Eşimin para savurganlığı

ev kendinizin ve eve iki maaş giriyorsa acilen bir yol bulmalısın canım..

her ay mutlaka aylığından bir miktar ya altın al ya para olarak koyun kenara ..

erkeğin savurganı zor oluyor malesef

inş düzelir

araban varsa derdin var maalesef ..ama o olmadan da olmuyor
hele de benzinliyse yakıt mahvediyor insanı..sonra kaskosu,sigortası,yok efendim arızası yok şusu busu derken her ay arabaya milyonlar gidiyor...seni anlayabiliyorum
allah kolaylık versin canım

teşekkür ederim..

ama o zaman zarfında çok zorluklar çektik ama akıllanmıodu benden yüz bulsa yine araba alacak ta ben izin vermiorm araba yerine ev al onu alabiliosan ev de alabilirsin diorm

ama sakın yüz verme olan sana olur bebeğinde oldumu yandın kocan kesinlikle sana güvenio çalışıosan kendine çalış erkek mecbur evi geçindirmeye sen mecbur değilsin kocalık misyonunu kendi üzerine yükleme kendine harca veya para biriktir bankaya hesap açtır kocanın haberi olmasın insanın başına ne geleceği belli olmaz aklını mantığını kullan :58:

Annem babamdan hiç saklamazdı para falan...bende böyle gördüm,o yüzden bana tuhaf geliyor şimdi ondan gizli iş yapmak...

ama mecburum sanırım :1:

Madem eşin bu kadar savurgan kesinlikle kenarda paran olsn . . Hem kendi maaşından hemde eşinin maaşından destek almalısın . .zaten bilriisn sen eve ayda ne kadar masraf yapıldığını . . atıyorum ayda 500 mlynlk bi masraf oluyosa sen bunu 400 e indir geri kalanını at bankaya . . Eşin kıt kanaat geçinsin biraz . .
yada arkadaşların dediği gibi bi ev veya arsa al . . .Çocuğun içinde senin içinde iyi bir yatırım olur

Madem eşin bu kadar savurgan kesinlikle kenarda paran olsn . . Hem kendi maaşından hemde eşinin maaşından destek almalısın . .zaten bilriisn sen eve ayda ne kadar masraf yapıldığını . . atıyorum ayda 500 mlynlk bi masraf oluyosa sen bunu 400 e indir geri kalanını at bankaya . . Eşin kıt kanaat geçinsin biraz . .
yada arkadaşların dediği gibi bi ev veya arsa al . . .Çocuğun içinde senin içinde iyi bir yatırım olur

dediğim gibi zaten eşim bütün maaşını alır almaz bana verir,ama kredi kartında borç varsa yada

arabada arıza falan çıkınca veremem diyemiyorum tabi :52:

saklıcam artık bu böyle gitmez :57:

Back
X