Eşimin or.spu fantezisi

Eşinizi seviyorsanız isteklerini tartışmaya açmayın garipsemeyin
Para vermek istediginde ücreti yüksek tutun bir daha teklif etmez

Ya kötü niyetle demiyorlar erkekler o an kendini kaybediyor

Aman konuşuyor işte öyle sizde abartmayın 10 TL desen ne olacak 1000 lira desen ne olacak sanki o.. Gibi gördüğünden değil zevk esnasında öyle konuşuyor olabilir sanki ilişki bitince para verip evden çıkıp gidecek değil ya

Anneannem rahmetli dedemle bilezik karşılığında birlikte olurmuş. Bizlere de öğütlerdi ilişki esnasında mutlaka bir şeyler isteyin diye. Ben de napim, vizyonsuzum galiba sevişirken aşkım çamaşırları sen ser olur mu diyorum olur olur diyor. Beyne kan gitmiyor kendilerinde değiller o an https://www.pinterest.com/pin//

aman burdaki bazı bayanlar duymasın kendinimi satmış derler,ne varsa gene eskilerde,kayınvalidemin lafı vardı.kadın evinde hanım,yatak odasında,or...spi olacak derdi

aman burdaki bazı bayanlar duymasın kendinimi satmış derler,ne varsa gene eskilerde,kayınvalidemin lafı vardı.kadın evinde hanım,yatak odasında,or...spi olacak derdi
Kayınvaliden seni oğluna seçti değil mi Emili98 'cim? Zihniyet olarak kendine benzer bir gelin bulmuş tebrik ederim onu...
Yatakta ki mesleğinizde başarılar dilerim

Bacım madem böyle düşünüyosan parasını al bari ucuzada verme ne diyim bilemedim baska

ne kayınvalidemin nede benim tırnağım olamazsınız kusurabakmayın
Hanımefendi kayinvalideniz size nasıl bir ithamda bulunmuş öyle? Bu şekilde tırnağınız olmayı kimse istemez bence. Bana kimse o muamelede bulunamaz öyle olmamı itham edemez bu çok terbiyesizce edepsizce benim anlayışıma göre.

yaa nasıl okuyorsunuz anlamıyorum bana söylenen bir itham değil ,tabii yeni nesil kayınvalide gibi ortamlarda bulunmadığı için normal.terbiyesizce edepdizce dediğiniz şey çocuk yapmaya sebep oluyor

yaa nasıl okuyorsunuz anlamıyorum bana söylenen bir itham değil ,tabii yeni nesil kayınvalide gibi ortamlarda bulunmadığı için normal.terbiyesizce edepdizce dediğiniz şey çocuk yapmaya sebep oluyor
Benim terbiyesizce edepsizce dediğim kısım yatakta o****u gibi olmak. Zira bir kadının kocası ile sevişmesi kadar normal birsey yok bunun için edepsizce demedim ben.
Bu ne demek ya böyle birşey olabilir mi? Yeni nesil eski nesil diye birşey yok bence bu konuda. Ben kendime o lafı yakıştırmam diyorum bu benim görüşüm diyorum sizin görüşünüz farklı olabilir normal bir durum.

Psikoloğa gitsin. Hatta beraber.

Yorumlarınız cok avam.

Yaaaa sesli güldümmmm
Herif kızdı
Adam uyuyordu haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…