Esimin piknik olayi

kardelen1212

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
19
3
6
Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz

Diğerlerinin eşi sevgilisi katıldıysa bende giderdim yok sadece iş ortamıysa gönderir sorun çıkarmazdım

Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
Sizi almadan gitmesi abes bir durum. Erkek erkeğe olsa anlarım da...düşüncesizlik etmiş. Eğlenmesinde bir sorun yok, keşke beraber eğlenseydiniz. Siz neden gitmediniz?

Eğer kadınlı bir sosyal aktivite olacaksa eşim benimle katılabilir
Sadece erkekler olacaksa ben gitmem tabiki

Piknikte kadın erkek oyun havaları oynanacak yere eşim bensiz kendi gitmek istemez zaten, bize uygun bir ortam değil.

+1

Kızlı erkekli karışık bir ortam. Üstelik eğlencesine, pikniğe gidiliyor. Üstelik karşılıklı oynanıyor. Bence hoş değil.
Ortalığı yıkacak bir durum yok ama ben olsam kırılırdım. Beni yanında görmen hoşuna gitmiyor mu derdim. Ha eğer o piknik, sadece çalışanlar gittiyse de katılmayı kabul etmemeliydi.

Back
X