• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin piknik olayi

Hahaha ya ne komiksiniz :) ordaki kadinlara siz gelmeyin sade erkekler gelecek mi demeleri gerekiyodu :) is arkadasi adi uzerinde..her eglence eslimi olmak zorunda? Oldu olacak bence sirkette kadinlara pembe bina yapsinlar kadinlar orda calissin :)

Eğer iş arkadaşları ile pikniye "eşsiz olarak" gidildiyse katılabilir.
Fakat diğerleri eşli giderek, eşiniz yalnız gittiyse bunda art niyet ararım.

İş arkadaşları ile eğlenmesinden daha doğal birşey olamaz bu durumda.
Ne yapacaktı? Somurtup oturacak mıydı?

Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz

bayanlı erkekli pikniğe gitmedi eşim
ama erkek erkeğe 4 arkadası ıle gitti gecen yıl

öyle kalkıp oynasa falan ben de uyuz olurdum sanırım
pikniklerde oynama mı kalmış ayrıca.

Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz

bayanlı erkekli pikniğe gitmedi eşim
ama erkek erkeğe 4 arkadası ıle gitti gecen yıl

öyle kalkıp oynasa falan ben de uyuz olurdum sanırım
pikniklerde oynama mı kalmış ayrıca.

Tepkiniz yanlis demeyeyim de asiri. Adami neden boguyorsunuz ki alt tarafi piknige gitmis. Ben de is arkadaslarimla gidebilirim,esim de gidebilir. Bazen erkeklere aciyorum

Prangaya da vurun oldu olacak kadınlı erkekli ortamlara sizsiz giremez diye sözleşmede imzalatın Gerçekten hangi devirde yaşıyorsunuz ki siz? işyerinin düzenlediği bir piknikmiş sonuçta ve tek sizin eşiniz değil başkaevli erkeklerde tek gitmiştir. Ne var yani oynadılarsa ne oluyor yani bir açıklar mısınız. Bu ne özgüvensizlik. Ne diyecekti karım kızar ben oynayamam mı diyecekti ya da haremlik selamlık mı olacaktı. Bizde düzenliyoruz piknik eşlerimiz gelmiyor benim eşim öyle birşey dese güvenmiyorsun derim yani genel olarak size davranışları önemli eşinizin.

eşli gidilen biryerse beni götürmesini isterim ama sadece iş arkadaşlarıyla gidecekse gitsin bşy demem

İş arkadaşlarıyla bi aktivite yapmışlar ne var bunda yahu. Şu adamları biraz rahat bırakın eşim bana böyle yapsa net soğurum.

Esiniz sizi cagirmadi mi giderken? Yoksa essiz gidilen sirket piknigi mi?

Bazen bu tarz durumlar olabiliyor .yani esler olmadan organizasyonlar.

Sacma gibi gelse de rastlanan bir durum.

Uzerinde durmayin kadin video da koymus yanlis birsey yok

2kucuk cocugum var .Gitsemde rahat edemem ortamda.Gece 11 de geldiler.Bizimkide demedi acikcasi gel diye.Piknige gitmesini sorun etmedim tabiki ama orda kadinlarin icinde karsilikli oynamasi zoruma gitti.

2kucuk cocugum var .Gitsemde rahat edemem ortamda.Gece 11 de geldiler.Bizimkide demedi acikcasi gel diye.Piknige gitmesini sorun etmedim tabiki ama orda kadinlarin icinde karsilikli oynamasi zoruma gitti.

Pavyonda konsomatrislerle mi oynamış sanki ne olacak yahu iş arkadaşları onlar. Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz, salın şu adamları cidden ben daralıyorum burada bazı konuları okurken.

piknige gitmesine karismayip kadinlarla oynamasina karismaniz laf yapmaniz celiskili , ne yapacak adam her seyden uzak yiyip icip gelecek mi. Adi ustunde piknik eglence olacak illaki.

Ben de yeni evli sayılırım. Ağustos ayında iş arkadaşlarımla pikniğe gittim. Üstelik pazardı. Eşimin de hiçbir işi yoktu. Ne bir laf söyledi ne de gönül koydu.
Tepkiniz gereksiz olmuş.

Ben de bu tarz organizasyonlarda eşlerin de katılmasını pek sevmiyorum. Yine kendim gibi eşimin de olsa asla tepki göstermem hatta katılmak pek istemem. Eşim ısrar etmediği sürece.

Gitmesine gider de erkek arkadaslariyla karşılıklı oynamasini isterim kadinlarla değil.

Digerlerinin eşleri geldiyse beni de çağırması gerekir ayrıca.

Back
X