Esimin ortakligi

Zynp-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
20
0
23
arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.

Siz kacinci yuzyilda yasiyosunuz kuzum? Her yerde kadin erkek calisiyoruz ne oluyor yani? Kocan sapik mi yani 2 kadin gorunce seni aldatacak? Ya da o kadinlar senin kocana mi kaldi hemen asilacaklar? Cok da umurlarindaydi senin kocan zaten. Insanlar alin teriyle ekmegini kazaniyor pavyon degil orasi is yeri. Yazik adamcagiz SEN NE ANLATIYOSUN EKMEGIMI SENIN ANLAMSIZ KISKANCLIKLARINA GORE MI KAZANCAM SANA NE dememis seni seciyorum demis cok naif efendi adammis ya

Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.

Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.

siz bence orda burda okuduklarınızla kafanızı doldurmayın boşyere..yazmışsınız zaten dar görüşlüyüm diye bence kendinizi geliştirecek şeyler okuyun daha normal bir görüşe sahip olmanız gerekiyor.. her işyerinde kadın erkek birbiriyle özel ilişki kurmuyor ayrıca böyle birşeyin sizin başınıza gelme ihtimalinden korkarak yaşayamazsınız.. yapmak isteyen adam herşekilde bir yol bulur kendine..
ya eşinize karşı çok güvensizsiniz yada kendinize..aşmanız lazım bu durumunuzu. yaşınız küçük anladığım kadarıyla inanın bana bu endişelerle hayat geçmez kendinizede eşinize de eziyet etmeyin..

Bakınız ben çalışmıyorum, bir kızım var. Ileride çalışıp ekmeğini kazanacak diye umut ediyorum. Çalışıp çalışmamakla alakalı bir düşünce değil bu, taşıdığımız kafa var ya hani içinde de beyin olan. Haa tam da onunla alakalı.

Adamın içinde varsa her türlü yapar o her çalışan bayan patronu ile ilişki mi yaşıyor diye düşünüyorusunuz çok saçma bir kıskançlık siz bu kıskançlığınızla eninde sonunda aldatılırsınız

Yok kirici konusmuyorum sizi toplum gercekleriyle yuzlestirmeye calisiyorum.
Siz ev hanimi olabilirsiniz tamam ama bu kadar toplumdan kopuk olmayin. Su an 2015 yilindayiz, uzun zamandir kadinlar erkeklerle esit haklara sahip, egitim is sosyal her alanda yanyana takiliyoruz oyle bi devir bu yani. Aldatmak ahlaki sorundur adam musteriye de asilabilir asilacaksa, calisani tanirsin ama musteriyi tanimazsin bi de. Istersen hic yollama ise daha iyi cozum

Siz çalışan bayanlara değil,eşinize güvenmiyosunuz gayet net.Ne demek neler okuyoruz neler görüyoruz,okuduğunuz gördüğünüz adamlar ve kadınlar kişiliksiz diye,siz bunu hiç tanımadığınız iki bayan üzerinden bütün çalışan kadınlara mâl edemezsiniz.

Evet sizi huylandıran şeyler dünyada oluyor olmayan şeyler değil, en son ben karşımızda bulunan bir mağazanın sahibinin yanında çalışan kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim, akabinde adam boşandı yanındaki kadınla evlendi.Ancak 100 örnekten 2 sinde bu ve benzeri durumlar yaşanıyordur. Şöyle düşünün bunu yapacak adam yanındakiyle değil dışardakiylede yapar, kafa göz çoktan çıkmıştır yola çünkü.

Eşinizin arabası var mı ?
Eğer yoksa ve toplu taşıma kullanıyorsa fena...
Bir tanıdığım otobüste gördüğü kadınla bir olup karısını aldatmıştı.
Kocanıza hemen bir araba alın, ve Brad Pitt kılıklı kocanıza sarkmak için pençelerini çıkararak ağzından salyarak akan azgın kadınlardan kocanızı kurtarın...
Gerçi arabası olana sarkanlar da var
Bilemedim
Size fanus öneririm. Kocanızı saklarsınız.

Biraz rahat olun bu ne adam yine efendiymiş seni seçiyorum demiş
Ben olsam senin kaprislerinimi çekicem karnımızımı doyurcam kapris yapma derdim
Emin olun kadınlarla heryerde karşılaşıyordur
Biraz kendimize güvenin bu guvensizlikten başka bi'şey değil

Hayat böyle geçmez ki. Eğer adam bunu yapacak karakterde ise isterseniz evden çıkarmayın yine yapacaktır. Bu güvensizlik neden? Ayrıca eşinize bu şekilde düşüncelerinizi paylaşırsanız üzülerek söylüyorum o korktuğunuz şey başınıza gelebilir, hatta eşinizin savunması da beni çok sıktın olacaktır. Biraz kendinize çeki düzen vermenizi tavsiye ederim, zira olacaksa da 24 saat gözünüz üzerinde olsa da olur. Hayatı ne kendinize ne de eşinize zindan edin. Böyle yaşamak gerçekten yorar hem sizi hem de ilişkinizi.

Bayan çalışanlar olduğu için ortaklıktan vazgeçti öyle mi???? Bunun bir şaka olduğuna inanmak istiyorum....sayenizde kendimi çok kötü hissettim....yıllardır çalışan bir bayan olarak bana kendimi çok ama çok kötü hissettirdiniz...acaba benim ortamımdada sizin gibi eşleri olan erkekler varmıdır?

X