Eşimin saçma hareketleri

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar eşimin ofisi var kendine ait Yen'i bi ofise geçti şimdi ve biz sürekli kavga ediyoruz çünkü hayırlı olsuna gelen arkadaşları içki getiriyorlar ofise yani ben anlamıyorum bu insanlara nolmuş böle tabi eşimde de suç var tabi ki 3-5 güne bir sarhoş gelio eve işyerinde içki mi içilir ben mi tuhafım anlamadım ben söylenince de arkadaşlarımın hepsi böle bizim ortamımız böle diyip duryyo ne yapacağımı şaşırdım ben bu adamla kendini nerde zannediyor ben anlamadım

Daha önceleri bu kadar çok içiyo muydu yine. Açılış için falansa azalır bisüre sonra

Mali müşavir ofisi mi

Ne ofisi

Bir dönem çalıştığım ofiste bar vardı desem

Böyle dizili çeşit çeşit içki

Birgün bir şeye kızdım amirime dedim çıkıp içeyim mi o da gerek yok zaten sinirle sarhoş olmuşsun sen dedi

Söz konusu ofiste yılbaşı doğum günü vs etkinliklerinde içki de olurdu isteyen içerdi

Viski hediye gelir birer kadeh de içilir belki de bu durumda eve sarhoş gelinmeneli bir de Araba ile geliyordur çok tehlikeli

İş yerinde içki icenleri biliyorum hatta bazı iş yerleri belirli zamanlarda müsamaha gösteriyorlar ama dozunda kalmak şartıyla,kimse sarhoş olmadan içki olayı bitiyor
Herşeyin asirisi zarar

Normalde ayda 1 içen birisi bu aralar çok oluyo sadece
Anladım.
Çevresini değiştirmeden kendini frenleyemez.

İçkiyi bilmiyorum şükür etrafımda içende Yok ama sigara lanetinden biliyorum.
Bugün bırakmak istesem, etrafımda içen birini gördükçe
keyiflendik yak bitane bişey olmaz, kafan bozuk bitaneden bişey olmaz, muhabbet ediyoruz hep böyle ortam olmuyo yak bitane...
diye diye geri başlatırlar.
İçkide böyleyse zor yani..

En sinir olduğum hediye, insan bir çiçek çikolata tatlı pasta götürür iş yeri sonuçta. Demek ki gerçekten eşinin ortamı böyle, bana mesela hiçkimse alkol getirmez çünkü kullanmıyoruz

Bence konu iş yerinde içki içmekten ziyade aşırıya kaçma olayı daha ağır basıyor. Her şey tadında ve dozunda güzeldir.iş yerinin bir ağırlığı disiplini olmalı.işyerinde böyle sürekli arkadaşlarıyla toplanmaktan içmekten işle ilgisi kalmayıp batanı gördüm.bereketi gider be her şeyden önce. Nadir özel zamanlarda belki az bişey neyse de bu fazla yani.kişi ne yaparsa kendine yapar demişler.inşallah bunu kötü tecrübelerle öğrenmez eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…