- 3 Nisan 2014
- 36.752
- 150.722
- 798
- Konu Sahibi kardelen1212
e adam pikniğe gitmiş ortamada ayak uydurmuş. gitmesi değilde oynaması mı sorun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz

2kucuk cocugum var .Gitsemde rahat edemem ortamda.Gece 11 de geldiler.Bizimkide demedi acikcasi gel diye.Piknige gitmesini sorun etmedim tabiki ama orda kadinlarin icinde karsilikli oynamasi zoruma gitti.
piknige gitmesine karismayip kadinlarla oynamasina karismaniz laf yapmaniz celiskili , ne yapacak adam her seyden uzak yiyip icip gelecek mi. Adi ustunde piknik eglence olacak illaki.2kucuk cocugum var .Gitsemde rahat edemem ortamda.Gece 11 de geldiler.Bizimkide demedi acikcasi gel diye.Piknige gitmesini sorun etmedim tabiki ama orda kadinlarin icinde karsilikli oynamasi zoruma gitti.