Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Eşim sanayide çalışıyo ve iş saatleri belli olmuyo. Ben de saat yedibuçuk gibi aradım wp tan kıskançlığını da bildiğim için profil fotomu gizledim öyle aradım. Aradım direk kapattı engelledi. Eve geldi suratı beş karış, sebebi benim zamansız aramalarımmış. Adama beş dakika telefon veriyorum çat sen arıyosun, arkadaşıma bir kaç saniyelik video gösteriyorum, çat sen arıyosun diyo. Hala da kızıyo ben de dayanamadım ne yaptım da bu kadar tepki veriyosun o insanlar senin evli olduğunu biliyorlar benden haberdarlar arasam ne olucak sanki dedim ben de sinirli bir şekilde ve biraz da sesimi yükselttim. Bu sefer sustu güldü. Ben bu adamı anlayamıyorum. Derdimi sizle paylaşmak istedim
Eğer çok sık arıyorsanız rahatsızlık duymuş olabilir ama kıskançlık neresinde onu tam anlamadım

şimdi başlıkta kıskançlık diyor kıskançlığı yapan kim
tribi yapan taraf kim

Benim eşimde kuaför oldugunden elinde müşteri varken açamıyor ben ilk msj atıyorum normalden müsait misin diye oda müşteri si yok sa bana dönüyor varsa da aramiyor bende anlıyorum sende öyle yap bağrı en iyi si

Eşim sanayide çalışıyo ve iş saatleri belli olmuyo. Ben de saat yedibuçuk gibi aradım wp tan kıskançlığını da bildiğim için profil fotomu gizledim öyle aradım. Aradım direk kapattı engelledi. Eve geldi suratı beş karış, sebebi benim zamansız aramalarımmış. Adama beş dakika telefon veriyorum çat sen arıyosun, arkadaşıma bir kaç saniyelik video gösteriyorum, çat sen arıyosun diyo. Hala da kızıyo ben de dayanamadım ne yaptım da bu kadar tepki veriyosun o insanlar senin evli olduğunu biliyorlar benden haberdarlar arasam ne olucak sanki dedim ben de sinirli bir şekilde ve biraz da sesimi yükselttim. Bu sefer sustu güldü. Ben bu adamı anlayamıyorum. Derdimi sizle paylaşmak istedim

Benim eşimde kıskanç oda asla profil fotoğrafına duruma bile asla paylaşmaz oglunu kendini koyar 350 kişi gördüğü için istemiyor belki oda birden çalınca başka birisinin elindeyken görmesini istemeye bilir

Benim eşimde kıskanç oda asla profil fotoğrafına duruma bile asla paylaşmaz oglunu kendini koyar 350 kişi gördüğü için istemiyor belki oda birden çalınca başka birisinin elindeyken görmesini istemeye bilir
Bilmiyorum herkes bir haltlar karışturıyodur demiş kafam allak bullak oldu

Saçma sapan hareketkleke bak sanki bana lise cocugu.
Kıskançlıktan ziyade sanki o sizi aldatıyormuş gibi bi sahne geldi gözümün önüne.
Eşisin tabiki hem arayacak hem GİZLEMEDEN arayacaksiniz. Allah aşkına taviz vermeyin söyle insanlara ..

eşiniz kıskandığı için değil o sırada her ne çeviriyosa sizin aramanızdan rahatsız olduğu için aramanızı istemiyo hanımefendi. Gerçekten bunu kıskançlıkla nasıl ilişkilendirebiliyosunuz aklım almıyo. Ayrıca eşinizin telefonunun müşterinin patronun onun bunun elinde ne işi var? Hiç mantıklı geliyo mu allahaşkına?

Back
X