsikletle gezmek cidden cok keyifli :)

Bazi onsanlar motor tutkunu oluyor, benim kuzenimde oyle.
Cocugunuzu birakabilecegiz buyukler varsa, sizde atlayin arkasina, gezin kari koca.
Eslik edin ona boylece sizinle gezme planlari yapsin.
Dipnot: Motorsikletle gezmek cidden cok keyifli :)
çok seviyorum bende binmeyi gezmeyi ama tek başına gezmek daha çok hoşuna gidiyomus

çok seviyorum bende binmeyi gezmeyi ama tek başına gezmek daha çok hoşuna gidiyomus
Israr edin beraber gezelim diye..
Birde cok yuksek hizlarda kullanmak istiyor bu motor severler,Allah korusun.
Kuzenimde kac kez kaza yapti yuregimiz agzimiza geldi:(
Olmadi motorsikletli oyunlar alin evde beraber oynayin VII gibi.
Umarim bir cozum bulursunuz.

Israr edin beraber gezelim diye..
Birde cok yuksek hizlarda kullanmak istiyor bu motor severler,Allah korusun.
Kuzenimde kac kez kaza yapti yuregimiz agzimiza geldi:KK43:
Olmadi motorsikletli oyunlar alin evde beraber oynayin VII gibi.
Umarim bir cozum bulursunuz.
aynen 40 kişilik gurupla takılıyo bide

Siz de motor alın? Birlikte motor kulüplerine üye olan birçok motorcu çift var. Başka bir çözüm bulabileceginizi sanmiyorum, motor farkli bir tutku. Hele ki eşiniz de bir kulübe üyeyse..

bende arabayi kiskaniyorum bazen :-)
isim bile koydum. adi Ayten :D
ben -yine ona gidiyorsun degil mi ?
-evet
ben-sabah ayten,aksam ayten ...peki ya ben !
- seviyorum elimde degil
ben- offf valla bi gun tekerliklerini patlaticam gor bak :KK53:

deyip ,elimin tersini alnima yaslayip,yan yan kosmak suretiyle odadan cikip dudagimi titrete titrete aglamak istiyorum bazen :KK53: :D

isim bile koydum. adi Ayten :KK70:
-evet
- seviyorum elimde degil

deyip ,elimin tersini alnima yaslayip,yan yan kosmak suretiyle odadan cikip dudagimi titrete titrete aglamak istiyorum bazen :KK53: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

İnsanların sevdiği şeyler olabilir saygı duymak lazım ama evli olduğunun da farkına varması gerek.Madem tek başına gezecekti neden evlenmiş?
gezmesi tozması hiç umrumda değil gezsin ama bizede vaki
isim bile koydum. adi Ayten :KK70:
-evet
- seviyorum elimde degil

deyip ,elimin tersini alnima yaslayip,yan yan kosmak suretiyle odadan cikip dudagimi titrete titrete aglamak istiyorum bazen :KK53: :KK70:
bende bizim öküz olarak adlandırdım:)

Kk da ki yorumları bu sefer pek beğenmedin kızlar. Motoru bozarsan ciddi kavga edersiniz benden Söylemesi. Motorlu pc oyunları falan da hikaye. Aynı keyfi vermez eşine. Sen de arkasına takılıp gezeceksin. motora uyuz oluyorum. Eşimin de var. Sattıramadım bi türlü. Yenisini alacak bunu satsa bile. Ben hamileyim diye ses etmiyo şimdilik. Ama biliyorum bana da alacak yol yapıyo şimdiden "sana şu model çok yakışır" falan. Ya ne var ailecek arabayla gezsek güvenli güvenli...

en çok korktuğum şeydir motosiklet olayı.
çok savunmasız ve kazaya mahal veren bir araç.
sevdiklerimden binen olursa mutlaka uyarıyorum. hatta elimden gelse izin bile vermem.
bence siz kıskanmak yerine sağlık açısından endişe etseniz daha iyi olur

Benim eşim de motosiklet ile geziyor ama grup halinde gezmediklerinden ben de onunla geziyorum. Bazen grup toplanmaları falan oluyor onlara katılmıyorum erkek çoğunluk olduğundan. Eşinizin vazgeçmesi pek ihtimal değil, 2 kişi olunca da motorun ağırlık merkezi değişiyor hoşuna gitmeyebilir gerçekten ama yapacak bir şey yok. Bazı sınırlamalar koyun, arada bir gitsin bazen de sizinle ilgilensin.

Back
X