eşimin romantik sürpriz beklentisi???

eskaram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.079
6.047
198
Herkes böyle sürprizlere bayılır da söz konusu erkek olunca yemek dışında fikirler kısıtlı oluyor dimi?
Allah başka dert vermesin de bir konuda fikrinize ihtiyacım var hanımlar. Arada bir aklımı kurcalıyor cevap bulurum diye size sorayım dedim. Şöyle ki;
Eşimle geçen akşam dizi izliyorduk. Kız oğlanın gönlünü almak için sürpriz yapıp açık hava sineması ambiyansı yaratmıştı. Klasik türk filmi izlediler birlikte. İzleyenler anlamıştır hangi dizi olduğunu.
Eşim de "vaay çok romantik kızmış" dedi. Dönüp yüzüne bakıp kafa salladım. Bana laf çarpıttı gibi geldi. Hani hissedersiniz ya o an ki ses tonunun tınısından falan. "Öyle bir sürpriz için sponsor lazım" dedim. :ssz: Mevzu orada kapandı ama benim için değil.

Doğumgünlerimizi geçersek o en son evlilik yıldönümümüzde evde sürpriz yapmıştı bana. Gül yaprakları, mumlar, afiş falan.
Bana taş attı yahu. Acayip bilendim. Güzel yemekler falan demeyin o konuda hiç sıkıntımız yok. O da mideye düşkün her erkek gibi.

Yani demem o ki bu erkekler romantizm derken ne gibi sürprizlerden hoşlanır? Daha doğrusu benim yapabileceğim. Malum imkanlar kısıtlı.
Erkek deyince iş ister istemez yemek olayına gidiyor da ben daha farklı fikirler istiyorum. Var mı fikir verecek yaratıcı, romantik hatunlar?

Onla ilgili kucuk anilarini yada icinden gecen sozleri kucuk notlar yapip bi kutuda hediye verebilirsin yaninada cikolata alip .. etrafi susleyip guzel giyinip geceyi sonlandirabilirsin .. isyerine sevdigi bi hediyeyi yollayabilirsin aklıma gelen bunlar

Ben nişanlımın evine gittiğimde dolabındaki giysilerin cebine küçük notlar yazmışdım ... İlk tanışmada ne hissettiğim, gözlerinin benim için ne anlam ifade ettiği gibi içimden gelen düşüncelerimi yazıp ceketine montunun cebine felan koymuşdum...Bide Sünger Bob aramızda bir espiridir yazdıgım notların altına sünger bob cizdim benim oldugumu anlasın diye... Notları bulması zaman aldı biraz ara ara farketti ama bulunca çok sevinmiş hemen telefona sarılıp beni aramışdı hepsinde... Hatta bir keresinde çıkıp iş yerime gelmişdi...

ben hatırlatma kuruyorum işteyken seni seviyorum diye çalıyor.
yapabildiğim9 en fazla bu:27:

Sende güzel bir video hazırlayıp tv'ye takıp hiç beklemediği bir anda açarsınız.
Onu ne kadar sevdiğinizi anlatabilirsiniz aranızda unutulmayacak şeyleri filan slayt şeklinde ama yazı olmasın :1:

Onla ilgili kucuk anilarini yada icinden gecen sozleri kucuk notlar yapip bi kutuda hediye verebilirsin yaninada cikolata alip .. etrafi susleyip guzel giyinip geceyi sonlandirabilirsin .. isyerine sevdigi bi hediyeyi yollayabilirsin aklıma gelen bunlar

Cevap yazamadım dışarı çıkmam gerekti.
Güzeel. Aslında bunlar aklımda. doğumgününde yapmayı düşünmüştüm kalabalık olunca vazgeçtim. Biriktirmeye başlayayım şimdiden anca :1: Teşekkürler arkadaşım.

Ben nişanlımın evine gittiğimde dolabındaki giysilerin cebine küçük notlar yazmışdım ... İlk tanışmada ne hissettiğim, gözlerinin benim için ne anlam ifade ettiği gibi içimden gelen düşüncelerimi yazıp ceketine montunun cebine felan koymuşdum...Bide Sünger Bob aramızda bir espiridir yazdıgım notların altına sünger bob cizdim benim oldugumu anlasın diye... Notları bulması zaman aldı biraz ara ara farketti ama bulunca çok sevinmiş hemen telefona sarılıp beni aramışdı hepsinde... Hatta bir keresinde çıkıp iş yerime gelmişdi...

Bu da çok şirin ve romantikmiş ya. Çok hoşuma gitti. İnsan yazarken daha özgür tabi daha iyi ifade ediyor duygularını. :34:

ben hatırlatma kuruyorum işteyken seni seviyorum diye çalıyor.
yapabildiğim9 en fazla bu:27:

Adamla aynı şirketteyiz ya bir kat var aramızda :1: Mesaj yazabilirim tabi.
En son mesajla seni seviyorum dediğimde nişanlıydık galiba. Şimdi yazsam paniğe kapılıp aşağı iner ne oldu diye :1: :1: :1:

Sende güzel bir video hazırlayıp tv'ye takıp hiç beklemediği bir anda açarsınız.
Onu ne kadar sevdiğinizi anlatabilirsiniz aranızda unutulmayacak şeyleri filan slayt şeklinde ama yazı olmasın :1:

Ya bu da çok güzel de kaç dakika ne yapacağım ki? Yani mekanlar arasında geçişler olsa mesela neden bahsedebilirim orayı bilemiyorum? Doğaçlama olmalı zaten :44:

Ya bu da çok güzel de kaç dakika ne yapacağım ki? Yani mekanlar arasında geçişler olsa mesela neden bahsedebilirim orayı bilemiyorum? Doğaçlama olmalı zaten :44:

5 dk filan olabilir?
Mesela siz eve ondan önce gelirsiniz bütün ışıkları kapatırsınız 1-2 tane mum yakarsınız.
Atıştırmalık hazırlarsınız masaya'da tam içeri girdiğinde başlatırsınız video'yu.
Hoşgeldin sevgilim, haya arkadaşım" diye bir başlangıçla.
Kaç yıldır birliktesiniz?
Önceden yazın bir kağıda oradan da yardım alırsınız okurken.
Bence güzel olur evlenince ben yapayım böyle şeyler :16::16::16:

Kutu olayı bana biraz saçma geliyor açıkçası, ama hoşlanan erkekler de vardır muhakkak. Ben ara ara notlar yazıp koyuyorum ceplerine ya da cüzdanına. Veya iç çamaşırının arasına :27:

Şıpsevdi sakızların içinden çıkar ya aşk şudur budur diye, onları arkasına bizimle ilgili bi anı yazarak koyuyorum ceplerine bazen. İş yerine çiçek ya da bonnyfood gönderiyorum arada. Daha romantik bişey yok bende, pek tomantik bir kadın sayılmam çünkü.

Kutu olayı bana biraz saçma geliyor açıkçası, ama hoşlanan erkekler de vardır muhakkak. Ben ara ara notlar yazıp koyuyorum ceplerine ya da cüzdanına. Veya iç çamaşırının arasına :27:

Şıpsevdi sakızların içinden çıkar ya aşk şudur budur diye, onları arkasına bizimle ilgili bi anı yazarak koyuyorum ceplerine bazen. İş yerine çiçek ya da bonnyfood gönderiyorum arada. Daha romantik bişey yok bende, pek tomantik bir kadın sayılmam çünkü.

Kutu olayı sanki daha çok sevgiliye yapılır gibi geliyor bana da:1:
Kız iç çamaşırına da mı koyuyorsun tövbe :52::52:

Kutu olayı sanki daha çok sevgiliye yapılır gibi geliyor bana da:1:
Kız iç çamaşırına da mı koyuyorsun tövbe :52::52:

İç çamaşırı çok eğlenceli oluyor. Sabah işe gitmeden duş alır benim bey her gün. Ben 9. Uykumda oluyorum o sıra tabi. Donunun içinden notlar dökülünce pek eğleniyor. İlk yaptığımda kahkahalarına uyanmıştım. Bi de dediğim gibi pek romantik değilim ben, komik, esprili şeyler yazıyorum genelde. İş yerinde karizmamı yerle bir ediyorsun diyor hep ;))

Valla iyiymiş canım ya:1::1:
Evlendiğim de unutmazsam yapacağım bu çamaşır muhabbetini :1::1::1::1:

İşe gitmeden, evden çıkmadan önce bir kağıda birşeyler yazıp çantasına, cebine falan iliştiririm. Ya da dosyasının arasına bilgisayarının arasına koyarım, bir kere not defterine yazmıştım koca koca harflerle aşkım bebeğim seni çok seviyorum falan diye, defterine not almak için çıkardığında görmüş ama birazda utanmış, insanların içinde bakınca :33: Sevgiliyken video hazırlamıştım, şiir yazmıştım, hikaye şeklinde, ona olan aşkımın nasıl başladığını falan... Bir kere çok kırmıştım onu, birsürü balon alıp şişirdim, evi süsledim, güzel bir sofra hazırladım en sevdiği yiyecekler, mumlar vs... Benimki geldiğinde genelde posta kutusuna bakar, mektup yazıp zarfa koyup sadece onun adını yazmıştım. Aşağı inip attım posta kutusuna, benimki eve geldiğinde çocuklar gibi şendi:55: Yine bir seferinde o uyuyunca bilgisayarından word e birşeyler yazıp masa üstüne kaydetmiştim. İş temposunda onu görünce çok mutlu olmuştu. Ufak tefek şeyler işte...

Back
X