Esimin sabri benim iyilesememem

Birkac isim var burda aklima yatan esimde bende bayan doktor istiyoruz acikcasi parmak egzersizi yapamadim bende bunaltiyor benide kendimi kotu hissediyorum.
Ben gebzede medical park hastanesinde burcu cetinkaya’ya gittim. Parmak egzersizi yapmama o yardimci olmustu. Hatta yanilmiyorsam 3 seansta cözebilecegimizi söylemisti. Ama bana zor oluyordu gidip gelmek o yüzden devam etmedim. Ama ben 2015te gitmistim hala orda midir bilmiyorum.

Kendine dokun,eşinin sana dokunmasına izin ver.Bu parmak egzersizini zaten doktorlar öneriyorlar.Ayrıntılı yazacağım ilk önce parmağının bir boğumunu içine almakla başlıyorsun,böyle böyle ilerletiyorsun.Korkacak bir şey olmadığını anlaman gerek,kendinden utanma özgüvenin olsun.Bence vajinusmusun özgüvensizlikle ilgisi var.Eminim kendinde beğenmediğin bir bölgen var ve kafanda büyütüyorsun.Tüm sıkıntı bu mükemmeliyetçilikte.Unutma her insanın kusurları eksikliklerivar hiç birimiz mükemmel değiliz,ancak şu var ki eminim eşinee göre de dünyanın en güzel kadınısın.Olaya bu açıdan bak eşinden utanıp kendini kasma
Ben evde gecelikle gezen biriyim ama is oraya gelince cildircak gibi oluyorum duvar gibi kiramiyoruz :( Vucudumu cok seviyorum her kiside vardir ufak tefek sukurler olsun binlerce kez.

Ben gebzede medical park hastanesinde burcu cetinkaya’ya gittim. Parmak egzersizi yapmama o yardimci olmustu. Hatta yanilmiyorsam 3 seansta cözebilecegimizi söylemisti. Ama bana zor oluyordu gidip gelmek o yüzden devam etmedim. Ama ben 2015te gitmistim hala orda midir bilmiyorum.
Ben ankaradayim canim genede tesekkur ederim onerin icin. Doktorlar sitesinde de bazi doktorlar buldum bi kac isim var bu hafta 2 kisiyi aradim esimle bir karar alabilirsek gidecegim parnak egzersizini asabilirsem guzel olucak

Ben ankaradayim canim genede tesekkur ederim onerin icin. Doktorlar sitesinde de bazi doktorlar buldum bi kac isim var bu hafta 2 kisiyi aradim esimle bir karar alabilirsek gidecegim parnak egzersizini asabilirsem guzel olucak
Asabilirsin inan buna. Zaten yaptiktan sonra bu muymus yani diyor insan. Zorluklari biz zihnimizde yaratiyoruz. Umarim sen de cabuk atlatirsin.

Bunun tedavisi tabiki.var ama.ben psikologlukla alakasi yok diyorum. 4 yil cektim vajinusmusu 3 gunde yendim. Suan hamileyim. Istersen gittigim.yeri ozelden yazabilirim. Sadece vajinusmusa bakan bir tip merkezine gittim.

Kime gidiceksiniz.bende ankaradayim.doktor yardimiyla yendin.cok memnun kaldim.keske hic beklemeseydim dedim
Arastirmalarimda
-Şükran Çakmak
-Esra Çabuk Cömert
-Esra Demir Yuzer
Arasinda kalmistim 3 doktor hakkinda cok guzel yorumlar var en son esim esra cabuk comerte gidelim dedi(Eski bir arkadasimizin bir onerisiyle) . Yarina ogleden sonrasi icin randevu aldik.

Bunun tedavisi tabiki.var ama.ben psikologlukla alakasi yok diyorum. 4 yil cektim vajinusmusu 3 gunde yendim. Suan hamileyim. Istersen gittigim.yeri ozelden yazabilirim. Sadece vajinusmusa bakan bir tip merkezine gittim.
Esra Cabuk Comerte karar verdik ama merak ettim burdanda paylasin bence bu hastalik basa gelince ilk okuyorsun. Ben oyle yaptim ilk okudum sonra yazdim. En son eksilte eksilte karar aldim.

Arastirmalarimda
-Şükran Çakmak
-Esra Çabuk Cömert
-Esra Demir Yuzer
Arasinda kalmistim 3 doktor hakkinda cok guzel yorumlar var en son esim esra cabuk comerte gidelim dedi(Eski bir arkadasimizin bir onerisiyle) . Yarina ogleden sonrasi icin randevu aldik.
Bende reyyan özcan temizkan la yendim.instagramdan bulmustum.cok tatli bi kadin.

Esra Cabuk Comerte karar verdik ama merak ettim burdanda paylasin bence bu hastalik basa gelince ilk okuyorsun. Ben oyle yaptim ilk okudum sonra yazdim. En son eksilte eksilte karar aldim.
Reklam olarak yasak.oldugu icin adini burda yazamam oyuzden dedim. Doktorum suleyman eserdag en azindan onu yaziyim istanbul ve ankarada klinigi var oyle arastirirsaniz daha iyi olur. Ben istanbuldaki merkezine gttim.

Reklam olarak yasak.oldugu icin adini burda yazamam oyuzden dedim. Doktorum suleyman eserdag en azindan onu yaziyim istanbul ve ankarada klinigi var oyle arastirirsaniz daha iyi olur. Ben istanbuldaki merkezine gttim.
Suleyman ersagi duymustum burdada okudum ama pahali gelmisti. Esra Hanim fiyat konusunda da yardimci oldu sagolsun zaten toparlandim denebilir. Acilmalar basladi bir seans daha gidecegim bu hafta kontrole.

Back
X