- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
Görmezden gel butonuna bas boşver.benim size yalan borcum yok, ben sadece insanlıktan uyarma anlamında yorum yazdım, ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz, ama size düzgün yorum yapan birine ukalaca yorum yapmaya hakkınız yok, haddinizi bilin
bakın size yapılan yorumlar iyi niyetten,siz fazlasıyla ukala ve şımarıksınız. tekrar diyorum haddini bilerek konuş, ben burada gördüğümü söyledim, iyi niyetten maraz doğarmış dedikleri bu olsa gerek,
Benim bildiğim bir pitbull var çok sevecen kendini sevdiren bir köpek. Ama yanlışlıkla zarar da verebilen bir tür. O evde 2 kişi yaşanıyorsa mutlaka diğerinin rızası alınmalı. Bence eşinizi bu tür köpeklerle bir araya getirin önce.
Ben ve diger arkadaslarda kimse tuhh kaka bu kopek demiyor haddime degil sadece benim anlatmak istedigim turu geregi tehlikeli bir kopek yetistirilme tarzindan cok,bir cok ozelligi genetik olarak geliyor ozel ugras gerektirir savundugum mevzu bu sadece.almak yada almamak size kalmis tabiki ...sorunuza gelince ben de dedigim gibi sibirya kurdunu cok istiyordum hala daha bor yanim
istedğin yorumu almazsan ozaman yorum yapmazsın, ukala ve çooook şımarıksın, bencede sen pitpull almalısın, seni ikna etmeyede çalışmadım sadece uyardım, yorumları doğru düzgün oku, ve istemedeğin yorumada cevap yazma ozaman, çok şımarık ve ukalasın gerçekten hadsizHe sen ukala deyince sorun yok ben diyince haddimi bilecegim yok ya .. eger sizden pitbull hakkinda bilgi istesem zaten kizmazdim oku bakalim konunun amaci bilgi alnak mi ikna etmek mi ?? Senden istenmeyen iyiligi ustune vazife degilken yaparsan evet maraz dogabilir en sinir oldugum sey sormadigim seylere sordum gibi bir ton laf soylenmesi kisaca
SORDUK MU???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?