esimin s....duskunlugu

Ben gördüm gördüm. Ilginc tuhaf farklı yani gören yanlis anlar bence oyle bi fotoydu.. ama kaldirmis :-)
Çok normal bir fotografti. Niyeti kötü olan aaa bacak =sex diyenlerin yanlış anlayacağı bir fotografti. Onlar da anlasın zaten . 3 cm bacak başka şeyler çağrıştırıyor onlara. Onlara uyup yaşayacaksak ooo :)

Aklıma şimdi birisi geldi. Burada olsaydı gelirdi ve derdi ki “bu muhalefet olup şaşıran kadınların kocaları da hiç istemeyenler, kıskanmayın arkadaşlar” demek yok şu an kk da.:KK24:

Vazife gibi yani :d
Çamaşır makinasını ben de merak ettim. o_O
Benim de en can alıcı yeri aklımda kalmış zaten fıkranın. Bilen tamamını anlatırsa güzel olur.

Kadının birinin kocası çok düşkünmüş böyle de o gece 1 kere istemiş. Kadın da demiş azıcık şey için koca makine açamam elinde çitileyiver.:KK45:

eşiniz işe gitmiyor mu?Günde 2-3 kez zaman ister ...Bak kafama takıldı şimdi. :p
Eşinin kuaför dükkanı varmış, bir sürü de işçisi varmış. O yüzden rahatmış, sanırım varlıklı konu sahibinin eşi. Ondan yorulmadığı için hep aklı şeyde oluyormuş.
Konu sahibi Suudi Arabistan'da yaşıyormuş. Arapça biliyormuş, ama İngilizce bilmiyormuş. Doktorların da çoğunluğu Filipinliymiş, dillerini yani İngilizceyi bilmediği için doktora derdini tam anlatamıyormuş.
O yüzden doktor ihtimalini gözden çıkarmış, buraya da cinsel isteği azaltmak için bitkisel bir çare var mı diye konu açmış. Do you understand me?
Konuyu anlamayanlar için çevirdim kızlar. İyi olmuş mu?:KK76:

Eşinin kuaför dükkanı varmış, bir sürü de işçisi varmış. O yüzden rahatmış, sanırım varlıklı konu sahibinin eşi. Ondan yorulmadığı için hep aklı şeyde oluyormuş.
Konu sahibi Suudi Arabistan'da yaşıyormuş. Arapça biliyormuş, ama İngilizce bilmiyormuş. Doktorların da çoğunluğu Filipinliymiş, dillerini yani İngilizceyi bilmediği için doktora derdini tam anlatamıyormuş.
O yüzden doktor ihtimalini gözden çıkarmış, buraya da cinsel isteği azaltmak için bitkisel bir çare var mı diye konu açmış. Do you understand me?
Konuyu anlamayanlar için çevirdim kızlar. İyi olmuş mu?:KK76:
Bu yazdıkların doğru mu hakket??

Yani Allah muhafaza ciddi bir hastalığı olsa dil yetersizliğinden dolayı gidemeyecek mi doktora?

Arabistan’ının hepsi Filipinli doktorlardan mı oluşuyormuş da Araplar hiç tıp okumamış mı??

Bilmesek neyse…

Kocasının kuaför dükkanı var da orada haremlik selamlık zaten her şey. Berber mi eşi?

İşi rahat olunca aklının hep orada olmasının nedenleri bu muymuş?

Yani Allah muhafaza ciddi bir hastalığı olsa dil yetersizliğinden dolayı gidemeyecek mi doktora?

Arabistan’ının hepsi Filipinli doktorlardan mı oluşuyormuş da Araplar hiç tıp okumamış mı??

Bilmesek neyse…

Kocasının kuaför dükkanı var da orada haremlik selamlık zaten her şey. Berber mi eşi?

Gelll gelll soru yağmuruna gell harikasınn vallla :KK19:

Bilmesek neyse…

Ayy biz de iş kurmak istiyoruz, harala gürele bitince eşim de rahat olacak beni de ekşınlı günler mi bekliyor şimdi ? :KK14:

Bilmesek neyse…

Valla İpekcim, ben yalnızca 22 sayfadaki mesajlarını toplayıp, anladığım kadarını birleştirip, bir kolaj yaptım size. Doğruluğunu, yanlışlığını bilemem ki :110:
Ama yine de sorularına cevap vermeye çalışayım tek tek. Bak objektif oliciğim, dövmeyin beni sonra taaam mı?:KK22:
Doktor olayı evet, biraz sallantılı, hiç mi Arap doktor yok, arasa tarasa Türk bile çıkar bana kalırsao_O Ya cidden doktor olayı yalan, ya da doktora gitmeye yanaşmıyor konu sahibi.
Anladığım kadarıyla berber eşi, ve varlıklı galiba ki bir sürü elemanı varmış. Yani işletmeci konumunda, oturup da saç kesmiyormuş. Öyle gidip bakıyormuş ortama. Kendisi öyle dedi.
Son soruna gelince İpekcim, maalesef boş adam bazı şeylere sarar. O konuda bir şey diyemeyeceğim. Yani illa seks değil, bazısı yemeğe, bazısı arabaya, ne bileyim işte abartabilir. Şu an benim de okul tatil, akşama kadar buralardayım, dizi izliyorum. Bilgisayarla kardeş olduk. :KK14:

Back
X