Onla ilgili kucuk anilarini yada icinden gecen sozleri kucuk notlar yapip bi kutuda hediye verebilirsin yaninada cikolata alip .. etrafi susleyip guzel giyinip geceyi sonlandirabilirsin .. isyerine sevdigi bi hediyeyi yollayabilirsin aklıma gelen bunlar
Ben nişanlımın evine gittiğimde dolabındaki giysilerin cebine küçük notlar yazmışdım ... İlk tanışmada ne hissettiğim, gözlerinin benim için ne anlam ifade ettiği gibi içimden gelen düşüncelerimi yazıp ceketine montunun cebine felan koymuşdum...Bide Sünger Bob aramızda bir espiridir yazdıgım notların altına sünger bob cizdim benim oldugumu anlasın diye... Notları bulması zaman aldı biraz ara ara farketti ama bulunca çok sevinmiş hemen telefona sarılıp beni aramışdı hepsinde... Hatta bir keresinde çıkıp iş yerime gelmişdi...
ben hatırlatma kuruyorum işteyken seni seviyorum diye çalıyor.
yapabildiğim9 en fazla bu
Sende güzel bir video hazırlayıp tv'ye takıp hiç beklemediği bir anda açarsınız.
Onu ne kadar sevdiğinizi anlatabilirsiniz aranızda unutulmayacak şeyleri filan slayt şeklinde ama yazı olmasın
Ya bu da çok güzel de kaç dakika ne yapacağım ki? Yani mekanlar arasında geçişler olsa mesela neden bahsedebilirim orayı bilemiyorum? Doğaçlama olmalı zaten :44:
Kutu olayı bana biraz saçma geliyor açıkçası, ama hoşlanan erkekler de vardır muhakkak. Ben ara ara notlar yazıp koyuyorum ceplerine ya da cüzdanına. Veya iç çamaşırının arasına
Şıpsevdi sakızların içinden çıkar ya aşk şudur budur diye, onları arkasına bizimle ilgili bi anı yazarak koyuyorum ceplerine bazen. İş yerine çiçek ya da bonnyfood gönderiyorum arada. Daha romantik bişey yok bende, pek tomantik bir kadın sayılmam çünkü.
Kutu olayı sanki daha çok sevgiliye yapılır gibi geliyor bana da
Kız iç çamaşırına da mı koyuyorsun tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?