• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sakinliğine çok sinir oluyorum.

çiflerin karakteri genelde zıt olur yani gözlemlerim öyle biri çok konuşur diğer suskundur gibi...
sizde de bu böyle neden onu değiştirmek istiyorsun ki o seni böyle kabul etmiş sende onu öyle
kabullenmelisin ne güzel bak denge oluyor ya sen bağırsan o da bağırsa daha mı iyi olur?

3 yıllık evliyim.eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat çok farklı huylardayız.ben çabuk sinirlenen birisiyim oda kolay kolay sinirlenmez.mesela dışarıdan bir olay yaşadığımızda ben sinir olurum fikrimi söylerim ama eşim o konuya sinir olmazo konuyu uzatmaz hep beni sakinleştirir.ben istiyorum ki birşey yaşadığımızda oda yorumlar yapsın kızsın ben onu sakinleştireyim ama nerde ben uzatmazsam o hiç uzatmaz kızıp kızmadığını anlamam.ben eşimin bu kadar soğukkanlı olmasından rahatsız olmaya başladım.tamam çok sinirlenmek iyi değil ama çok sakin olmakta iyi değil.çok farklıyız bazı hareketleri hoşuma gitmiyor eşimle konuştum değiştirmeye çalışırım dedi farkında değilim dedi ama bir insan ne kadar değişir bilemiyorum evlendiğimizde çoğu davranışlarını değiştirdim bunuda değiştirmek istiyorum ailesi hiç ilgilenmemiş çocuklarıyla böyle oluyor tabi.bana fikir verir misin nasıl yapabilirim bunu?

aynen aynen aynen yaaaa benim derdimi anlatmışsın valla:9::9::9:
ama aile ilgisizligi ile alakası yok bence benim ki ile ailesi çok ilgilenmiş benimkide öyle bence bu huyları:52::52:
ne demişler can çıkar huy çıkmaz :27::27::27:
bende çıldırıyorum öyle davranınca ama elden birşey gelmez bizi onlar nasıl fevri biri olarak seviyorlarsa bizde onları sakın umursamaz biri olarak sevmeye devam edecegiz :16::16::16: onlara da bizim davranışlarımız garip geliyor böyle düşün :9::9::3::3:
yani eşler hep aynı özellikleri taşısa ne kadar sıkıcı olur hep aynı şeyler hep aynı şeyler

Son düzenleme:
Bence eşin sakin değilde biraz rahat hani gamsız derler ya o cinsten galiba :)))) sen buna deliriyosun...

Ama şunu unutma ki bir insana yapacağın en büyük kötülük onu değiştirmeye çalışmaktır..bu boşa kürek çekmektir..değiştiremezsin..kimse kimseyi değiştiremez...
Ama kavga çıkmasın,huzursuzluk olmasın diye içine atar bazı şeyleri ve istediğin bir adam rolünde çıkar karşına..

Ama gel zaman git zaman derken bir bakmışsınki karşında bıkmış bunalmış isyan eden bir koca var.. Ozaman işte, istesende düzeltemezsin hiçbirşeyi...

Bence kocanı olduğu gibi sev..ozaman daha mutlu olursun canım.

3 yıllık evliyim.eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat çok farklı huylardayız.ben çabuk sinirlenen birisiyim oda kolay kolay sinirlenmez.mesela dışarıdan bir olay yaşadığımızda ben sinir olurum fikrimi söylerim ama eşim o konuya sinir olmazo konuyu uzatmaz hep beni sakinleştirir.ben istiyorum ki birşey yaşadığımızda oda yorumlar yapsın kızsın ben onu sakinleştireyim ama nerde ben uzatmazsam o hiç uzatmaz kızıp kızmadığını anlamam.ben eşimin bu kadar soğukkanlı olmasından rahatsız olmaya başladım.tamam çok sinirlenmek iyi değil ama çok sakin olmakta iyi değil.çok farklıyız bazı hareketleri hoşuma gitmiyor eşimle konuştum değiştirmeye çalışırım dedi farkında değilim dedi ama bir insan ne kadar değişir bilemiyorum evlendiğimizde çoğu davranışlarını değiştirdim bunuda değiştirmek istiyorum ailesi hiç ilgilenmemiş çocuklarıyla böyle oluyor tabi.bana fikir verir misin nasıl yapabilirim bunu?

çocuğun sakin olmaması için nasıl bir ilgi göstermek gerekiyor acaba?

Gamsızsa haklısınız ama bütün kadınların derdi eşinin çok sinirli olması aro kovanına çomak sokmayın bence.

Birde illaki ailelere laf atılması mı gerekiyor bilmiyorum ki ilgilenilmemiş falan diye .

Genelde kadınlar eşinin asabiyetinden şikayetçi olduğu için, birçok bayan seni anlamayacaktır..
Ama ben gayet iyi anlıyorum, aynı durum bizde de mevcut.
Benim eşimde fazlasıyla ılımlı ve sabırlıdır, tamam iyi hoş. Ama bazen "bu kadar da olmaz" dedirtiyor.
Çoğu kez bir yerlerde hakkımız yendiyse, bozuk bir ürün, iade edilecek birşey vs eşim hiç oralı olmaz. boşver, uğraşma der. Ben hallederim, ben uğraşır stres olurum.
Sonra da etraftan "eşiniz pek asabi, Allah sabır versin size" diyen bile olur eşime.. :60:
Ama mecbur kalıyorsun o misyonu edinmeye, koca çok sakinse insan daha da bir hak arama moduna giriyor.
Çok değiştirilebilecek birşey olduğunu sanmıyorum arkadaşım, zaten "ben bunu değiştiririm" mantığıyla evlenmeyeceksin. O kendisi memnunsa halinden, mümkün değil değişmez.

senin yaşadığının aynısını yaşıyorum canım.bu kadar olur!! o kadar ki etraftan "yenge biraz sinirli galiba" diyenler olur.oysa eşim sabretmiştir aman değmez demiştir.ben dayanamamışımdır.pat diye söylemişimdir falan...

ece87 ama bazen böylesi daha iyi tatlım.kafana takma.sinirli asabi bir eş olup seni diken üstünde mi durduysaydı?"acaba buna kızar mı, böyle söylesem birşey der mi?....."böyle baskın erkek örnekleri var arkadaşlarımda.hiç de örnek almıyorum!o yüzden bırak keyfini çıkar evliliğin, huzurun, sakinliğin:68::68::68:

bence sen kaşınıyon anam.otur da beş vakit dua et.ne güzel ya pamuk şeker kıvamında adam.daha ne istiyorsun.fazla action evlilik raconuna terrrss..:33:

Son düzenleme:
sakin olmak erdemdir bence...
olayları değiştirmeye çalışmak yerine elinizdekilere şükredin derim ben...

Genelde kadınlar eşinin asabiyetinden şikayetçi olduğu için, birçok bayan seni anlamayacaktır..
Benim eşimde fazlasıyla ılımlı ve sabırlıdır, tamam iyi hoş. Ama bazen "bu kadar da olmaz" dedirtiyor.
Çoğu kez bir yerlerde hakkımız yendiyse, bozuk bir ürün, iade edilecek birşey vs eşim hiç oralı olmaz. boşver, uğraşma der. Ben hallederim, ben uğraşır stres olurum.
Sonra da etraftan "eşiniz pek asabi, Allah sabır versin size" diyen bile olur eşime.. :60:
Ama mecbur kalıyorsun o misyonu edinmeye, koca çok sakinse insan daha da bir hak arama moduna giriyor.
Çok değiştirilebilecek birşey olduğunu sanmıyorum arkadaşım, zaten "ben bunu değiştiririm" mantığıyla evlenmeyeceksin. O kendisi memnunsa halinden, mümkün değil değişmez.

biran bu yazıyı benmi yazdım diye tereddüt ettim çünkü aynı benim eşimi anlatmışsınız :13: nasılki sinirli asabi eşlerle uğraşmak zorsa aslında böyle sakin vurdumduymaz eşlerlede uğraşmak çok zor Allah bizlerede sabır versin :19::19::19:

Gamsızsa haklısınız ama bütün kadınların derdi eşinin çok sinirli olması aro kovanına çomak sokmayın bence.

Birde illaki ailelere laf atılması mı gerekiyor bilmiyorum ki ilgilenilmemiş falan diye .
laf atmak değil gerçekten ilgisiz bir aile çocuk doğsun o bir şekilde büyür diyenlerden. ne demek bu?çocuk yetiştirmek kolay birşey mi?evde kıyamet kopsun annesinin umrunda olmaz gezmeğinede gider,eğlencesinide yapar,gece rahat rahatda uyur kafasına birşey takmaz.takılacak şey var takılmıcak şey var.böyle insanlar tabi doğal olarakta eşim böyle bir ailede olduğu için oda çok fazla sinirlenen konuları uzatan birisi değil bunu demek istedim.laf sokmadım yanii.

bende ayniyim 10 yil oldu merak etme degismez ayni tas ayni hamam kabul et oldugu gibi bir fikrin varsa banada yardimci ol

biran bu yazıyı benmi yazdım diye tereddüt ettim çünkü aynı benim eşimi anlatmışsınız :13: nasılki sinirli asabi eşlerle uğraşmak zorsa aslında böyle sakin vurdumduymaz eşlerlede uğraşmak çok zor Allah bizlerede sabır versin :19::19::19:
bende sizdenim benim esimde aynidir canim adam peygambermidir :))nedir yani saka bir yana hicmi tepki gorus olmaz adamda yaaaa konus konus votur bu seferde önemsemiyor diye konusmak istemiyorum ortalikta in cin top oynuyor to zamanda tövbe tövbe yaaaa:37::37:

Offff aynı durum ayyynı.....Ben de hakkını arayan kişi misyonunu üstlenmek zorunda kaldığım için sürekli agresif, bağıran çağıran, çirkef çekilmez bi insan gibi görünüyorm.Kendimi kadın gibi bile hissedemiyorum.Erkek sinirlenir, kadın sakinleştirir di mi, kadın daha kibar daha narin olur di mi? YOk anacım yok, ben deli dana gibi tepinen, erkeklik kormonu yükselen sonra da polikistiok olan kişi oluyorum :59:

canım senı anlıyorum yaa
benımkıde oyle vallah
bır kerede sınırlen ne bıleyım bır tavır koy ama yokk iste
benım sınırlerım bozuluyor hemen hıccc ıstıfını bozmaz beyımız
vallahı degısmıyorlar yanı ben bıle bıle sevdım aldım artık ne yapalım tek kusuruda bu olsun artık :34:

ama canım bız kadınlara yaranılmıyor vallahı
sınırlı olsa bır dert olmasa bır dert yokmu bunun arası bir ortası :34:

yahu bunda çok da büyütülcek bişey yok bence.

bizde de çok olur böle şeyler mesela;
eşimi çok gıcık olduğum ev sahibi telefonla arıyor.daha önce tembihledim eşime.25 tl den fazla zam yaptırmicaksın dedim.
ev sahibimiz 50 tl zam yapıyorum diyo,eşim itiraz ediyo.ev sahibi iki ık mık daha edince eşim nerdeyse okey diycek.ben eşimi çimdikleyerek 35 tl ye kadar indirebildim.

marketten bişey almışız paketi açık,"götürme kaç paralık şey ki" der
bişey almışız bozuk,"götürme belki sen patlattın sanıcak" der
bişey almışız üstünde 5 tane yazıyo içinde 4 çıkıyo,"götürme ben olanları yerim" der.

yahu neden söylemiyim ki işini düzgün yapsın ya da tedbir alsın diyorum "amaaaan nolcak" diyo.
ben de artık alıştığım için önceden temkinli davranıyorum :52:

eşimi çok gıcık olduğum ev sahibi telefonla arıyor.daha önce tembihledim eşime.25 tl den fazla zam yaptırmicaksın dedim.
ev sahibimiz 50 tl zam yapıyorum diyo,eşim itiraz ediyo.ev sahibi iki ık mık daha edince eşim nerdeyse okey diycek.ben eşimi çimdikleyerek 35 tl ye kadar indirebildim.

bişey almışız üstünde 5 tane yazıyo içinde 4 çıkıyo,"götürme ben olanları yerim" der.

yahu neden söylemiyim ki işini düzgün yapsın ya da tedbir alsın diyorum "amaaaan nolcak" diyo.
Ya bizi nasıl büyütmüşler, bunları nasıl büyütmüşler? Ben gerilla kampında büyüdüm, bizimkini pamuklara mı sarıp sarmalamışlar nedir.Zaten "amaaaaaan"cı bi anası var, ona amaaan, buna amaaan:37:.....Bizimki de işte amaaannnn.........:37:

:46::46::46:akilli kadinmissin valla ne deyim anam gecen patladim gece vakti birikti iki oglan usagi iki kat altimdaki ger...kalinin sikayetleri neyse actim agzimi yumdum gozumu:51::51::51:anan bunu etti bunu dedi sen cevap vermedin ama hakliyimda yani:53::53::53::53:anam insan hicmi kilini kiprtatmaz giiiz:31::31::31:hee de haklisin de haksizsin deeeeeee birsey de hemi:45::45::45:ömrumu yidi neyse sonucta hepsini anlattim ya ohhhh iyi rahatladim gerisini salla gitsin:28::28::28:buncacik akilida 30 yasinda buldum:89::89:

benimkide çok sakin. ben sinirlenirim o beni sakinleştirir hep
ben dert etmedim ama hiç, aksine çok hoşuma gider bu huyu
herkes eşinin sinirli olmasından dert yanar. bu yüzden adımını bile düşünerek atar, eşlerini sakinleştirmeye çalışmaktan bıkar
ben nolursa olsun yanımda o olduktan sonra önemsemiyorum, fevri davranıp saçmalasam da o bana mantıklısını gösteriyo. sen de bu yönünden bak bence.

benim de eşim çok sakin aksine ben sinirliyim o beni sakinleştirir çok severim bu huyunu.babm abim hep sinirliydiler hiç anlaşamazdık.iyiki eşim sakin ya şükürler olsun yoksa hiç anlaşamazdık.eniştem de sinirli ablam derki senin ki sakin ne kadar güzel bi ben bulamadım sakin koca der.

Back
X