- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi Pink_Women
En nefret ettiğim insan tipi. Çocuk gibi hareketler terbiyesizlikten şımarıklıktan başka bişey değil. Anasının Ada'm edemediğini sen mi edeceksin hiç uğraşma asla düzelmez bu tipler asla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç karısma sevdigi cocuk onun kalbini bilir zaten gercekten cocugu seviyosa kızdırsa bıle cocuk onu sever veya sevmez.aileye gelınce söz veriyomus onada karısma koskoca adam yarın onun yalanı cıkcak o utancak sen degil canım benım.bırak hayatı akısına tak kulaklıgı yap temızlıgını ögleden sonrada ev hanımıysan uzan ac tvni oh keyfff :)Hayırlı geceler hanımlar
Gece gece yine tepem attı
Ayy benim eşime birşey demeye gelmiyor
Ne desem karşımda çocuk gibi hıh tamam diyen biri var
Örnek verecek olursam
4 yaşında yiğenim var mesela hani böyle çocukla sürekli uğraşan tipler vardır yaa sinirlendirmeye çalışır felan öyle seviyor
Anne babası hani çok dikkatli bu konuda ama eşime birşey demiyorlar tabiki
Ben diyorum ki çocuğu sinirlendirme büyüyünce seni hep öyle hatırlayacak
Vay efendim tamam bundan sonra sevmem diyor
Yada mesela benim ailemden birine saçma sapan bir söz veriyor
Diyorum ki insanlara verme böyle sürekli söz yani şunu alırım bunu yaparım diye
Ehh tamam bundan sonra hiç birşey yapmam diyor
Yani sanki ben bundan sonra ailemi sayma yada yiğenimi sevme demişim gibi
Sanki ailemden uzaklaşmak için tehdit ediyor gibime geliyor
Çocuk gibi geliyor bana beni çıldırtıyor bu huyu
Bu konuda sizce ne yapabilirim?
Nasıl iletişim kurabilirim onunla
Aynen öyleçocuk gibi eşiniz
Aman AllahımBuna benzer bi tandigim var.
Hic degisemez. Karakteri bu.
Ya çocukta arada uğraşmasını istiyor ama sinir bozacak kadar olması beni çıldırtıyorhiç karısma sevdigi cocuk onun kalbini bilir zaten gercekten cocugu seviyosa kızdırsa bıle cocuk onu sever veya sevmez.aileye gelınce söz veriyomus onada karısma koskoca adam yarın onun yalanı cıkcak o utancak sen degil canım benım.bırak hayatı akısına tak kulaklıgı yap temızlıgını ögleden sonrada ev hanımıysan uzan ac tvni oh keyfff :)
Ayy bende bilemedimpink senin eşin iletişim kurulacak gibi değil ki
valla ne yapsan bilemedim,..
Gerçekten bazı hareketleri aynen böyleBeden L kafa XS gibi kocanda
Peki ne yapayımEn nefret ettiğim insan tipi. Çocuk gibi hareketler terbiyesizlikten şımarıklıktan başka bişey değil. Anasının Ada'm edemediğini sen mi edeceksin hiç uğraşma asla düzelmez bu tipler asla
Aman Allahım
Bende bir ümit vardır belki diyordum ama
Ya çocuk gibi dedim amaCok sevdigim bi esku komsum var hala gorusurz. Onun kocasida oyle. Bizim akrabalarida tanir oldular bazen dugunde bayramda oturur konusurlar. Bizim erkekler daha agir ve oturakli oldugu icin, sohbet bittikten snra ilk tepkiler " bu adam nasil bi tip ya? Vicik vicik" diyorlar.
Basta bahsettigim komsum kocasina cok kizardi misal " neden kiymali bork yapmadinizda bunu yaptiniz?" Dediginde.
Ama artik farkediyorum kizip sinirlenmek yerine komsum kocasinin dedigine eslik ediyor ve "su dedigin oldumu simdi? Ayip be" demek yerine " he senin icin yapicaklarmis haha, sen misafirsin umdugunu yiyceksin canim, yok oyle siparis vermek" diyor sakaya vurarak.
Bizde alistik zaten alinmiyoruz.
Zamaninda yeni evli olan abim ve karisina " yenge cocuk dusunmuyomusunuz daha" diye sordu kocasi. Abim snradan "karisi hatrina bisey demedim ama benim karima ozelimizi soran baskasi olsaydi kapinin onune kordum o an " dedi.
Demek oki senin icin cekilir biseyse kabullen onu boyle. Eger dersenki yok olamaz, ben kabullenemiyorum. O zmn sana kalmis is.
Aynen öyleErgen çocuk gibi...
Valla kv sormak lazımBizim de oyle bi komsumuz var.Kizimi sinir ede ede seviyor.Esi uyarip duruyo ama nafile.Adamin on yasina kadar emzik emdigini duyunca icimden bile kizmayi biraktimgelisim bozuklugu var zaar
![]()