Eşimin olur olmadik ereksiyonu

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar kusura bakmayın gecen de böyle bir konu açmıştım.Inanin bir bilgi sahibi olmak için aciyorum yani benim abarttigim bu durum ne kadar normal diye.
Eşim 30 yaşında.Ben 25. 6 aylik evliyiz.Düzenli bir cinsel hayatimiz var.2 senelik flört doneminden sonra evlendik.O dönemlerde bir araya gelince belli sinirlarda cinsellik yaşamıştık.Nisanlandigimiz sürede hiç cinsellik hakkinda konuşmadık.Evlenecek kisiler ara sira kacamak yapar ya biz de mesela öyle birsey yoktu esimde tenezzul etmiyordu.Yani öyle abazan tavirli biri degildi onu anlatmaya calisiyorum.
Beni rahatsiz eden duruma geleyim.Mesela birkac kez denk geldim tv de film izlerken ic camasirli bir bayanin erotik hareketleri soyunuyor vs.Ozaman eşimin ereksiyon olduğunu gördüm.Bunun haricinde bir iki kez bu durum oldu.Yatarken mesela hemen ereksiyon olur iliskiye girsek de girmesek de.Sabah uyaninca o sekilde kalkar.Mesela bugun sabah nobetten geldi iliski yasadik 2 saat uyuduk sonra tekrar yasadik.Aradan birkac saat gecti ben evde giyinecegim kiyafetin ust kismini biraz dekolte giymistim baktim hemen ereksiyin oldu.Bazen hergun bazrn 2 gunde bazen 3 gunde bir iliski yasiyoruz.Bunun haricinde baska birseyini yakalamadim.Cidden cevremde taniyanlarda vardi oyle çapkın biri de değil.Kendisi asker.Acaba diyorum bu zamana kadar hep erkeklerin oldugu ortamlarda kaldigindan bu sekilde hassas mi oluyor?Yani ben hemen etkilenmesinden hoşnut degilim sanki mini etekli birini görse direk etkilenecekmis gibi..

Bilmem benim pek anladığım bir konu değil de bana gerçekten ortamıyla ilgili olması olasılığı yüksek geldi.
Gerçekten erkeklerle çok haşır neşir olduğu için bir kadına nefsinin hemen uyanması normaldir belki de.
Başka bir sorununuz yoksa çok takılmamalı bence.

Ay evet bende olsam rahatsız olurum. Sadece bana karşı olduğundan emin olsam sıkıntı yok ama tv dekilere de aynı diyorsun

Etkilenir,normaldir.Ereksiyon durumları da normal.
Zamanla hafifler ya da değişmeyebilir de.
Dışarıya gözü kayar diye endişeleniyorsunuz,haklısınız.
Eşinizi siz tanıyorsunuz,ereksiyon olması önüne gelene atlayacağı anlamına gelmez,yeter ki içinde adilik olmasın.

sizden etkilenmesi tamam da tv de gordugu kadından etkilenmesi normal gelmedi ozaman her kadından etkilenecek bunuda kaldırabilen kadınlar vardır belki ama herkes hos karsılamaz

Kizlar kusura bakmayın gecen de böyle bir konu açmıştım.Inanin bir bilgi sahibi olmak için aciyorum yani benim abarttigim bu durum ne kadar normal diye.
Eşim 30 yaşında.Ben 25. 6 aylik evliyiz.Düzenli bir cinsel hayatimiz var.2 senelik flört doneminden sonra evlendik.O dönemlerde bir araya gelince belli sinirlarda cinsellik yaşamıştık.Nisanlandigimiz sürede hiç cinsellik hakkinda konuşmadık.Evlenecek kisiler ara sira kacamak yapar ya biz de mesela öyle birsey yoktu esimde tenezzul etmiyordu.Yani öyle abazan tavirli biri degildi onu anlatmaya calisiyorum.
Beni rahatsiz eden duruma geleyim.Mesela birkac kez denk geldim tv de film izlerken ic camasirli bir bayanin erotik hareketleri soyunuyor vs.Ozaman eşimin ereksiyon olduğunu gördüm.Bunun haricinde bir iki kez bu durum oldu.Yatarken mesela hemen ereksiyon olur iliskiye girsek de girmesek de.Sabah uyaninca o sekilde kalkar.Mesela bugun sabah nobetten geldi iliski yasadik 2 saat uyuduk sonra tekrar yasadik.Aradan birkac saat gecti ben evde giyinecegim kiyafetin ust kismini biraz dekolte giymistim baktim hemen ereksiyin oldu.Bazen hergun bazrn 2 gunde bazen 3 gunde bir iliski yasiyoruz.Bunun haricinde baska birseyini yakalamadim.Cidden cevremde taniyanlarda vardi oyle çapkın biri de değil.Kendisi asker.Acaba diyorum bu zamana kadar hep erkeklerin oldugu ortamlarda kaldigindan bu sekilde hassas mi oluyor?Yani ben hemen etkilenmesinden hoşnut degilim sanki mini etekli birini görse direk etkilenecekmis gibi..

Sabah ereksiyonu gayet normal, uykudan kalkıyorlar sonuçta, beyin aktivitelerine ya da tuvaletinin olma durumuna göre erkeklerde çook yaygın görülen bir şey. Dekolte giyindiğini görünce etkilenmesi de güzel bir şey bence. Ha tvdekilerden vs etkilenmesi... O pek hoş değil. Bir de bunu bu kadar takacak ne var ki? Ne güzel işte adam senden etkileniyor :)

Erkeklerin günde en az 20 kere erekte olduğunu okumuştum bir yerde bu durum normal galiba eşinize guvenmiyor musunuz rahatsız olmayın bence çünkü normali bu olmaması anormal bence

tvde film izlerken iç çamaşırlı bir bayanın erotik sahnelerine ereksiyon olması hoş bir durum elbette ama size karşı olmasında bir sakınca yok diye düşünüyorum..

Sizden bu kadar etkilenmesi harika bence :D
Televizyondan falan etkilenmesi biraz abarti evet. Sosyal durumda gozlemleyin bence. Sosyal ortamda guzel dikkat ceken bi kadinin yaninda da boyle seyler oluyor mu?

Evde ikiniz basbasayken belki tvde oyle seylerden daha cok etkileniyordur. Sizi hayal ederek..

Onun disinda saglik sebeplerinden erkeklerin sabah ereksiyonu olur. Cislerini tutmak icin oldugunu okumustum internetten. Bu sizin kocanizin saglikli bir erkek oldugunu gosterir.

ben hiç bir sorun göremedim.

Bünyesi bu şekilde işliyor adamın demek ki. Hiç olmayanları okuyoruz burada. Senin durumun daha iyi bence.

Bence normal. Biraz zaman geçsin evliliginiz çok Yeni

birgaripyazar birgaripyazar .bencede hos degil olur olmadik yerde olmamali bencede oyleyse otobuste surda burdada oluyormu demek istiyor konu sahibi .nevar ki diyenlere de ben sasiriyorum valla .cok cabuk etkilrnmemeli bencede ama benm esimde oule en ufak gogsumu fln gorsun hemen oda oyle oluyor .(

Afedersiniz ama gidip gelip adamın şeyini mi dikizliyorsunuz ya da elliyorsunuz
Ne bileyim bu kadar ereksiyon oldugunu nasıl şaak diye anlayabiliyorsunuz ki ?
Tamam belli olur ayrı mesele de ne bileyim bana garip geldi derdiniz.
Gözü sürekli orda bence. İkidir konu açıyor hayret yani..

Back
X