- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Kizlar ben gonullu olarak calisiyorum biyerde. Isten eve geldim oraya gidecektim esim telefonnda hala oyun oynuyo kenara kaldirip bi naptin nettin yok moralim bozuld neyse gittim calismaya esim almaya geldi sicakti aclik susuzluk. Geldi sagolsun. Neyse arabada diyoki et aldim eve iki kilo ete bilmem nekadar odemis en iyi eti aldim ben diyo. Bende dedimki tabi alacan sonucta evine aliyon hani tesekkurmu ediyim dedim. Ilk defa olmadigi icin boyle cevap verdim. Bana diyoki noldu ya yine niye boyle cevap veriyon yorgunlugunu bnden cikarion. Sen en iyisi bidaha gitme yardima (gonullu calistigim yere) yok yani kotu biseymi dedim hemen boyle cevap veriyo. Eve girerken bisey oldu salak ya dedi ciddi ciddi cok zoruma gitti. Ginede pek bisey demedim sonra dusundum gine bisey olmamis gbi davranacak tepki vermem lazim. Hos tepki verdim geri adim atmadi zaten atacagini dusunmuyodum. Sonra giyinme odasi dagicik calistigim icin firsat bulamadim bu hafta toparlamaya serili camasir duryodu. Bana diyoki bu odanin hali ne boyle. Kendisi sekiz ay olacak tasinali az kalmis laminat var onu yapmadi bana odanin daginikligindan bahsedio. Cok saygisiz buldum esimi. Zaten aksaminda konusmadik yattik uyuduk. Ben tepki verdim ama fazla degil. Boyle iste anlatmak istedim. Benim lafim cokmu kotuyduki. Her sefrinde ayni seyi yapio bende tesekurler ovguler yagdiriyom bu sefer yapmak istemedim suclu oldu.m. Sonucta evine alio ki ben et yemem pek kndisi yer.
Once dusundum orucuz ikimzde abatttik diye ama esim asla boyle bisey dusunmicegi icin hep ay yanlismi yaptim diye ben dusunuyorum bu sefer dusunmek istemiyorum
Yada salak kelimsini benmi abarttim normalmi salak demek
Once dusundum orucuz ikimzde abatttik diye ama esim asla boyle bisey dusunmicegi icin hep ay yanlismi yaptim diye ben dusunuyorum bu sefer dusunmek istemiyorum
Yada salak kelimsini benmi abarttim normalmi salak demek