Eşimin pis huylarından bıktım

Eşim de yok ama kv ler bide geldiğinde ben de şok olmuştum hiç biri sifon çekmiyor israf diye. Tuvalete girince asitden gözlerim yaşarıyordu onlar varken
bizim bi akrabada da var bu huy, yalnız yaşıyo Allahtan.su israfı olmasın diye gün sonunda toplu sifon çekiyo bazen ertesi akşam çekiyomuş:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
 
offf okurken ben yoruldum ya. resmen adamın her tuvaletinde takıntı yapmışsınız.
şimdi burada yalnızım eşim çocuğum yok diye ağlanan arkadaşların biraz da olaya objectif bakması için çok güzel bir konu olmuş. gerçi bu gayet en basiti. burada tabiki bunun bin beterleri de varda. bu bile gayet can sıkıcı birşey.
evlenirken hiç bunları düşünmüyoruz.
evlenmeye kalktığında kocaman kocaman sorunların yanında bunlar çok basit kalabiliyor.
ama ne kadar çok detay var?
düşününce insan yoruluyor. ya da sanırım biraz daha relax bir insan olmak gerekiyor da bu da isteyerek olması biraz güç bir şey. en nihayetinde huy denilen bir sıkıntı var ortada.
kısacası konuya dönecek olursak, acaba siz de eşinizin hoşlanmadığı birkaç şeyle nispet yapıp yaşadığınız durumu ona da yaşatarak sizi anlamasını sağlasanız belki faydası dokunur.
zira, eşiniz sizin bu durumdan rahatsız olduğunuzu çok da umursuyor gibi değil.
 
Değişmez hanimefendi, siz değişirsiniz değismez, belki biraz gelisme olur ama temizliğin anlamini bilmiyorsa ayni tas ayni hamam devam eder. Bu korona ciktiktan sonra ara ara takip etmeye calistim basliklari, benim gibi esiyle temizlik sorunu yasayan var mi diye. 10 yıllık evliyiz, dun bu yuzden bir kavga sonrası evi terk ettim. Yukarida yazdigim siz degisirsinizden kastim, nemrut bir kadina donusursunuz. Hani su esinizin annesi misiniz diyorlar ya, öyle. Mudahale ede ede annesi gibi olursunuz, surekli uyarir durumunda. Etmeseniz yattiginiz nevresim, dokundugunuz bardaktan bile igrenirsiniz. Sonra sorunlu siz olursunuz, o tv deki temizlik hastalari gibi olmakla itham eder. Bir insan ellerini yikayip havluya sildikten sonra havlu kapkara olur mu ya? Defalarca el yikamayi ogrettim. 2 yasinda cocuga anlatir gibi. Daha iyi oldu ama su korona zamani bile maksimum 5 saniye yikiyor ellerini. Onceden suya sok cıkardi. Cocugum yok, olsa da en cok bu konuda anlasamayacagimizi biliyorum. Meyveyi bile yikamadan rahat yer. Nemruta dondum, buyurgan, mudahaleci. Sonra kendimi suclu hissediyorum. Normal hayatta artik alismistim, ufak seyler disinda sesimi cikarmiyordum ama bu korona sonrası yine basladi temizlik kavgalarimiz. İstedigim tek sey gelince kendini temizlesin, kiyafetiyla oraya buraya girmesin ve alisveris yaptiysa posetlerden uzak dursun ben temizleyene kadar. Ben zaten geldikten sinra aarkasindan kapi kolu vs siliyorum, yerleri de siliyorum. Tekyaptigim bu, ama gelin gorun ki ben temizlik hastasi oldum cok anormal benim bu davranislarim. Dun benzerbir seyden ben cok sinirlendim, hala ayni seyi konusuyorum senbeni anlamiyorsun dedim. Alisveris yapmusti posetleri aldi bunlardanmi bulasacakmis deyip salona goturdu, yikadigim camasirlarinustune atti, hepsini dagitti haliya koltuklara vs. Kayinvalide meselesine gelince, kayinvalidem de ayni, titiz bir kadin değil. Cok hayret ettigim davranislarina sahit oldum bu konuda.
 
Herkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruz :KK43: benim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.

Çocuk yapmak için sevişmek lazım, böyle bir adamla nasıl sevişiyorsunuz?
 
Eşin ve ailesini 1 gece çamaşır suyunda bekletip,sirkeli suyla yikayasim geldi..
Iğrenç ve çok ayıp..hayvanlar bile kaka yaptıklarında kapatıyorlar..Ne bilim Allah yardımcın olsun.
çamaşır suyuna batırsan da ertesi gün yine aynı olur o yüzden ömür boyu çamaşır suyuna batırmak lazım bunları 😂
 
Can çıkar huy çıkmaz demişler🙄
Çok korkunç allah yardımcın olsun , şu tualetten kalktinmi kendi kendine sifonu calisanlar varya onlardan alabilirsin ama el yıkama için bilemedim 🤔
 
Evde iki tuvalet varsa, birini siz birini esiniz kullansin ve onunkini temizlemeyin. Rahatsiz olana kadar pis kalsin. Ya ogrenecek ya ogrenecek.
 
pöff!aileden kazanılacak davranışı siz artık bin defa söyleyerek alıştıracaksınız.
ay,bi de elini yıkadıktan sonra sifona basanlar var . :eek:
 
Benim eşimde tam tersi titizlik hastası ellerini o kadar çok yıkar ki her alışverişte rol on deodoran alır ...herşeyin bir ortası olmalı bence pis olacağına böyle olmasını tercih ederim tabi.
Siz söylemeye devam edin mutlaka değişir
 
Evde iki tuvalet varsa, birini siz birini esiniz kullansin ve onunkini temizlemeyin. Rahatsiz olana kadar pis kalsin. Ya ogrenecek ya ogrenecek.
öyle yapıyorum uzun süredir onunkine elimi sürmüyorum ona temizletiyorum ama bir kere sifonu çekmediğine şahit olsam sinirlerim tepeme çıkıyor👍
 
Benim eşimde tam tersi titizlik hastası ellerini o kadar çok yıkar ki her alışverişte rol on deodoran alır ...herşeyin bir ortası olmalı bence pis olacağına böyle olmasını tercih ederim tabi.
Siz söylemeye devam edin mutlaka değişir
kesinlikle titiz olmasını tercih ederdim bence çok şanslısınız 👍
 
Paraya kiyip sensörlü sifon mu taksaniz? Demirören avmde falan var ya
 
Back
X