Esimin oyun meraki

Ablacım çok özür dilerim lütfen beni yanlış anlamayın ama eşiniz akşama kadar facede gezse netten kız resimlerine vs baksa daha mı iyi . Allah korusun ! bırakın oynasın demekki gerçekten kafa dağıtıyor . Oyun oynamadığı zaman alın karşınıza konusun örneğin günde 2 saat oynamasını istediğinizi söyleyin sıkıntınızı söyleyin eminim anlayışlı olacaktır . Bu forum da neler okuyoruz akşama kadar bırakın eşinizle ilgili tek derdiniz oyun olsun ..

Merhaba hanimlar,
Esim telefonda bir savas oyunu oynuyor. Oyun sureklilik isteyen bir oyun, yok savas varmis, yok asker uretilecekmis, vs. Ve bunlarinda saatleri var sanirim. Olmadik zamanlarda bu oyuna bagimli olmasi ve gece bile bu oyun icin oturabilmesi beni sinir ediyor. Kendine caninin istedigi zaman oynayabilecegin bir oyun bul diyorum , yok diyor.
Ben bu tarz bu oyunun aile icindeki iletisimden tutunda butun duzeni etkiledigini dusunuyorum. Kendine oyun disinda zaman ayiran biride degildir, ben oyunla kafa dagitiyorum, bu benim hakkim diyor kendisi.
Bu aksam artik bu oyunu silmesini istedim cunku bunaldim artik gercekten. Biz cocuk sahibi insanlariz , hem de ozel bir cocuk sahibiyiz, cocugumuzdan da benden de o zaman caliniyor bana gore. Haksiz miyim sizce?
Oynadığı oyun lol oyunumu,eğer oysa gerçekten çok bağımlılık yapıyor,para bile yatırıyorlar turnuvaları bile oluyor.

bi ara eşimde de vardı aynı saçma davranış sonra kendiliğinden söndü:KK67:

ama ben şu akıllı telefonlardan nefret ediyorum arkadaş toplantılarında bile millet sohbet etmek yerine o tellerle ilgileniyor

Ablacım çok özür dilerim lütfen beni yanlış anlamayın ama eşiniz akşama kadar facede gezse netten kız resimlerine vs baksa daha mı iyi . Allah korusun ! bırakın oynasın demekki gerçekten kafa dağıtıyor . Oyun oynamadığı zaman alın karşınıza konusun örneğin günde 2 saat oynamasını istediğinizi söyleyin sıkıntınızı söyleyin eminim anlayışlı olacaktır . Bu forum da neler okuyoruz akşama kadar bırakın eşinizle ilgili tek derdiniz oyun olsun ..
Eğer tahmin ettiğim oyun ise çok bağımlılık yapıyor 2 saati bırak canım sabahlara kadar oynuyorlar bağımlılık yapan kişiler.

Tahmin ediyorum benm eşiminde oynadığı oyundan bahsediyoruz:)Zamanında ne sözler söyledim ''koca adam oldun bunlar çocuk işleri,akşama kadar seni çok özlüyorum ,beraber zaman geçirelim nolur vs vs .''
Bir ara neyse dedim pes ettim sesimi çıkarmadım ama farkettimki bana kalan zaman 4 saatse 3-2 1 derken zamanla yarım saate düştü.Hatta bir ara berabe oynamayıdenedim ama bir yerden sonra sıkıldım ve resti çektim,hiç konuşmadım kırıldığımdan,onu gerçekten çok özlediğimden vs bahsettim.şimdi söz verdi sadece iş yerinde bakıyor evde hiç açmıyor .ben bu konuda konuşulmazsa ilerde önünün hiç kesilmeyeceğini düşünenlerdenim

benimki de deli oynuyor arada hayattan kopuyor, birkaç kere iç çamaşırlarıyla kucağına oturdum adamda tık yok, hala gözler fıldır fıldır bilgisayarda.. 2 saat oynasa okey. 6 saat en az.. ruhum daralıyor, adam kalkmıyor ama ne yapsam

Merhaba hanimlar,
Esim telefonda bir savas oyunu oynuyor. Oyun sureklilik isteyen bir oyun, yok savas varmis, yok asker uretilecekmis, vs. Ve bunlarinda saatleri var sanirim. Olmadik zamanlarda bu oyuna bagimli olmasi ve gece bile bu oyun icin oturabilmesi beni sinir ediyor. Kendine caninin istedigi zaman oynayabilecegin bir oyun bul diyorum , yok diyor.
Ben bu tarz bu oyunun aile icindeki iletisimden tutunda butun duzeni etkiledigini dusunuyorum. Kendine oyun disinda zaman ayiran biride degildir, ben oyunla kafa dagitiyorum, bu benim hakkim diyor kendisi.
Bu aksam artik bu oyunu silmesini istedim cunku bunaldim artik gercekten. Biz cocuk sahibi insanlariz , hem de ozel bir cocuk sahibiyiz, cocugumuzdan da benden de o zaman caliniyor bana gore. Haksiz miyim sizce?

Benim eşimde zannedersem aynı oyunu oynuyor.
Ama ben hiç rahatsızlık duymuyorum ne var ki bunda ?

aynı dertten bende muzdaribim akşam geliyor yemek yeyip hooppp oyuna gidiyor. friv oyunmuymuş neymiş biraz sohbet etmek muhabbet etmek lazım bence sonuçta aileyi yani bekar hayatı değilki kimsenin.

Back
X