eşimin saçma sapan davranışı

Zaten cocugun yaninda o kelimeyi kullanabilen bir babadan ne beklenir ki. Arkadaslarin bir cogu sacmalamis yazmis ama bence burda sacmalamaktan daha tehlikeli bir durum var.

Bencede. Bana görede adam normal değil kesinlikle. Bunun sırf cahillikle de alakası yok. Çocuğu annesinin sevgisini sorgulatmaya ne hakkı var? Biz anne olarak çocuklarımiz güvenli bag kursun diye cirpinalim, herifin yaptığına bakın. Bu yaptıklarını asla küçük görmemeli. Buda bana göre psikolojik şiddet. Eşine davranışı da ortada.

Yani zaten çocuğu sinirlendirmeye fln çalışmakta ne demek gerçekten, çocuk bu şekilde babaya düşkün ztn olamaz... el kdr çocuğa 'annen seni sevmiyor' ne demek size yaptığına ek olarak şok içerisindeyim, size şiddet uyguluyor ayrica kızınıza da psikoloji şiddet uyguluyor zaten

Ya çok özür dilerim ama söylemeden geçemeyeceğim. Şaşkınlıkla okurken "gavat " kısmında beni bi gülme aldı .😂
Anlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dün akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sözlü olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana çok düşkündur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun üzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim küçücük çocuk gercekmi saka mi nerden bilsin üzülür dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim öyle baktığımı görünce öyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım çıktım odadan dünden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suçlu hem güçlü gün içinde 4-5kez arardi bugün hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...

Şekerzade hanım, bomba gibi bir konuyu ortaya bırakmışsiniz, bir daha buralara uğramamişsiniz.
4 yıllık evliliğinizde bu olay bu adamın ilk vukuatı olamaz. Çocuğu durduk yere üzüp sinir etmesi, bir anneye çocuğuna seni sevmiyorum demesi için ısrar etmesi, üzerine ettiği küfür, uyguladığı şiddet bayaa kombo bir salaklik silsilesi olmuş. Adamda ciddi zeka, empati ve merhamet kıtlığı var.

Son düzenleme:
Kimler kimlerrr baba oluyor ya...
söyleyeceklerim bu kadar.

Eşiniz psikopat , çocuğumuzun yanında salak kelimesini bile kullanmıyoruz eşimle. Sizin eş de maşallahı var gavat mavat ne çirkin laflar , size karşı tavrı çok itici , böyle şaka mı olur , eşler arasında bir saygı mesafesi olmalı..bu sizin yanınızda utanmadan zart zurt gaz da çıkarıyordur...ayrıca bir insan çocuğuna neden annen seni sevmiyor der ve onun vereceği öfkeli tepkiden zevk alır , herife bak...sizden özür dileyene kadar yüz vermeyin, görmezden gelin onu , pislik muamelesi yapın da haddini bilsin....

Yine konuyu acip gitmişsiniz, bu kadar insan yorum yapıyor zahmet edip cevap verseniz keşke.

Birkaç günü sonra yeni bir konuyla geri dönersiniz artık.

Şekerzade hanım, bomba gibi bir konuyu ortaya bırakmışsiniz, bir daha buralara uğramamişsiniz.
4 yıllık evliliğinizde bu olay bu adamın ilk vukuatı olamaz. Çocuğu durduk yere üzüp sinir etmesi, bir anneye çocuğuna seni sevmiyorum demesi için ısrar etmesi, üzerine ettiği küfür, uyguladığı şiddet bayaa kombo bir salaklik silsilesi olmuş. Adamda ciddi zeka, empati ve merhamet kıtlığı var.
Daha önce eşinin kendisine tokat attığı ve bağırıp argo söz kullandığı ile ilgili konular açmış zaten. Demek ki tokat şiddetten sayılmıyor 🤷 adam birden manyağa bağlamamıs dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız o yaşta gerçeği şakayı ayıramıyorlar. Çok küçük bir şey ama ruhu yara alabilirdi. Aklının köşesinde annem beni sevmiyor kalabilirdi. Eziyet değil mi çocuğa.. ne çocuğa ne size yaptığı normal bir hareket. Biraz tavır yapın aklı başına gelsin. Normalleştirmeyin bu hareketleri

Eşinizin acil tedavi olması gerekiyor.
Pislik adam ya,ben konuyu okuyunca delirdim.
Bırak aramasın sormasın gerzek.

Resmen Tahsin sütçüoğlu modundayım.
" Ne dıyo bu " 🙄 adeta irkildim yahu kafa da mı var saygısı bile yok ne sana ne kızına. Kızına pskolojik siddet yapıyor ayrıca incelenmeli.🕵️

Back
X