- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
- Konu Sahibi denizkizi7
Mrb herkese.. evet arkadaşlar gün gecmiyorki eşimde tartışmadan gecen bir günümüz olsun. Eşim çok rahatina düşkün biridir ev işlerinde bana yardim etmeye zorla da olsa biraz yapmaya başladı. Ikimizde ogretmeniz ben şahsen parasal konuları sorun etmeyi sevmem ve konuşmayı da yani her şey ortak olsun isterim. Benim bu sira aklimda akademik alanda yukselmek var bu konuyu da eşimle bi kaç kere konuşmaya çalıştım her seferinde sinir oldum devami gelmedi konuşmanın. Oncelikle bu konunun bide mazisi var şöyle ki bir sene once ben yuksek lisans yapmak istediğimi söyledim ben istemiyorum dedi bende ben yapcam dedim tartıştık baya ve sonunda tamam sen bilirsin ben karismiyorum dedi. Simdilerdeyse ben tekrar konuyu açtım ve bana söylediği aynen şunlar iyi canım yap bende işi bırakırım bana bakarsın, bende once aldirmadim bugün tekrar dogru duzgun konuşalım diye konuyu actim yine aynı şeyi dedi sen bana bakarsin diye, bende ne sacmaliyosun sana bakamam ben niye birakiyosun isi dedim, o zaman günlerimi bosaltirim niye ikimiz birden yorulalim ki dedi ben de sen evde otur diye çalışmıyorum ben dedim bi erkek olarak kendine nasil yakistiriyosun bu laflari dedim ben rahat insanim sürekli boyle calisamam diyo yaa sabır diyorum kendi kendime. Ya dedim bir suru insan var gece gunduz calisan sen napiyosunda yoruluyosun dedim ama hala ayni şeyler inanin parasinda degilim bu rahatlik bu sözler yakışıyor mu bi erkeğe ben mi kötü niyetli davraniyorum acaba diyorum bu arada kendisi hafta sonu da kurs veriyo simdilik çalışıyor yani ama ilerde sorun yaşar miyiz sizce ?