Değişmez hanimefendi, siz değişirsiniz değismez, belki biraz gelisme olur ama temizliğin anlamini bilmiyorsa ayni tas ayni hamam devam eder. Bu korona ciktiktan sonra ara ara takip etmeye calistim basliklari, benim gibi esiyle temizlik sorunu yasayan var mi diye. 10 yıllık evliyiz, dun bu yuzden bir kavga sonrası evi terk ettim. Yukarida yazdigim siz degisirsinizden kastim, nemrut bir kadina donusursunuz. Hani su esinizin annesi misiniz diyorlar ya, öyle. Mudahale ede ede annesi gibi olursunuz, surekli uyarir durumunda. Etmeseniz yattiginiz nevresim, dokundugunuz bardaktan bile igrenirsiniz. Sonra sorunlu siz olursunuz, o tv deki temizlik hastalari gibi olmakla itham eder. Bir insan ellerini yikayip havluya sildikten sonra havlu kapkara olur mu ya? Defalarca el yikamayi ogrettim. 2 yasinda cocuga anlatir gibi. Daha iyi oldu ama su korona zamani bile maksimum 5 saniye yikiyor ellerini. Onceden suya sok cıkardi. Cocugum yok, olsa da en cok bu konuda anlasamayacagimizi biliyorum. Meyveyi bile yikamadan rahat yer. Nemruta dondum, buyurgan, mudahaleci. Sonra kendimi suclu hissediyorum. Normal hayatta artik alismistim, ufak seyler disinda sesimi cikarmiyordum ama bu korona sonrası yine basladi temizlik kavgalarimiz. İstedigim tek sey gelince kendini temizlesin, kiyafetiyla oraya buraya girmesin ve alisveris yaptiysa posetlerden uzak dursun ben temizleyene kadar. Ben zaten geldikten sinra aarkasindan kapi kolu vs siliyorum, yerleri de siliyorum. Tekyaptigim bu, ama gelin gorun ki ben temizlik hastasi oldum cok anormal benim bu davranislarim. Dun benzerbir seyden ben cok sinirlendim, hala ayni seyi konusuyorum senbeni anlamiyorsun dedim. Alisveris yapmusti posetleri aldi bunlardanmi bulasacakmis deyip salona goturdu, yikadigim camasirlarinustune atti, hepsini dagitti haliya koltuklara vs. Kayinvalide meselesine gelince, kayinvalidem de ayni, titiz bir kadin değil. Cok hayret ettigim davranislarina sahit oldum bu konuda.